2017 Şubat Anneleri

ayyyy canım ya bende şu an çok gerginim kayınvalidem doğuma geliyor eşim karşılamaya gitti. 27 haftalık gebeydim kv. kayınpeder ve görümce damladı bir ay kaldılar şimdi gene geldiler bide dönüş biletini de almamışlar napıcam yaaaa:mad::rolleyes:

Allah yardımcın olsun . Ne diyim bana ilk günden çektirmeye başladı.

Canim bak lohusasin su an. Kulagini tika kv ye. Yoksa boyle boyle sen daha cok uzuleceksin. Esinpe konusmayi denesen evine yollasana

Eşimin yanında oldu zaten lavobaya gidicem diye odadan kendimi zor attım.

Oda anladı zaten . Değiştirmemiştir un ne yapım diye oda üzüldü. Üzülme etme diye teselli vermeye çalıştı. Ne yapsın hadi oda. Ama ben katlanamam bu kadına en fazla bir hafta.

Eşimin yanında oldu zaten lavobaya gidicem diye odadan kendimi zor attım.

Oda anladı zaten . Değiştirmemiştir un ne yapım diye oda üzüldü. Üzülme etme diye teselli vermeye çalıştı. Ne yapsın hadi oda. Ama ben katlanamam bu kadına en fazla bir hafta.

Agrin sizin olsa bile en azindan kafan rahat olur o gidince canim. Eslerde napsin anneleriyle bizim aramizda kaliyorlar. O annesi o karisi. Sen sabrinla onu yenersin insallah

Agrin sizin olsa bile en azindan kafan rahat olur o gidince canim. Eslerde napsin anneleriyle bizim aramizda kaliyorlar. O annesi o karisi. Sen sabrinla onu yenersin insallah

İnşallah canım valla Allah a sığınıyorum. Bebeğim için katlanmak zorundayım. Yapacak birşey yok. Düşünüyor kadın ne yapım hadi.

İnşallah canım valla Allah a sığınıyorum. Bebeğim için katlanmak zorundayım. Yapacak birşey yok. Düşünüyor kadın ne yapım hadi.

Yapacak bsy yok canim. Maalesef basa gelen cekilir. Sirf kocan icin katlaniyorsun. Esin bunun bilincindeyse icin rahat olsun. Kimsenin ahi yerde kalmaz

Yapacak bsy yok canim. Maalesef basa gelen cekilir. Sirf kocan icin katlaniyorsun. Esin bunun bilincindeyse icin rahat olsun. Kimsenin ahi yerde kalmaz

Allah ben öyle kuzum valla şu an kendimi okadar kötü ve o kadar yalnız hissediyorum ki. Benim en mutlu olmam gereken zamanlarim şu zamanlar. Ve de böyle olduğu için daha da üzülüyorum kızıma haksızlık ediliyormus gibi hissediyorum. Ahım çok büyük valla. Nasıl altından kalkar bilemem.

Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz ya benim de karnım burnumda kaynanam bugün aktabalarını döktü evime bide onlara hiZmet ettim hepsi aynı

Öğrendikten sonra mı gittiniz ayrıntıliya bende tekrar gitsem mi ki ben Ankaradayım siz hangi şehirdesiniz sizinde mi 32. Haftadan sonra açıldı ara bebeğinizi kucağınıza almışsınız ne güzel darısı ben ve benim gibi tüm hamilelerin başına hakkınızı helal edin cok kafam karışıyor o yüzden soruyorum bu kadar
canım benim 5 gün gerilikle 26. haftada başladı 28 haftada Malatya da ubeyt bey e göründüm kendisi müthiş bir perinatolog hiç bir sorun görmedi daha sonra gerilik ac fl bdp olcumleri olarak artınca 32 haftada tekrar girdim ayrıntıli ya malatya midikalde yine bir sorun çıkmadı ve böyle böyle gerilik giderek daha da belirginlesti sonuç olarak gelişim yavaş da olsa devam ettiği için 38 haftayı doldurdum ve bebeğim dönmediği için ve artık gelişim durdu güneşin 38 bitiminde sezeryanla doğum oldu.kafasiyla boyuyla kilo suyla minyon bi kızım oldu çok şükür sağlığı yerinde.size tavsiyem tabiki ayrıntıliya gidin direnç ya da aklımda bi problem olabilir tedavisi var mıdır bilmiyirum ama en azından içiniz rahatlar kafa çapı gerilikle ilgili çok demoralize eden bilgiler var internette onları okumayın saçma sapan triplere sokuyor insanı ben bunları 10 hafta boyunca yaşadım doğum yapana kadar hergün her dakika bunları düşünüp ağlayarak geçirdim siz yapmayın çünkü şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksizmis diyirum.

