2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sogan kurunu bende yapacam adetten kac gun sonra basladiniz yapmaya bide sabah aksam mi yaptiniz
Soğan kurunu nasıl yaptigimi hatirlamiyorum ama o bende iş yaramadı. Çoğu kişi de ise yaramiyormus. Ben o ay kavanoz vurdurmustum belime bir de ilişki den sonra uyumuştum öyle hamile kalmistim

Merhaba adete 2 3 kala yaptırma doğru olur erken yaptirmissiniz internetten bi arastirin

Merhaba adete 2 3 kala yaptırma doğru olur erken yaptirmissiniz internetten bi arastirin

Tesekkur ederim ama 19 subat dogum gunum yani pazar gunu adete 5 gun kalms olacak o zmn mi yapsam diorn pozitif olursa kendme en guzel hediye olur odami erken degerim yukselirmi sizce

Sogan kurunu bende yapacam adetten kac gun sonra basladiniz yapmaya bide sabah aksam mi yaptiniz
mrb soğan kürünü yapıp başarılı olamayanlardanım,inş bu ay mart ayı rabbim haber almayı nasip eder, soğan kürü sabah ve akşam yapılıyor internette ibrahim saraçoğlunun açıklamasıyla var aç karnına ve adetin bittiği gibi başlıyorsunuz

selam ocakta olmadı.ağustosta beri saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz.bişey yok meydanda.şubat ayına geldik. 9 mart batım.

canım var mı değişiklik ,nası belirtilerin var paylaşsana bizle

CANIM BULANTI VAR AMA AKSAMLARI OLUYOR GENELDE SABAH OLUR MİLLTTE BİDE EL UYUŞMASI AKINTI HALSİZLİK KASIK AGRISI AMA GÖĞÜS HASSASİYETİM YOK PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM İNŞ VARDIR. DUA EDELİM BİRBİRİMİZE

yaa bende de kasık ağrım arada batmalar oluyor ,göğüslerim çok hassas ne dokunabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum benimde pazar günü ,artık her ay farklı bi belirtiyle beklemekten yoruldum ,inş. hayırlı haberler alırız da şurda hamilelik 5 hafta şu mu bu gurıplarına da yazarız

AY İNŞ CANIM PAZAR GÜNÜ BEKLİYORUM BAKALM İNŞ OLUR İNŞ DEĞERİM YÜKSELMİŞTİR.

SENDE HEMEN YAZ MERK EDYRM SENİNKİNİ DE

İDRAR TESTİNDE POZİTİF ÇIKARSA PAZARTESİ GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRCAM EĞER NEGATİF ÇIKARSA Kİ UMARIM ÇIKMAZ ADET GÜNÜMÜ BEKLİCEM YANİ 24 ŞUBAT

İDRAR TESTİNDE POZİTİF ÇIKARSA PAZARTESİ GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRCAM EĞER NEGATİF ÇIKARSA Kİ UMARIM ÇIKMAZ ADET GÜNÜMÜ BEKLİCEM YANİ 24 ŞUBAT
hadi hayırlı haberler yazarsın inş.,benim 19 şubat adet günüm ama senle bir beklerim:) çünkü 4 gün geç gelmesini yaşadım ,test yaptım akşamına hasta olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…