- 24 Ağustos 2016
- 3.751
- 6.293
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himmm seninkidr donmedi dimi benimko hic yeltenmedi bile deneme bile yapmadi dusun yani hayirlisi rabbimden
Kontrolün ne zaman canım?
Gözün aydın Can'ım sağlıkla ve sihatle büyüsünKızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Sağlıkla ve sihatle gelsin Prenses, sen yinede çok yorma kendini yarına enerji lazımYarın kızıma kavuşuyorum Allah izin verirsebugün kocayla biraz gezip tozmayı bebeksiz son günümüzü canımız ne isterse onu yaparak geçirmeyi düşünüyoruz
malum bi süre böylesi özgürlük olmayacak
ay çok heyecanlı yaaaa
![]()
Rabbim yardımcın olsun, su gibi çabuk doğumlar nasip oldunArkadaşlar benim nişanım geldi muayene için birazdan doktora gideceğiz. Bi parmak açıklığım vardı, dün gece bayağı ağrım oldu. Şimdi de ağrım var
hadi gözün aydin cnm sezeryan normal bi sekilde aldin kizini kucagina önemli olan buydu.. simdi dinlen guzelce kizinla vakit gecir sonra ayrintilari bekliyoruz..Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Meme yaraları için daha doğum yapmamış anneler doğum yaptıktan hemen sonra sarmısagı iyice ezip göğsünüze sürerseniz temiz bezi kaynamış suyla ıslatıp temizleyip kurutursanız yara olmuyor, tecrube ettim kime söylediysem yapanların yara olmadı benimde olmamıştı. Denemek ya da denememek size kalmış tabiki
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Meme yaraları için daha doğum yapmamış anneler doğum yaptıktan hemen sonra sarmısagı iyice ezip göğsünüze sürerseniz temiz bezi kaynamış suyla ıslatıp temizleyip kurutursanız yara olmuyor, tecrube ettim kime söylediysem yapanların yara olmadı benimde olmamıştı. Denemek ya da denememek size kalmış tabiki
Valla güzelce temizlenirse bi sorun olmayacaktır bence, kendi oğluma yaptım cokta güzel emdi oda kokuyor o ayrı.Teşekkür Ederim önemli bir bilgi fakat bebek emmezse sarımsak yüzünden![]()
Valla güzelce temizlenirse bi sorun olmayacaktır bence, kendi oğluma yaptım cokta güzel emdi oda kokuyor o ayrı.