- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
yok adetim pazar günü zaten yapmam test,24 ünü 25 ini beklerim ,ztn gelir de o güne kadar işte gönül rahatlatmaca :)SENDE PAZAR GÜNÜ TEST YAP ÇIKMAZSA YADA ADET OLMAZSAN 24 ŞUBAT GÜNÜ TEKRAR YAPARIZ
Bat dediğiniz yumurtlama günümü?selam ocakta olmadı.ağustosta beri saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz.bişey yok meydanda.şubat ayına geldik. 9 mart batım.
Düşünmekten de olmuyor cnm ya hormonlar acayip etkileniyor düşündükçe.Benim ilk bebeğim 1 sene olmadı ne zaman kafama takmayı bıraktım o ay hamile kalmisimhayırlı haberler olsun, bizde 2yıldan beri salıyoz salamıyoz bekliyoz ama o haberi ha bu ay olur ha önümüzdeki ay diye diye geçiyor işte
Kokuya karşı hassasiyetin var mi?CANIM BULANTI VAR AMA AKSAMLARI OLUYOR GENELDE SABAH OLUR MİLLTTE BİDE EL UYUŞMASI AKINTI HALSİZLİK KASIK AGRISI AMA GÖĞÜS HASSASİYETİM YOK PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM İNŞ VARDIR. DUA EDELİM BİRBİRİMİZE
yok adetim pazar günü zaten yapmam test,24 ünü 25 ini beklerim ,ztn gelir de o güne kadar işte gönül rahatlatmaca :)
Ayy inşallah aynı anda hamile kalirizda gelisimlerini dogumlarini paylasiriz birlikte buyuturuzyaa bende de kasık ağrım arada batmalar oluyor ,göğüslerim çok hassas ne dokunabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum benimde pazar günü ,artık her ay farklı bi belirtiyle beklemekten yoruldum ,inş. hayırlı haberler alırız da şurda hamilelik 5 hafta şu mu bu gurıplarına da yazarız
Cnm ben daha korunmayı ilk defa bu akşam birakicam konuyu açtım ama daha yeni baslicaz çalışmalara anlican:)ÇOK AMİN YA NE GÜSEL OLUR ..SEN HİC KAN TESTİ YADA İDRAR TESTİ YAPTINMI
ben kan testi hiç özel gidip yaptırmadım ,ama 3 aya kadar nerdeyse her ay idrar testi yaptım diyebilirim ,hep bi belirti hep bi acaba vardır ya içimizde gariplik işteÇOK AMİN YA NE GÜSEL OLUR ..SEN HİC KAN TESTİ YADA İDRAR TESTİ YAPTINMI
2. çocuk demiştin sanki canım dimiCnm ben daha korunmayı ilk defa bu akşam birakicam konuyu açtım ama daha yeni baslicaz çalışmalara anlican:)
Yumurta çatlama zamanimdayim su anda belki bu ay tutmaz çok kafama taktım bi de ben 40 gunde 1 adet oluyorum. Biraz zaman alabilir bakalim
Evet 33 aylık kızım var.2. çocuk demiştin sanki canım dimi
senin deneyimlerin lazım bize :) ben gittigidiyordan aldım toplu aldım, hatta yanında ovulasyon testleri olanlarda var set halinde.. kimi sağlık ocaklarında da aynı markadan kullanıyorlar güvensiz değil yaniEvet 33 aylık kızım var.
Valla aynen:) ümitsizliğe kapilmaBENDE EN AZ 5 -6 TEST YAPMISIMDIR TEK ÇİZGİDEN SOĞUDUM YEMİNLE 2 KERE KAN TESTİ YAPTIM 4 GÜN ARA İLE BETA HCG DEĞEİM İKİSİNDEDE 1.20 ÇIKTI HANİ İKİNCİ YAPTIRDIGIMDA 1.25 OLSA BİR UMUT OLACAK AYNI ÇIKINCA SANKİ OLMICAK GİBİ HİSSEDİYORUM BOŞA BEKLİYORUM GİBİ İNŞ OLUR BU İLK GECEDEN HAMILE KALANLAR NASIL KALIYOR ARKADAŞ ANLAMIYORUM
Sorması ayıp ne kadar aldın. Benim arkadaşım eczanede çalışıyor 5 ovulasyon 50 lira dedi almadım oha yanisenin deneyimlerin lazım bize :) ben gittigidiyordan aldım toplu aldım, hatta yanında ovulasyon testleri olanlarda var set halinde.. kimi sağlık ocaklarında da aynı markadan kullanıyorlar güvensiz değil yani
ah bi anlasam haziranda arkadaşım evlendi şimdi bu ay sonu hemen bebişi olacak gün sayıyo:// bu arada bi yakınım çift çizgiyi bile gördü ama adet oldu kanamayla tutmadıBENDE EN AZ 5 -6 TEST YAPMISIMDIR TEK ÇİZGİDEN SOĞUDUM YEMİNLE 2 KERE KAN TESTİ YAPTIM 4 GÜN ARA İLE BETA HCG DEĞEİM İKİSİNDEDE 1.20 ÇIKTI HANİ İKİNCİ YAPTIRDIGIMDA 1.25 OLSA BİR UMUT OLACAK AYNI ÇIKINCA SANKİ OLMICAK GİBİ HİSSEDİYORUM BOŞA BEKLİYORUM GİBİ İNŞ OLUR BU İLK GECEDEN HAMILE KALANLAR NASIL KALIYOR ARKADAŞ ANLAMIYORUM
yavrum kendi isteğine bağlı 30 ovulasyon testi 10 idrar testi 40 lira falandı ,dediğim gibi kimi bi çok set var orda 20 idrar testi 5 ov. testide olan var çeşitli sen gittigidiyora bak anlıcaksın beni :)Sorması ayıp ne kadar aldın. Benim arkadaşım eczanede çalışıyor 5 ovulasyon 50 lira dedi almadım oha yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?