• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kizlar gece gece çok korktum. Oğlumu uyumaya çalışırken sebepsiz yere (daha doğrusu bana göre sebepsiz ) bi çığlık attı kucağıma aldım emzirmeye çalıştım memeyle savaştı resmen aglamaya mizirdamaya devam etti. O sırada tek gözünden yaş geldiğini farkettim. O kadar aglamasina rağmen gözünü acmamasi dikkatimi çekti. Sonra gözünü açması içim bir sürü şey yaptım gözünü elimde açmayı denedim sarstım cimdik attım bana misin demedi. hem ağlıyor hem de gözlerin hala açıyordu
Sonra eşimi uyandirdim. Biraz daha birlikte ugrastik. en sonunda açtı. o ara ben icimden nas felak surelerini okudum. O mu etkili oldu yoksa derin uyuyordu da uyanamadi mi bilemedim.aklıma kötü kötü şeyler geldi. Çok korktum. Hiç böyle olmamıştı. Çok sukur şimdi derin olmasa da uyuyor arada sesler çıkararak.

Ayy hepsi dayaklık bunlarjn ya kolay gleiyo onlara ev kadınlığı:) ya benim arkasından kafasına kadar gidiyo kakası yandan da ayaklarından çıkıyo çok yapıyo bide tazzikli yapıyo ondan mı çıkıyo acep :))

Benim kızım da öyle yapıyor önce kızarıyor sonra cort diye bir ses ve arkasından gülümseme :) eğer 5 dk içinde değişmezsem ingeee diye bağırıyor :D

Rica ederim cancağızım. Aynen benimde o kilolardadır şimdi yani bende sızdırma olmadı sırtıda lastikli. Eşim bile diğerleriyle çok farklı dedi düşün. İnşallah size de yarar

Eşimi markete gönderdim alsın diye ben bu huggies i anlamadım kırk tane çeşidi var diyor :D yine prima almış :işsiz::işsiz:

Şuan varya tamamen eşim in söylediklerini yazmışsın tamamen aynı cümleler harfi harfine :KK57:

Bu adamların hepsi bir galiba :KK12:

Kızlar birkaç zamandır oğlum emmiyor bahsetmiştim. En son dün hiç almadı. Hevesle tutuyor memeyi adeta saldırıyor ama sonra kafasını geri atıyor kendini kasıyor çığlığı basıyordu denemediğim pozisyon kalmamıştı. Bugün son umut aventin göğüs ucu yaraları için kullanılan kelebek silikon ucundan aldım oğlum onunla emdi. Çok şükür. Ucunu kavrayamiyormus megersem. Yardım eden destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Ay çok sevindim canım ;) benim göğsümün ucu da küçük kızım kavrayamayınca sinirleniyor ya da kavramışken geri bırakıyor. Sonra ağlıyor memeyi bulunca yapışıyorlar ya çok tatlı oluyorlar o zaman :KK53:

Ben o dediğin depresyona girdim bile :KK43: sinir krizleri geçiriyorum bebeğime bağırıyorum sonra çok pişman oluyorum

Ben de ilk zamanlar bir iki kere bağırdım öf yeter diye daha da çok ağladı yavrum :( sonra o uyudu saatlerce ağladım ben de. Artık çok sinirlenirsem kucağımdan indirip arkamı dönüyorum ona bakmıyorum sonra bağırdığımdaki pişmanlığım geliyor aklıma hemen sarılıyorum yavruma :( bir gece midem çok sancılanmıştı benim de gaz sorunu var. Kızımın karnı da benimki gibi ağrıyordur diye ona da ağlamıştım. Of çok zor ya :(

Stres yapmaym diyorum ama içten ice takiyorum belki de çünkü her denemede basarisiz olmak bana cok kotu hissettiryr bi de her goren duyanin ilk emiyo mu diye sormasi bni deli edio.. napacaklarsa sanki..

