2017 Şubat Anneleri

Ya gece geldi bir iki damla sabah daha fazla geldi duş aldım tekrar geldi sabah gelen baya katıydı şimdi daha sıvı geliyo ama ağrım falan yok bebek te hareketli doktor leke gelwbilir demişti ama benim gelmeye devam ediyo sildiğimde peçeteye de geliyo doktoru ararım

Çatıyi bilmem ama ben alttan muayene oldugumda aciklik oldugunu ogrendigimde benden once kirmizi kan gelmisti hemen arkasindan. Sonra 2 3 gun boyunca kahverengi sumuksu bi akinti geldi doktor kahverengiyse korkma normal demisti. Kirmizi yada pembe olursa haber ver demisti

Kızlar muayeneden aonra kahve rengi leke uzun süre gelen oldumu dün oldum hala geliyor cevap lütfenn

Canım benden de bu sabah pembe akıntı geldi ama kesilmedi öğlene kadar az az geliyordu. Sancım da yoktu ama doktoru aradım gel dedi. Gidince muayene etti açıklık yok dedi ama feci iltihap varmış böyle olursa normal Doğumdan sonra dikiş tutmaz dedi ve fitil yazdı. Cumartesi tekrar gel dedi. Gelen kan iltihap yüzünden geliyormuş yani nişan değilmiş. Sen naptın gittin mi doktora?

Loveali Loveali sanada geçmiş olsun sıcak suya limon bal kariştirip iç bide bol bol meyve ye. Bendede var bir haftadır nezle burnum tıkalı

Bende doktora gittim bugün nst sancı çıkmadı tabi ama kalp atışları çok şükür normal.doktor herzamanki gibi sezeryana yönlendirmek istedi ama ben beklemek istediğimi söyledim. Umarım sancım kendiliğinden gelir:(

Loveali Loveali kuzum sen kendini mı öldürmeye çalışıyorsun. Yahu bırak evde dağılsin herşeyin yeri değişsin gerekirse. Son haftalarında hasta olmak da neymiş . Bebiş doğunca nasıl bakicaksin. Hadi onada geçirirsen :110:
Dikkat et artık bak kendine . Doğuma kadar düzel ki için rahat rahat bak bebisine . :anne:

Kizlar bugun muayene oldum nst de cok sancim cikti zaten 2 gundr baya agrm vardi muayene etti dr alttn 1 parmk aciklik var dedi ara arada sancim gelyo acaba dogum olur mu bi kc gune dr sancin artnca hemn gel dedi.benim gibi ayni durumu yasayn var mi 1 parmak nekadrki aciklik

Loveali Loveali kuzum sen kendini mı öldürmeye çalışıyorsun. Yahu bırak evde dağılsin herşeyin yeri değişsin gerekirse. Son haftalarında hasta olmak da neymiş . Bebiş doğunca nasıl bakicaksin. Hadi onada geçirirsen :110:
Dikkat et artık bak kendine . Doğuma kadar düzel ki için rahat rahat bak bebisine . :anne:
Dağılması vs umrumda değil ama annem benden beter uf puf deyip duruyo sürekli bi yeriyle ilgili şikayet halinde :( o oyleyken de mecbur ona bişey yaptiramiyom vicdan yapiyom keşke diyom az daha geç gelselerdi ne bilim ben böyle geç gelecek :(

Loveali Loveali sanada geçmiş olsun sıcak suya limon bal kariştirip iç bide bol bol meyve ye. Bendede var bir haftadır nezle burnum tıkalı
Sağol canım hiç olmamistim seviniyodum ne güzel son hafta yakaladı beni de :( gribim çok ağır normal de inş o şekilde ilerlemez bakalım ıhlamur zencefil fln dedi Dr um onları iccem

Canım benden de bu sabah pembe akıntı geldi ama kesilmedi öğlene kadar az az geliyordu. Sancım da yoktu ama doktoru aradım gel dedi. Gidince muayene etti açıklık yok dedi ama feci iltihap varmış böyle olursa normal Doğumdan sonra dikiş tutmaz dedi ve fitil yazdı. Cumartesi tekrar gel dedi. Gelen kan iltihap yüzünden geliyormuş yani nişan değilmiş. Sen naptın gittin mi doktora?
Söyledim kahve akıntım vat diye olur merak etme dedi endişelenme dedi canım :) ağrım sancım yok çünkü

Arkadaşlar göğüs uçlarım normalde büyüktü ama son bir aydır uç kısmı direk vakum gibi sanki içerden bişey tarafından çekilmiş gibi içine çökük durumda.Yana doğru iki elimle gerdiriyorum ucu çıksın diye ama tık yok resmen göğüs ucum içeriye gömülü durumda.Napacağım bilgisi olan var mı.Şimdiden tşk.

Arkadaşlar göğüs uçlarım normalde büyüktü ama son bir aydır uç kısmı direk vakum gibi sanki içerden bişey tarafından çekilmiş gibi içine çökük durumda.Yana doğru iki elimle gerdiriyorum ucu çıksın diye ama tık yok resmen göğüs ucum içeriye gömülü durumda.Napacağım bilgisi olan var mı.Şimdiden tşk.
Parmağınla göğüs ucunu okşayarak uyat ozaman çıkıyo canım

Senin 40.haftan benim 37 belkide o yüzden önemsemedi. Doktor bide baya kurcaladı oda farkındaysa demekki leke geleceğinin

Bence de haftan erken diye bi de muayeneden kaynaklı olabilir diye birşey dememiştir. Benim durup dururken gelmeye başladı açıklık muayenesi etti ama onda baya kurcaladı rahatsız olduğumu hissettim bu sefer

Kızlar burada bahsetmedim ama dünden beri sancim var benim yahu :KK12:
Hatta sabah çok FCI bir adet sancısı ile kalktım ki benim adet agrilarim aşırının da aşırısı zordur :bicak:
Şu an da da var ama dün ki değil sanırım . Dün belinden giriyordu . Şu an karnimda var ağrı . :110:

Acaba üşüttüm mü kii . Aman evhamlaniyorum işte :eek:

Bence de haftan erken diye bi de muayeneden kaynaklı olabilir diye birşey dememiştir. Benim durup dururken gelmeye başladı açıklık muayenesi etti ama onda baya kurcaladı rahatsız olduğumu hissettim bu sefer
olabilri canım hayır okadar kurcalamalarının anlamı ne ki. Bana da bebek kanala girmiş kafasını dayamış dedi yani heran gelebilir galiba

Back
X