- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Biz düştük te noldu![]()
Kız senden umudum yok zaten

Senin tosuncuk yerinden çok memnun biraz göbüsünü salla sarsda kendine gelsin. Çok sevdi zaar orayı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz düştük te noldu![]()
Ne umudun yok orda mı kalacakKız senden umudum yok zaten
Senin tosuncuk yerinden çok memnun biraz göbüsünü salla sarsda kendine gelsin. Çok sevdi zaar orayı![]()
Loveali gerçektende doğursan inanmicaz artık he:) ben doğurdum yazını görünce heyecanlandım bi baktım şaka
Aynen benimde öyleyemin ederim gerçekten doğurunca
bu gidişle zor gibi gerçi
yarın kontrol var Dr a al artık diyesim var
![]()
Hayırlısı bakalım elbet çıkacaklar ordanAynen benimde öyle![]()
Ne umudun yok orda mı kalacaksalliyom günde 2 kez 5. Kata inip cikiyom evde iş yapiyom ama sonuç sadece belim ve ayaklarım agriyo
![]()
Gayet iyi valla hala gümbür gümbür hareket edip kafasına göre takılıyorKız iki gündür yapmadığim temizlik kalmadı
Duvarlara kadar sildim ama tık yok . Benim ki de fena . Senin oğluş iyi dayanıyor valla![]()
Gayet iyi valla hala gümbür gümbür hareket edip kafasına göre takılıyoryarın dicem Dr a alın gitsin diye
![]()
merhaba kızlar bugun doktor kontrolum vardı 39+3 günlüğüz nst de sancı cıkmadı alttan muane ettiler rahım kapalı dendı eve geldiğimden bu saate kadar sancı mı desem ağrı mı desem duzenlı bı şekılde giriyo en son 15 dk ya dustu kasıklarıma gırıyo adet sancısı gıbı acaba gercek sancı mıdır yoksa muaneden kaynaklı mıdır
Doktorda o bi şekilde çıkacak diyor:)Hayırlısı bakalım elbet çıkacaklar ordan![]()
Canım bende bugün muayene oldum ve şuan felaket ağrım var sanırım muayeneylr alakalı canıma okudumerhaba kızlar bugun doktor kontrolum vardı 39+3 günlüğüz nst de sancı cıkmadı alttan muane ettiler rahım kapalı dendı eve geldiğimden bu saate kadar sancı mı desem ağrı mı desem duzenlı bı şekılde giriyo en son 15 dk ya dustu kasıklarıma gırıyo adet sancısı gıbı acaba gercek sancı mıdır yoksa muaneden kaynaklı mıdır
hayırlı uğurlu olsun tekrardan :) bol bol süt3 cm açıklık vardı hazırda serum içine bir doz sancı iğnesi koydular hızlandı süreç. 10 gündür bebeğin gelişimi durmuş olduğu için sanırım strese girmesinden korkup hızlandırılır olayı.
Ayyyyyyy
Ne kadar da şanslıyız varya .
Dogsalarda buralar bebiş resimleri ile dolara büyüyünce de buraları okutalim sipalaraa
Baaaak sen karnimdayken biz buralarda bunları konuşuyorduk sizi çekiştiriyor burada diye![]()
Yanı :)Doktorda o bi şekilde çıkacak diyor:)
merhaba kızlar bugun doktor kontrolum vardı 39+3 günlüğüz nst de sancı cıkmadı alttan muane ettiler rahım kapalı dendı eve geldiğimden bu saate kadar sancı mı desem ağrı mı desem duzenlı bı şekılde giriyo en son 15 dk ya dustu kasıklarıma gırıyo adet sancısı gıbı acaba gercek sancı mıdır yoksa muaneden kaynaklı mıdır