2017 Şubat Anneleri

Misoothh Misoothh yummyysweets yummyysweets sosyal medya yanlış anlaşılmaya çok müsait kızlar mimiklerle ifade edilemediği için yazıyı Nasıl anlamak istersen o anki ruh haliyle öyle anlaşılıyor yanlış anlaşılma olduğunu demişsiniz zaten sevindim...

Misoothh Misoothh benim bebeğim kız ikinci çocuğum cnm. Gerçek doğum kasılması olsun, su gelmesi olsun inan geldiğinde anlaşılmayacak gibi değil. Sakin ol cnm şuan vücudumuzu hepimiz alarm mı diye dinliyoruz ama hazırlanıyor şuan yavaştan. Gerçeği çok farklı işte bu diyorsun...

yummyysweets yummyysweets herşey çok güzel olacak inan hem Bebiş konusunda hemde doğumdan sonra geçen bahsettiğin diğer konularda. Tevekkül et cnm çok kolay atlatanlardan olursun inş sezeryanıda benim bir sürü arkadaşım çok rahat geçirdiler buradaki arkadaşlar yazdı ama görünce insn daha çok inanıyor...

Misoothh Misoothh yummyysweets yummyysweets sosyal medya yanlış anlaşılmaya çok müsait kızlar mimiklerle ifade edilemediği için yazıyı Nasıl anlamak istersen o anki ruh haliyle öyle anlaşılıyor yanlış anlaşılma olduğunu demişsiniz zaten sevindim...

Misoothh Misoothh benim bebeğim kız ikinci çocuğum cnm. Gerçek doğum kasılması olsun, su gelmesi olsun inan geldiğinde anlaşılmayacak gibi değil. Sakin ol cnm şuan vücudumuzu hepimiz alarm mı diye dinliyoruz ama hazırlanıyor şuan yavaştan. Gerçeği çok farklı işte bu diyorsun...

yummyysweets yummyysweets herşey çok güzel olacak inan hem Bebiş konusunda hemde doğumdan sonra geçen bahsettiğin diğer konularda. Tevekkül et cnm çok kolay atlatanlardan olursun inş sezeryanıda benim bir sürü arkadaşım çok rahat geçirdiler buradaki arkadaşlar yazdı ama görünce insn daha çok inanıyor...
Evet canım haklısın hakkımızda hayırlısı olsun daha sakin oşmaya çalışıcam :)

Aynen canım çok haklısın :110:
İşte herşey biranda olunca insan sudan çıkmis balığa dönüyor. Daha iki hafta önce ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum diye yazmıştım buraya güle güle. Birde şu halimi görünce ne ara oldu bunlar diyor insan . Bebeğim iyi olsunda herşey onun için. Hepimizin temmennisi o . Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı evlatlar ihsan eylesin hepimize. :nazar:

Ben de eşime öyle patladım ama sebepsiz 1 saat sözde geç gelicem diyince bana geldiler bir an telefonda...sonra ağlama krizine girdim sözde Arka Sokaklar için ağlıyorum ruh hallerimiz çok garip ya lohusalığımız inş sorunsuz olur

Sarı gibi birşeyler aktı geldi :KK43: suyum mu acaba ama az yani bardak dolusu değil ay kızlar dua edin :KK43: doğurup geleyim hemen

Ne zamandır doğum belirtileri var? Ben 39+3 oldum (su saat itibariyle) ancak ne sancı, ne açılma var ne de Bebek (kafası aşağıda olmasına rağmen) doğum kanalına girdi.
Eşimin doğum günü 12 şubattı, o gün doğmasını çok istemiştim ancak kısmet olmadı.
Neden çok stres yaptığımı da bilmiyorum açıkçası. Bütün hazırlıklar tamamlandı. Eksik falan kalmadı. Yapacak birşey kalmadığı için mi böyle oldum anlayamıyorum :işsiz:

Canım senin iltihap idrar yolunda mı benimde böbrek taşından dolayı sürwkli iltihabım var

Canım 14. Haftada idrar yolu olarak başladı . Ve hastanede yatmak zorunda kaldım . Protein kaçağın da vardı. Düzenli olacaklarını kullandım . Çok şükür böbrek lerimde problem olmadı hiç . Ama 20 hafta başlarında mantara daha sonra vajinite şimdide usbl+ vajinal enfeksiyona çevirdi ve gebelikte kullanbilecgim hiçbir antibiyotik artık tesir etmiyor. Hap şase vajin içi krem normal krem fitil damardan iğne serum hiç biri artık tesir etmiyor. Bir tek sirkeden yarar gördüm ama oda bir yere kadar benim ki baya ilerledi çunku . İnşallah yaşadıklarımı yaşamaz tez vakitte kurtulursun şu illetten.

Amin canım doğal şeyler bunlar insan eşini dahi çekemiyorum bu dönemlerde gayet normal yani . Kii ben fazla gürledim . o_O
Evet öyle,bende öyleyim inan durup durup eşime çatıyorum korkularım kaygılarım nasıl doğurucam falan herşey karışık. Yaşadiğimiz stres normal hepimiz arkadaşız kalp kırmaya gerek yok:)

Süt um hala gelmedi :KK43: goguslerim yara oldu hemen :KK43: bi iki damla bari gelseydi emziriyom ama boş emince iyice yara oldu mama veriyoruz inş hemen gelir
Yavaş yavaş geliyormuş bazılarının stres yapma canım,turuncu göğüs ucu kalkanı işe yarıyor demiş olmadı aldır ondan fazla yara olmasın diye

Son düzenleme:
Canım 14. Haftada idrar yolu olarak başladı . Ve hastanede yatmak zorunda kaldım . Protein kaçağın da vardı. Düzenli olacaklarını kullandım . Çok şükür böbrek lerimde problem olmadı hiç . Ama 20 hafta başlarında mantara daha sonra vajinite şimdide usbl+ vajinal enfeksiyona çevirdi ve gebelikte kullanbilecgim hiçbir antibiyotik artık tesir etmiyor. Hap şase vajin içi krem normal krem fitil damardan iğne serum hiç biri artık tesir etmiyor. Bir tek sirkeden yarar gördüm ama oda bir yere kadar benim ki baya ilerledi çunku . İnşallah yaşadıklarımı yaşamaz tez vakitte kurtulursun şu illetten.
Benimde ameliyat olmam lazım canım kronik idrar yolu ameliyat olmadan geçmez

Süt um hala gelmedi :KK43: goguslerim yara oldu hemen :KK43: bi iki damla bari gelseydi emziriyom ama boş emince iyice yara oldu mama veriyoruz inş hemen gelir
Gelir Can'ım merak etme göğüs Kalkan'ı kullan bide tereyağı sür hakiki bende bugün Doğuma gideceğim 10 da dua et Can'ım sitresten hiç uyuyamıyorum çok heyecanlıyım ameliyattan sanki korkuyor. Ya

Bu gece kasılmalar şiddetli Yüzüm alev oluyo kasılınca. Belimde ağrıyor. Bacaklarda... Tam adet öncesi gibi. Allahım nolur 2 gün daha :KK43: annem geliyo çarşamba. Dua edermisiniz kızlar annem gelsin sonra olsun inşaallah.o_O:stop:
Amin diyorum duana. Anneciğin gelirse olsun yinede kasma kendini Rabbim yardım eder

Uyanık olan varsa kasılmam hala geçmedi. Ağrılar devam. Birde vajinama sanki bıçak saplanıyo gibi. Özellikle doğum yapan arkadaşlar acaba belirtimi bu?

Back
X