canım benim 5 gün gerilikle 26. haftada başladı 28 haftada Malatya da ubeyt bey e göründüm kendisi müthiş bir perinatolog hiç bir sorun görmedi daha sonra gerilik ac fl bdp olcumleri olarak artınca 32 haftada tekrar girdim ayrıntıli ya malatya midikalde yine bir sorun çıkmadı ve böyle böyle gerilik giderek daha da belirginlesti sonuç olarak gelişim yavaş da olsa devam ettiği için 38 haftayı doldurdum ve bebeğim dönmediği için ve artık gelişim durdu güneşin 38 bitiminde sezeryanla doğum oldu.kafasiyla boyuyla kilo suyla minyon bi kızım oldu çok şükür sağlığı yerinde.size tavsiyem tabiki ayrıntıliya gidin direnç ya da aklımda bi problem olabilir tedavisi var mıdır bilmiyirum ama en azından içiniz rahatlar kafa çapı gerilikle ilgili çok demoralize eden bilgiler var internette onları okumayın saçma sapan triplere sokuyor insanı ben bunları 10 hafta boyunca yaşadım doğum yapana kadar hergün her dakika bunları düşünüp ağlayarak geçirdim siz yapmayın çünkü şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksizmis diyirum.
Allah razı olsun sizden bende neler neler okudum benim akım yada direnç de herhangi bir problem görmedi Dr um inşallah benimde sizin gibi minyon bir oğlum. Olur Rabbim size ve kızınıza sağlıklı bir ömür versin Allah razı olsun

Allah ben öyle kuzum valla şu an kendimi okadar kötü ve o kadar yalnız hissediyorum ki. Benim en mutlu olmam gereken zamanlarim şu zamanlar. Ve de böyle olduğu için daha da üzülüyorum kızıma haksızlık ediliyormus gibi hissediyorum. Ahım çok büyük valla. Nasıl altından kalkar bilemem.

Ya Sabir dile surekli canimm. Kizina saril. Odana gec orda yat dinlen gorme yuzunu

Ya Sabir dile surekli canimm. Kizina saril. Odana gec orda yat dinlen gorme yuzunu

Kizlar ben bebisimi aldim kucagima cok şükür.. bu foruma son zamanlarda takilmaya başlamıştım. Gercekten bana iyi geliyordu. Ben de dogum hikayemi yazmak istiyorum sizlere. Dun gece saat 3te hafif kanama başladı. Bebegin hareketlerine ve agrimin olmamasına guvenerek biraz yattim. Sabah 6da uyandigimda nisan geldi. Hafif hafif de sancim başladı. Hastaneye gittik. Normalde cuma gunu sezeryana girecektim zaten. Nst cekildi. Doktor dogum baslamis dedi. Öğlen alalim dedi. Saf epidural anestezi ile (spinal deil) sezeryan oldum. Normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarin önünde saygiyla egilsem de :) benim ameliyatim da cok sukur cok rahat gecti. Epidurali herkese tavsiye ederim. Garip bir his yapilan her seyi hissediyorsun ama aci ya da agri duymuyorsun. Cok kisa surdu zaten. Doktor bebisi cikardiktan sonra gogsume koydu. Ameliyat sonuna kadar gogsumde kaldi. Hic aglamadan durdu oylece cok guzel bir andi. Agrilar da ilk gun zor ama giderek azaliyor. Dogum yapanlara bol sütlü, bekleyenlere de guzel dogum hikayeleri diliyorum

Benim spinal epidural olacak cuma günü..tamamen bayilmak istemem zaten, o güzel anlara şahit olmak lazım..kendimi iyi hissettigimde yasadigim deneyimi buraya yazicam, sana da moral olur canim..
O anı görmek istediğim için olabilir dedim. Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :anne:

