- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Soğan kurunu nasıl yaptigimi hatirlamiyorum ama o bende iş yaramadı. Çoğu kişi de ise yaramiyormus. Ben o ay kavanoz vurdurmustum belime bir de ilişki den sonra uyumuştum öyle hamile kalmistimSogan kurunu bende yapacam adetten kac gun sonra basladiniz yapmaya bide sabah aksam mi yaptiniz
:) bende su sıra yunurtluyorum karnım bi tuhaf akintim var. Yarın açılışi yapicaz inşallah ben daha yeni basliyorumBen kasik agrisindan anliyorum yumurtladigimi yani umarim yumurtluyorumdur
Merhaba adete 2 3 kala yaptırma doğru olur erken yaptirmissiniz internetten bi arastirinMerhaba şüpheli ilişkimin üzerinden 10 gün geçti 7. gün kan testi yaptım beta hcg 1.20 çıktı 10 gün yani dünde yaptırdım 1.20 çıktı tekrar adetime 9 gün var bu sonuç yükselir mi erken mi yaptırdım. geç döllenebiliyormuş bazen bir de oluşsa hemen kanda çıkar diyenlerde var şimdi ilaçda içemiyorum varmıdır yokmudur acaba akşamları bulantım oluyo ve kasıklarım agrıyo 3 aylık evliyim bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Merhaba adete 2 3 kala yaptırma doğru olur erken yaptirmissiniz internetten bi arastirin
mrb soğan kürünü yapıp başarılı olamayanlardanım,inş bu ay mart ayı rabbim haber almayı nasip eder, soğan kürü sabah ve akşam yapılıyor internette ibrahim saraçoğlunun açıklamasıyla var aç karnına ve adetin bittiği gibi başlıyorsunuzSogan kurunu bende yapacam adetten kac gun sonra basladiniz yapmaya bide sabah aksam mi yaptiniz
Olabilir bizi haberdar etmeyi unutmayinTesekkur ederim ama 19 subat dogum gunum yani pazar gunu adete 5 gun kalms olacak o zmn mi yapsam diorn pozitif olursa kendme en guzel hediye olur odami erken degerim yukselirmi sizce
canım var mı değişiklik ,nası belirtilerin var paylaşsana bizleTesekkur ederim ama 19 subat dogum gunum yani pazar gunu adete 5 gun kalms olacak o zmn mi yapsam diorn pozitif olursa kendme en guzel hediye olur odami erken degerim yukselirmi sizce
hayırlı haberler olsun, bizde 2yıldan beri salıyoz salamıyoz bekliyoz ama o haberi ha bu ay olur ha önümüzdeki ay diye diye geçiyor işteselam ocakta olmadı.ağustosta beri saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz.bişey yok meydanda.şubat ayına geldik. 9 mart batım.
canım var mı değişiklik ,nası belirtilerin var paylaşsana bizle
yaa bende de kasık ağrım arada batmalar oluyor ,göğüslerim çok hassas ne dokunabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum benimde pazar günü ,artık her ay farklı bi belirtiyle beklemekten yoruldum ,inş. hayırlı haberler alırız da şurda hamilelik 5 hafta şu mu bu gurıplarına da yazarızCANIM BULANTI VAR AMA AKSAMLARI OLUYOR GENELDE SABAH OLUR MİLLTTE BİDE EL UYUŞMASI AKINTI HALSİZLİK KASIK AGRISI AMA GÖĞÜS HASSASİYETİM YOK PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM İNŞ VARDIR. DUA EDELİM BİRBİRİMİZE
meraklılarcaaaAY İNŞ CANIM PAZAR GÜNÜ BEKLİYORUM BAKALM İNŞ OLUR İNŞ DEĞERİM YÜKSELMİŞTİR.
SENDE HEMEN YAZ MERK EDYRM SENİNKİNİ DE
hadi hayırlı haberler yazarsın inş.,benim 19 şubat adet günüm ama senle bir beklerim:) çünkü 4 gün geç gelmesini yaşadım ,test yaptım akşamına hasta olmuştumİDRAR TESTİNDE POZİTİF ÇIKARSA PAZARTESİ GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRCAM EĞER NEGATİF ÇIKARSA Kİ UMARIM ÇIKMAZ ADET GÜNÜMÜ BEKLİCEM YANİ 24 ŞUBAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?