Bu millet de tuhaf :KK12: sanki bilerek vermiyoruz gelen sütün önünü mü kesecez

Kizlar gece gece çok korktum. Oğlumu uyumaya çalışırken sebepsiz yere (daha doğrusu bana göre sebepsiz ) bi çığlık attı kucağıma aldım emzirmeye çalıştım memeyle savaştı resmen aglamaya mizirdamaya devam etti. O sırada tek gözünden yaş geldiğini farkettim. O kadar aglamasina rağmen gözünü acmamasi dikkatimi çekti. Sonra gözünü açması içim bir sürü şey yaptım gözünü elimde açmayı denedim sarstım cimdik attım bana misin demedi. hem ağlıyor hem de gözlerin hala açıyordu
Sonra eşimi uyandirdim. Biraz daha birlikte ugrastik. en sonunda açtı. o ara ben icimden nas felak surelerini okudum. O mu etkili oldu yoksa derin uyuyordu da uyanamadi mi bilemedim.aklıma kötü kötü şeyler geldi. Çok korktum. Hiç böyle olmamıştı. Çok sukur şimdi derin olmasa da uyuyor arada sesler çıkararak.

Canım Allah esirgesin yavrunu belki bir anda fena bir gaz saplanmıştır ve uykudan uyanmak istememiştir. :anne:

Sana birley diyeceğim bizde aynen öyleydik sabah ve gece aynı saatlerce sancı çekerek aglıyır hep dün gece götürdük hani çoçukları tokanak gibi bir taşı ısıtıp karnını değdiriyorlar artık son çare onu denedik belki size saçma gelebilir bugun ağlamadı inanır mısın o saatler daha sakın geçti diğer günlere rağmen . Sanki faydasını gördük bugIm daha az ağladı eğer inanırsan dene
Nerde nasıl yaptırılıyor ki o

Canım bende dün bunu sorcaktim akşam oğlum 2-3 kez yaşadı bunu bı anda sıçrama gibi de oluyo dediğin gibi bi çığlık atıyor içli içli agliyo yanında gidip hemen ellerini tutuyorum tamam annem burdayım annem diyorum sakinleşiyo korkuyomu acaba dusunuyodum bende ama neyin nesi cozemedim çok fena bağırıyor ama bı anda :(

Dermanim kalmadı artık :KK43: oğlumun bu kivranmalari hıçkıra hıçkıra ağlamaları içimi parçaliyo :KK43: elimden bişey gelmiyor o an konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama sakinlesene kadar bı saati buluyor ve o sure içinde dermanı kalmıyor :KK43: çok üzülüyorum psikolojim bozuluyo sanırım bugün sinir krizi geçirdim :KK43: ağlama krizine girip kendime zarar veriyorum :KK43: geçsin artık nolur ya geçsin bu geçsin uykusuz kaliyim razıyım ama yeter ki oğlum keyifli olsun küçük bedeni dayanamiyo sesi kisildi :KK42::KK42:
Canım uzun zamandır girip bakmıyordum buraya senin sıkıntını okuyunca cevap yazmak istedim benim bebegim şimdi 43 günlük ilk iki haftalarda bizim de öyle sıkıntılarımız oluyordu senin kadar şiddetli olmasa da sonra birileri zulumba kökü diye birşey önerdi anne içiyor bebeğe sütten etki ediyor ben denedim fayda gördüm bebeklere direk bitkisel seyler verme taraftarı hiç olmadım zaten ancak o zamanlar caresizlikten rezene verdiğim bile oluyordu Rabbim yardımcın olsun

Suanlik bişey yok kuzum bildiğin tam bi kolik diyo Dr umuz gerçekten de öyle kolik sesleriyle uyuyo arabada uyuyo sakinleşiyo ama o kriz anı belirli saatlerde geliyo ve işte o an o da bende mahvoluyoruz genelde akşam 6--9 arasi sabah ta yine o saatlerde dünden önceki gece 3 kez arayla oldu bişey yapamamak beni iyice mahvediyor :KK43: sonra sızıp kaliyo yorgun dusuyo galiba mesela şuan uyuyo ancak akşamları 9-10 / 12 ye kadar fln sakin kendi halinde uyuyo sonrası yok :KK43:
Benimki gibi ya. İlk kırk gün ben dünyanın kahrını çektim resmen akşam saat 5 ile 9 arası ne yapsam susmazdı ya ne yapsam bende ağlıyordum. Ama düzeldi daha sonra biliyo musun bi okut derim hocaya. Bide ağladığında başı terliyormu cnm

