- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Birde ben :)))) annem çarşamba memleketten gelicek diye resmen doğmasın diye dua ediyorum![]()
:) benim gelecek gidecekte yok ama sanirim icten ice korkuyorum dogumdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde ben :)))) annem çarşamba memleketten gelicek diye resmen doğmasın diye dua ediyorum![]()
Aynen canım O yüzden gün olur devran dönert şimdi onlar nazlansın doğumdan sonra çok beklerler:))Dogumdan sonra benekle ilgilenmekten yorgun duscez zaten olmayacak ikna etmeye calissinlar bizi :)
Aynen canım O yüzden gün olur devran dönert şimdi onlar nazlansın doğumdan sonra çok beklerler:))
Hahahaha :)) yaşasın kötülük.Yalvarsin dursunlar bosver :) bende icten ice gulecegim o zaman :)
Bende:) benim gelecek gidecekte yok ama sanirim icten ice korkuyorum dogumdan
Gece yalancı sancılardan hepimiz doğuracak gibiyiz galiba gündüz tık yok... Festival var instegram butikcilerinin yürürsem Bebek kanala girer belki diye az önce gittik herkes uzaylı görmüş gibi baktı sadece 10 kilo aldım 73 teyim en az 20 kişi Allah kurtarsın dedi park yerinden Salona kadar tirajıkomik bir durumdaydım eve gelince az olan Ağrı'mda gitti Bebek şuan horona başladı karnımda...
Normal mi düşünüyorsun canım sen bir de kaçıncı gebeliğin
kizlar son haftalarda bile tuzlulara devam edip sismeyen var mi ?
Ya benim alttan muayene sırasında bebek çatıya kafasını dayamış dedi ama gel görki tık yok![]()
Bendebakma çaktırmıyorum ama çok korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Ona sığıncaz artık
Kanala girdi dedi ama canım geçen hafta ama açılmam yoktu hiçKanala girmedikten sonra gelen giden olmaz canim :)
BBbende normal düşünüyorum ve çok korkuyorumAynen ya hareket ettikçe sancı gidiyor bebek oynuyor bu nasıl işse
İlk gebeliğim inşallah normal düşünüyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorumsen?
Bende sıfır ödem var canımyüzüklerimi rahat rahat takıyorum ama normalde hayatımda hiç tuz yemezdim yemeklere tuz atmam bile yaparken ama hamileliğimde tabak tabak turşu yedim. Ama bol su içiyorum sıvı alımına dikkat ediyorum
![]()
ben bugün yaşadım hiçte dr dışında çıkmam arabayı park ettik bir teyze önce dedi Allah kurtarsın diye sağa sola Baktım bana diyormuş :) kızma kızım içimden geldi sesi cevap veremeyince çok sağolun dedim ama ilkkez başıma geldiBenimde karnıma tip tip bakıyorlar bnde 12 kg aldım göğsüm ve karnım dışında genişleyen biyeirm olmadı insanı sinir ediyorlar ya varya nasıl gıcık oluyorum ne var ne bakıyosun diyesim geliyo
Aynen ya hareket ettikçe sancı gidiyor bebek oynuyor bu nasıl işse
İlk gebeliğim inşallah normal düşünüyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorumsen?
Bende sıfır ödem var canımyüzüklerimi rahat rahat takıyorum ama normalde hayatımda hiç tuz yemezdim yemeklere tuz atmam bile yaparken ama hamileliğimde tabak tabak turşu yedim. Ama bol su içiyorum sıvı alımına dikkat ediyorum
![]()
Benim ki kanala kafa dayayangillerden hep terstti 9 ayda bulabildi kanal yolunu giremese de :):) şaka bir yana sancı gelince giren bebekler de oluyormuşKanala girmedikten sonra gelen giden olmaz canim :)
Valla yolda yürürken insanların ilk baktığı yer karnım ki bol giyiyorum belli olmasın diye . Bide bizim yaramaz yürürken yamuluyo karnımın bitarafı sivrileşiyo iyixe dikkat çekiyo ben burdaykm diyo sanki millete :))ben bugün yaşadım hiçte dr dışında çıkmam arabayı park ettik bir teyze önce dedi Allah kurtarsın diye sağa sola Baktım bana diyormuş :) kızma kızım içimden geldi sesi cevap veremeyince çok sağolun dedim ama ilkkez başıma geldi
Bu gidişle senin suyun gelip gidicen Can'ım öyle hissettim beni etiketlersin öyle olursa sudan sonra sancı geliyor
Aynen bende düsunmekten cok yoruldum.. biran once alalim insallah kucagimiza yavrulariozlemmmmmmmm bende doldurdum haftamı bekliyorum. Düşünmektende yoruldum dua ediyorum selametle alayım kucağıma diye
Ay çıksında rahat rahat göstersin kendini maşallah yaramaza benimki sadece vajinaya kafa atıyor sanırım 20 dk da 3 wc molası verdik bından sonra doğuma çıkarım galiba :):):)Valla yolda yürürken insanların ilk baktığı yer karnım ki bol giyiyorum belli olmasın diye . Bide bizim yaramaz yürürken yamuluyo karnımın bitarafı sivrileşiyo iyixe dikkat çekiyo ben burdaykm diyo sanki millete :))
İnşallah canım :) hayırlısıyla bi gelsinler artık inşallah bende oturduğum yerden kalkınca bildiğin tutarak tuvalete gisiyorum kaçırıcam yoksaAy çıksında rahat rahat göstersin kendini maşallah yaramaza benimki sadece vajinaya kafa atıyor sanırım 20 dk da 3 wc molası verdik bından sonra doğuma çıkarım galiba :):):)
Ne oldu??