2017 Şubat Anneleri

sevgili anneler bir çoğunuz mama kullandığını yazmış peki hangi marka mama kullanıyorsunuz??? bnm hicbir fikrim yok.öğrenelim de dogumdan sonra bi de onun kararsizligina düşmeyeyimo_O

Ayy bunlarin hepsi mı böyle anladım kiiii :110:

Telefon elinde Allah'tan yemek yapıyorlar da valla evde lohusa kadın var gibi de değil yani öylesine yapıyor. Ev maşallah bekar evine döndü . Zivanadan cikicam . Bende iyi değilim evi toparlayabilsem diyecem yok yani. Ayağa kalkıyorum hiç sormuyor bile birşey mı istiyorsun diye elinde telefon ortalık da anca dolanıyor. Arada kızımı seviyor. Bebek sevmeye gelmiş anlayacağın.:kızgın:
Ne güZel hayat yaaa. Böyleleri yardım etmek yerine daha çok ıZdırap oluyorlar

Ne güZel hayat yaaa. Böyleleri yardım etmek yerine daha çok ıZdırap oluyorlar

Hiç sorma birde nazlı anca sürat asıyor istemediği birşey olunca. Benim dedikleriminn tam tersini yapıyor gün sayıyorum valla kızımla tek başımıza nasıl da mutlu oluruz biz

Hiç sorma birde nazlı anca sürat asıyor istemediği birşey olunca. Benim dedikleriminn tam tersini yapıyor gün sayıyorum valla kızımla tek başımıza nasıl da mutlu oluruz biz
Alalhım ya ne sinir bi durum benimki de nevresim takımlarını galan getirdi baya baya yerleşiyo evime

Bu yüzden kimseyi istemiyorum ya eşimde annesine gel dedi ama bizimki gelmeyecek galiba. Allah sabır versin sana da kuzum

duraklama dönemine geçtik sanki kizlar sayimiz azaldigi için mi öyle acep:işsiz: bu gece sancimiz tutsa suyumuz gelse falan yarin da dogursak ayyyy negüzel olur:halay::dua::dua::dua:
Amin ne güzel olur şaka gibi benim Ağrı'larım da geçti pelvik Ağrı'larım fenaydı... Ağrısız şuan Bebek aşağıya baskılıyım kendini

İyi geceler kızlar bende yattım sancı beklıyom ne gelen vr ne giden napcaz böyle salı gun kı kontrolde iki cm acılmam vardı acaba artmış ısır merak ediyorum açılma artsa su gelırdı demi..

Tamda dediğin gibi oldu daha birinci gün ne yemek yapayım diye yerinden kalkan yok e ben bi kalkayım belki gelirler dedim neyse geldi. İzmit köfte yapalım dedim toksapilazma bağışıklığım çıkmadığı için ete dokunamıyorum köfteleri sen yap ben patatesleri halledeyim dedim kıymayı eline aldı içine ne koyulacak demez mi kal geldi.:KK57::silah: Ya köfte yapıcan altı üstü senelerin ev hanımı :rolleyes:

:KK48::skandal::rolleyes: iste hem geliyorlar hem yerlerinden kalkmayip is bilmezlik yapiyorlar :)

Back
X