- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güZel hayat yaaa. Böyleleri yardım etmek yerine daha çok ıZdırap oluyorlarAyy bunlarin hepsi mı böyle anladım kiiii
Telefon elinde Allah'tan yemek yapıyorlar da valla evde lohusa kadın var gibi de değil yani öylesine yapıyor. Ev maşallah bekar evine döndü . Zivanadan cikicam . Bende iyi değilim evi toparlayabilsem diyecem yok yani. Ayağa kalkıyorum hiç sormuyor bile birşey mı istiyorsun diye elinde telefon ortalık da anca dolanıyor. Arada kızımı seviyor. Bebek sevmeye gelmiş anlayacağın.![]()
oyle miii bn olmaz saniodum bunu öğrendiğim iyi oldu..Veriyorlar canım. Hastahanede bir kadınla tanıştım 38 . Haftada suyu az diye suni sancı ile doğurmuş. Benim arkadaş da günü geçti belirti de yoktu o da suni sancı ile dogurdu
40.haftaya kadar olmazsa bende auni sancı iaticem 42 ye kadar beklemek işlemce reamen karnım yırtılacak artıkoyle miii bn olmaz saniodum bunu öğrendiğim iyi oldu..
Ne güZel hayat yaaa. Böyleleri yardım etmek yerine daha çok ıZdırap oluyorlar
ne zaman gidecek su kv. faydasi yok zarari varHiç sorma birde nazlı anca sürat asıyor istemediği birşey olunca. Benim dedikleriminn tam tersini yapıyor gün sayıyorum valla kızımla tek başımıza nasıl da mutlu oluruz biz
insallah kalmazlar o zamana kadar ya40.haftaya kadar olmazsa bende auni sancı iaticem 42 ye kadar beklemek işlemce reamen karnım yırtılacak artık
Olur inş Can'ım merak etme hakkınız da hayırlısı olur inş
Amin,inşallah sağolun kızlar Allah razı olsunpazartesiyedaha vakit var cnm insallah gelir bebisin
Alalhım ya ne sinir bi durum benimki de nevresim takımlarını galan getirdi baya baya yerleşiyo evimeHiç sorma birde nazlı anca sürat asıyor istemediği birşey olunca. Benim dedikleriminn tam tersini yapıyor gün sayıyorum valla kızımla tek başımıza nasıl da mutlu oluruz biz
Benimkide öyle canım sanırım büyüdükleri için büyüklerimiz öyle det bebekler hıçkırınca büyüyorbnm oglan karnimda hickirip duruyor bu ara niye bu kadar sıklasti ki![]()
Hiç sorma birde nazlı anca sürat asıyor istemediği birşey olunca. Benim dedikleriminn tam tersini yapıyor gün sayıyorum valla kızımla tek başımıza nasıl da mutlu oluruz biz
Amin ne güzel olur şaka gibi benim Ağrı'larım da geçti pelvik Ağrı'larım fenaydı... Ağrısız şuan Bebek aşağıya baskılıyım kendiniduraklama dönemine geçtik sanki kizlar sayimiz azaldigi için mi öyle acepbu gece sancimiz tutsa suyumuz gelse falan yarin da dogursak ayyyy negüzel olur
![]()
Valla naptıysam işe yaramıyor hurma ye diyolar yiyorum biraz sancı oluyo gibi devamı gelmiyoinsallah kalmazlar o zamana kadar ya![]()
Ben varım cnm bir haftaya gelir demişti cumartesi dr şuan bişi yok
Bende varımmmmm
Demesi de kötü diyen nöbetçi dr du bir hafta geldi ama olan sancılar da gitti:) şaka gibiSenin doktorun 1 hafta demis canim :) benim doktorum bilemeyiz ki dedi :)
Tamda dediğin gibi oldu daha birinci gün ne yemek yapayım diye yerinden kalkan yok e ben bi kalkayım belki gelirler dedim neyse geldi. İzmit köfte yapalım dedim toksapilazma bağışıklığım çıkmadığı için ete dokunamıyorum köfteleri sen yap ben patatesleri halledeyim dedim kıymayı eline aldı içine ne koyulacak demez mi kal geldi.Ya köfte yapıcan altı üstü senelerin ev hanımı
![]()