2017 Şubat Anneleri

Kız senden umudum yok zaten :63:

Senin tosuncuk yerinden çok memnun biraz göbüsünü salla sarsda kendine gelsin. Çok sevdi zaar orayı :halay:
Ne umudun yok orda mı kalacak :63::63: salliyom günde 2 kez 5. Kata inip cikiyom evde iş yapiyom ama sonuç sadece belim ve ayaklarım agriyo :işsiz::işsiz:

Bugünde dogurmadim :) 1 saat yurudum pilates topun uzerinde zipladim comeldim butun kemiklerime kadar acildigimi hissettim ama ne gelen var ne giden :( :)

Ne umudun yok orda mı kalacak :63::63: salliyom günde 2 kez 5. Kata inip cikiyom evde iş yapiyom ama sonuç sadece belim ve ayaklarım agriyo :işsiz::işsiz:

Kız iki gündür yapmadığim temizlik kalmadı :KK76:

Duvarlara kadar sildim ama tık yok . Benim ki de fena . Senin oğluş iyi dayanıyor valla :nazar::nazar::nazar::dua:

Kız iki gündür yapmadığim temizlik kalmadı :KK76:

Duvarlara kadar sildim ama tık yok . Benim ki de fena . Senin oğluş iyi dayanıyor valla :nazar::nazar::nazar::dua:
Gayet iyi valla hala gümbür gümbür hareket edip kafasına göre takılıyor :confused: yarın dicem Dr a alın gitsin diye :p:p

merhaba kızlar bugun doktor kontrolum vardı 39+3 günlüğüz nst de sancı cıkmadı alttan muane ettiler rahım kapalı dendı eve geldiğimden bu saate kadar sancı mı desem ağrı mı desem duzenlı bı şekılde giriyo en son 15 dk ya dustu kasıklarıma gırıyo adet sancısı gıbı acaba gercek sancı mıdır yoksa muaneden kaynaklı mıdır

Gayet iyi valla hala gümbür gümbür hareket edip kafasına göre takılıyor :confused: yarın dicem Dr a alın gitsin diye :p:p

Ayyyyyyy :KK200:
Ne kadar da şanslıyız varya . :nazar::nazar:
Dogsalarda buralar bebiş resimleri ile dolara büyüyünce de buraları okutalim sipalaraa
:anne:
Baaaak sen karnimdayken biz buralarda bunları konuşuyorduk sizi çekiştiriyor burada diye :KK16:

merhaba kızlar bugun doktor kontrolum vardı 39+3 günlüğüz nst de sancı cıkmadı alttan muane ettiler rahım kapalı dendı eve geldiğimden bu saate kadar sancı mı desem ağrı mı desem duzenlı bı şekılde giriyo en son 15 dk ya dustu kasıklarıma gırıyo adet sancısı gıbı acaba gercek sancı mıdır yoksa muaneden kaynaklı mıdır

Kız dört günün kalmış . Burada çok gördüm sancısı çıkmayıp da aksama doğuran. :KK48:
Kendini iyi takip et tatlım . Doğsun gayri artık günü gelmiş zaten :nazar::anne:

Canım bende bugün muayene oldum ve şuan felaket ağrım var sanırım muayeneylr alakalı canıma okudu

Benimde alt arka bölgemde baskı var kasılmayla birlikte kasıklarımda da ağrı vat bugün doktor canjma okudu muayenede ya

3 cm açıklık vardı hazırda serum içine bir doz sancı iğnesi koydular hızlandı süreç. 10 gündür bebeğin gelişimi durmuş olduğu için sanırım strese girmesinden korkup hızlandırılır olayı.
hayırlı uğurlu olsun tekrardan :) bol bol süt :dua:

Ayyyyyyy :KK200:
Ne kadar da şanslıyız varya . :nazar::nazar:
Dogsalarda buralar bebiş resimleri ile dolara büyüyünce de buraları okutalim sipalaraa
:anne:
Baaaak sen karnimdayken biz buralarda bunları konuşuyorduk sizi çekiştiriyor burada diye :KK16:
:KK48::KK48:

Muane den olabilir.. Benimde baya agrıdı

Back
X