Kizlar ben bebisimi aldim kucagima cok şükür.. bu foruma son zamanlarda takilmaya başlamıştım. Gercekten bana iyi geliyordu. Ben de dogum hikayemi yazmak istiyorum sizlere. Dun gece saat 3te hafif kanama başladı. Bebegin hareketlerine ve agrimin olmamasına guvenerek biraz yattim. Sabah 6da uyandigimda nisan geldi. Hafif hafif de sancim başladı. Hastaneye gittik. Normalde cuma gunu sezeryana girecektim zaten. Nst cekildi. Doktor dogum baslamis dedi. Öğlen alalim dedi. Saf epidural anestezi ile (spinal deil) sezeryan oldum. Normal dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarin önünde saygiyla egilsem de :) benim ameliyatim da cok sukur cok rahat gecti. Epidurali herkese tavsiye ederim. Garip bir his yapilan her seyi hissediyorsun ama aci ya da agri duymuyorsun. Cok kisa surdu zaten. Doktor bebisi cikardiktan sonra gogsume koydu. Ameliyat sonuna kadar gogsumde kaldi. Hic aglamadan durdu oylece cok guzel bir andi. Agrilar da ilk gun zor ama giderek azaliyor. Dogum yapanlara bol sütlü, bekleyenlere de guzel dogum hikayeleri diliyorum
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla ve sihatle büyüsün :anne:

Herkese merhaba kızlar :KK54:

Telefona yapışık yaşayan ben iki gündür elime alamıyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın tek tek alıntı yapıp mesajları okuyamadım ama vakit olursa bakacağım :KK51:

Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. En son saat 2 civarında konuşmuştuk sizinle sanırım ondan sonra olaylar çok hızlı gelişti. Yazmış mıydım hatırlamıyorum ama sanırım suyum geldi demiştim. Evet o gelen suyummuş ama öyle birdenbire boşalmadı avuç avuç geliyordu ama maalesef sarı yeşil karışımı gelmişti. Anladım direk kızımın kaka yaptığını :( ve daha erken hastaneye gitmediğim için pişman oldum :(

Sancılar 10 dk da bir geliyordu ama suyum gelince 6-7 dk ya düştü evimiz hastaneye çok yakındı hemen gittik baktılar doğum başlamış dediler ebeler açıklığa baktı 2 cm di ama sancı hala dayanılabilecek seviyedeydi. Kararlıydım normal doğuma ama kızımın çok kaka yaptığını söylediler :( doktorumu aradık eğer yerse kuvözde kalması gerekeceğini ve ilk doğumum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz dedi riski göze alıyorsan bekleyelim yoksa sezeryana alalım dedi. Acil karar vermem gerekiyordu o arada sancılar da dayanılmaz bir hal almıştı 3 dk da bir geliyordu ama sezeryanı kabul ettik kağıtları imzaladık. Çok isteksizdim ama kızım için ha gayret dedim. Spinal anesteziyle 14 şubat saat 4.25 te kızımı kucağıma aldım. Ameliyat anı çok güzeldi müthiş bir tecrübeydi ve o anda hiçbir acı hissetmedim. Anestezi iğnesinden de korkuyordum ama normal iğne gibi bir ağrı oldu sadece. Kızım doğdu ve onu gördükten sonra bütün bağlarım çözüldü ve dikişler yapılırken biraz kestirmişim :olamaz: ameliyat sonrası biraz zordu benim için çünkü hayatımda hiç böyle bir hastane tecrübem yoktu. Anestezinin etkisi geçene kadar değişik bir uyuşukluk vardı. O geçince hemen kaldırıp yürüttüler sandığımdan daha güçlüymüşüm meğersem :sampiyon: ilk gün klasik sorunlar oldu kızım emmedi biraz ağrılarım vardı sürekli serum ve ağrı kesici aldım ama ikinci gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Şimdilik iyiyiz kalkıp yürüyebiliyorum lavaboya tek başıma gidebiliyorum eğilip doğrulabiliyorum gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah :dua:

Dikiş yerlerim çok ağrımıştı ama orayı açıkta bırakmak çok fayda ediyor ağrısı olanlara duyurulur ;)

Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum :KK36: destekleriniz için çok teşekkür ederim :KK200:

İyi ki var burası :KK36:

Kızlar Doğum yapanlara hayırlı olsun diliyorum . Fazla takit edemedim . Yükselt Ateş beni geceye kadar bırakmadı. 24 saat içinde 3.ye doktora gitmedim artık. Rabbim tüm hastalara şifa versin . Son 1 haftada h çekilmiyor grip be Ateş ..

Back
X