Bi hadiste okudum. Melekler bebeklerle şakalşırmış. Aniden bağırıp uyandıklarında melekler onlara annen kayboldu diye şaka yaparlarmış.aynı zamanda bazen uyurken gülerler:KK51:
Benim kızım da öyle yapıyor önce kızarıyor sonra cort diye bir ses ve arkasından gülümseme :) eğer 5 dk içinde değişmezsem ingeee diye bağırıyor :KK70:

Eşimi markete gönderdim alsın diye ben bu huggies i anlamadım kırk tane çeşidi var diyor :KK70: yine prima almış :işsiz::işsiz:

Ay çok sevindim canım :KK66: benim göğsümün ucu da küçük kızım kavrayamayınca sinirleniyor ya da kavramışken geri bırakıyor. Sonra ağlıyor memeyi bulunca yapışıyorlar ya çok tatlı oluyorlar o zaman :KK53:

Ben de ilk zamanlar bir iki kere bağırdım öf yeter diye daha da çok ağladı yavrum :KK43: sonra o uyudu saatlerce ağladım ben de. Artık çok sinirlenirsem kucağımdan indirip arkamı dönüyorum ona bakmıyorum sonra bağırdığımdaki pişmanlığım geliyor aklıma hemen sarılıyorum yavruma :KK43: bir gece midem çok sancılanmıştı benim de gaz sorunu var. Kızımın karnı da benimki gibi ağrıyordur diye ona da ağlamıştım. Of çok zor ya :KK43:

Canım Allah esirgesin yavrunu belki bir anda fena bir gaz saplanmıştır ve uykudan uyanmak istememiştir. :anne:

Canım bende dün bunu sorcaktim akşam oğlum 2-3 kez yaşadı bunu bı anda sıçrama gibi de oluyo dediğin gibi bi çığlık atıyor içli içli agliyo yanında gidip hemen ellerini tutuyorum tamam annem burdayım annem diyorum sakinleşiyo korkuyomu acaba dusunuyodum bende ama neyin nesi cozemedim çok fena bağırıyor ama bı anda :KK43:
Canım benimki ilk kez durup dururken böyle çığlık attı. hadi çığlık neyse gazdandir dedim aldım kucağıma bi de tek gözden yas geldi sonrasında naptiysam gözünü acamadim. babasını uyandırdım. da uğraştı biraz. o o ara aklıma nas felak gekdi okudum bi ara açtı. Uyuttum sonra gece emzirirken de acmadi hiç gözünü. sabah tekrar denedim yine acmadi. doktora götürdük bişeyi çıkmadı doktorda açtı gözünü. Doktoru göresi gelmiş herhalde :))

Canım benimki ilk kez durup dururken böyle çığlık attı. hadi çığlık neyse gazdandir dedim aldım kucağıma bi de tek gözden yas geldi sonrasında naptiysam gözünü acamadim. babasını uyandırdım. da uğraştı biraz. o o ara aklıma nas felak gekdi okudum bi ara açtı. Uyuttum sonra gece emzirirken de acmadi hiç gözünü. sabah tekrar denedim yine acmadi. doktora götürdük bişeyi çıkmadı doktorda açtı gözünü. Doktoru göresi gelmiş herhalde :))
Benimki de 2_3 kez oldu gözünden yaş gelmesi değil bi çığlıkla agliyo hemen yanına gidip konuşuyorum o ara gözü kapalı ve hickiriyo ağlarken yeni başladı iyi aman bişey olmasın çok şükür

