2017 Şubat Anneleri

kızlar çok yazışma olmuş okuyacak vaktim olmadığı için okuyamadım malum emzirme kaka gaz uykusuzluk derken bitkin düşüyoruz...doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim evlatlarimizi
analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah doğum yapacak olan annelerimize de hayırlı kolay doğumlar diliyorum Rabbim sağlıcakla yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Loveali Loveali canım gözün aydın Rabbim evladını sizlere bagislasin analı babalı sağlıcakla büyüsun inşallah. ben süt için bol bol komposto icerim canım sonra da hunana still tea içine biraz humana rezene katıp iciyirum ve sonra sıcak duş alıyorum bunlar sana iyi gekir mi bilmem ama bende iki dogumdur ise yarıyor. opuyorum seni

Kizlar bi sorum olcak.. Gecen hafta kontrolde dr catidan sonra spekulumla bakti ve beyaz sut kesigi gibi akinti gordu icerde ama bnm camasirimda gorunmuyodu.. Gynolomexin fitil verdi.. Dun gece 2. Fitili kullandim ve simdi wc sonrasi bi baktim baya beyaz akinti gelmis ve kasinti var:KK43:sanirim mantar oluyo bu.. Fitil icersini temizliyodur heralde dimi?

Kizlar bi sorum olcak.. Gecen hafta kontrolde dr catidan sonra spekulumla bakti ve beyaz sut kesigi gibi akinti gordu icerde ama bnm camasirimda gorunmuyodu.. Gynolomexin fitil verdi.. Dun gece 2. Fitili kullandim ve simdi wc sonrasi bi baktim baya beyaz akinti gelmis ve kasinti var:KK43:sanirim mantar oluyo bu.. Fitil icersini temizliyodur heralde dimi?
Bende kullanmıştım dediğin gibi akıntı olmuştu endişelenme. Kaşımamaya çalış çok kaşınırsa su ile sirkeyi karıştırıp silebilirsin

Muayene ücretin ne kadar peki canım.
Valla oyle karmaşık oldu kı .
Şimdi fakülteye gitsen tıklım tıklım jinekoloji servisini tadilata almışlar resmen kovaliyorlar. En son enfeksiyon hastası olduğum ve daimi hasta olduğum için arayada tanıdık kattık ama yine bir işe yaramadı . Profesör kendi ağzıyla özele yönlendirdi . Bize en uygun olarak humayi önerdi. Aradılar bilgilendirdiler benim dosyami falan gönderiler. Hala ne oldu anlamadım o kadar değişik durumlarda yım yani. Adı eşimde isden çıkarıldı. Maddi durumumuz pek müsait değil en uygun doktora gitmek zorundayım.

Canim bende esimin isinden dolayi sigortasiz tamamen ozelden muayene oluyordumm. Simdi duzelttik cok sukur. Hastanede dedogim gbi doktorlar arasonda fyat farki var. 45 liradan basliyor sigortalilara muayene ama hangi doktor 45 aliyor bilmiyorumm. Benimki 60 lira sanirim. Giris yaptirirken hepsini sor. Dogumu muayene ucretlerini

kızlar msrhaba bizde de uykusuz geceler başladi:anne:bebeğim çok sıçrıyor üzülüyorum bişeyler de okuyamiyorum neden olur ki. bir de sütün gelip gelmediği nasıl anlaşılır oğlum emiyor gibi yutkunuyor da ama çok hirslaniyor isiriyor hiç mi yok diyorum hastanede durduramayinca mama verdik mecbur. bi Dr yesil kaka ne kadar geliyor. Tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirse çok sevinirim

kızlar çok yazışma olmuş okuyacak vaktim olmadığı için okuyamadım malum emzirme kaka gaz uykusuzluk derken bitkin düşüyoruz...doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Rabbim evlatlarimizi
analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah doğum yapacak olan annelerimize de hayırlı kolay doğumlar diliyorum Rabbim sağlıcakla yavrularinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Loveali Loveali canım gözün aydın Rabbim evladını sizlere bagislasin analı babalı sağlıcakla büyüsun inşallah. ben süt için bol bol komposto icerim canım sonra da hunana still tea içine biraz humana rezene katıp iciyirum ve sonra sıcak duş alıyorum bunlar sana iyi gekir mi bilmem ama bende iki dogumdur ise yarıyor. opuyorum seni
Sağol canım Allah razı olsun bende eve cikcam galiba bugün inş bi duş alırım sonrasında takviyelerle gelir süt um hiç yok şuan :( ama bende dinlenemedim fln ondan midir bilmem biraz kendime geldim zor bi doğum geçirdim inş eve gidince düzene gireriz bebisimle doyasıya emişemedik bile :(

kızlar msrhaba bizde de uykusuz geceler başladi:anne:bebeğim çok sıçrıyor üzülüyorum bişeyler de okuyamiyorum neden olur ki. bir de sütün gelip gelmediği nasıl anlaşılır oğlum emiyor gibi yutkunuyor da ama çok hirslaniyor isiriyor hiç mi yok diyorum hastanede durduramayinca mama verdik mecbur. bi Dr yesil kaka ne kadar geliyor. Tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirse çok sevinirim
Canimmm dün aynı hastanedeydik galiba :) benim oğlum da çok güzel tutuyo ama süt yok bizde mama verdik kakayi da bi kez yaptı

Gelir Can'ım merak etme göğüs Kalkan'ı kullan bide tereyağı sür hakiki bende bugün Doğuma gideceğim 10 da dua et Can'ım sitresten hiç uyuyamıyorum çok heyecanlıyım ameliyattan sanki korkuyor. Ya
Hepinize duacı oldum dün doğum esnasında sancı esnasında Rabbim kalanları bi nefeste kurtarsın inş benim doğum da baya zorladı

En az 3 defa kullandım, kaşıntı bende 1. Fitil sonrası oluyordu. İkinci fitilde geçiyordu. Normal yani. Daha geçen hafta kullandım

canım yaşadıkların düzenli periodlar halindeyse ve artık yuruyemiyorsan sanırım bebisin geliyor
Neyseki en son 4.50 de not aldım ve durdu. Son bi gece :) yarın annem geliyo sonra hemen gelsin kızım. Normalde de olur geceleri kasılma ama ilk defa böyle ağrılı oldu. O yüzden yazdım. Teşekkür ederim canım.

Canim bebekler sicrarmis normalmiş bnmki de sicriyor. Bizim yesil kakamiz 4 yada 5 gunde bitmisti ama daha uzun surenler de varmis sanirim. Gule gule buyut bebisini insallah

Back
X