Benimki gibi ya. İlk kırk gün ben dünyanın kahrını çektim resmen akşam saat 5 ile 9 arası ne yapsam susmazdı ya ne yapsam bende ağlıyordum. Ama düzeldi daha sonra biliyo musun bi okut derim hocaya. Bide ağladığında başı terliyormu cnm
Bu haftalarda kolik iyice artarmis bizde sonuna kadar yaşıyoruz bu kolik illetini :( başına dikkat etmedim o an ikimizde nefes nefese kaldığımız için :( konuscam sakinleştirmeye caliscam boğazım ağrıyor artık :(

Canım uzun zamandır girip bakmıyordum buraya senin sıkıntını okuyunca cevap yazmak istedim benim bebegim şimdi 43 günlük ilk iki haftalarda bizim de öyle sıkıntılarımız oluyordu senin kadar şiddetli olmasa da sonra birileri zulumba kökü diye birşey önerdi anne içiyor bebeğe sütten etki ediyor ben denedim fayda gördüm bebeklere direk bitkisel seyler verme taraftarı hiç olmadım zaten ancak o zamanlar caresizlikten rezene verdiğim bile oluyordu Rabbim yardımcın olsun
Bizimde 25 günden sonra başladı az azdi bu kadar yorucu zor değildi su bi haftadır iyice arttı ağlama krizleri çoğaldı hıçkıra hıçkıra ağlamaları başladı ve uzun süre sürüyor belirli saatlerde mutlaka geliyo gün içinde tlfnda ki seslerle kolik sesleriyle uyuyo seslerle sakin yani ama 6-7 den sonra her an gelebiliyor 9 a kadar fln öyle ondan sonra siziyo :KK43: bide sabah 7 den sonra fln yine aynı saatlerde oluyo mahvoluyoruz ikimizde :KK43: rezene veriyorum anason da artık katıyorum ama o an geldiğinde hiç bişey susturamiyo kuzumu :KK43: Dr umuzda geçecek müdahale edemiyoruz çok fazla iyice kötü olmasın diye diyo :KK43: bide oglum da reflü çıktı şuan biseyler kullaniyoz zaten o yüzden çok karıştırmak istemiyorum midesini 46 gunluguz

Bi hadiste okudum. Melekler bebeklerle şakalşırmış. Aniden bağırıp uyandıklarında melekler onlara annen kayboldu diye şaka yaparlarmış.aynı zamanda bazen uyurken gülerler:KK51:
Bizde de melekleriyle oynuyo derler öyle gülünce mesela gözlerini çevirirler fln onlar gelirmiş gözlerinin önüne öyle diyolar olabilir çünkü bunlar da daha melek

Benim kızım da öyle yapıyor önce kızarıyor sonra cort diye bir ses ve arkasından gülümseme :) eğer 5 dk içinde değişmezsem ingeee diye bağırıyor :KK70:

Eşimi markete gönderdim alsın diye ben bu huggies i anlamadım kırk tane çeşidi var diyor :KK70: yine prima almış :işsiz::işsiz:

Ay çok sevindim canım :KK66: benim göğsümün ucu da küçük kızım kavrayamayınca sinirleniyor ya da kavramışken geri bırakıyor. Sonra ağlıyor memeyi bulunca yapışıyorlar ya çok tatlı oluyorlar o zaman :KK53:

Ben de ilk zamanlar bir iki kere bağırdım öf yeter diye daha da çok ağladı yavrum :KK43: sonra o uyudu saatlerce ağladım ben de. Artık çok sinirlenirsem kucağımdan indirip arkamı dönüyorum ona bakmıyorum sonra bağırdığımdaki pişmanlığım geliyor aklıma hemen sarılıyorum yavruma :KK43: bir gece midem çok sancılanmıştı benim de gaz sorunu var. Kızımın karnı da benimki gibi ağrıyordur diye ona da ağlamıştım. Of çok zor ya :KK43:

Anne olmak ne zormuş:(

Back
X