2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Toparlandim kuzum ama psikolojik olarak pek iyi değildim o yüzden uzak kaldım şimdi biraz daha iyiyim.var mi gebelik haberleri yeni
Allah dahada iyi etsin cnm.Ben girmiyorum gebelik sayfasına artık. Bugun burda etiketlendim bi geleyim insanlara hayrım dokunsun dedim :)

Teşekkürler cnm :) benım topiğim vardı aslında sonra bi olaylar falan oldu ailevi herseyden vazgectim. Bugun etiketlenincede geldim :)

Runkli nasibin varmış demekki seni çağarmışız :) hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz zaman zaman Allah yardımcımız olsun.
35 izmir mi bi izmirlide benm burda.
Söylemeden geçemiycem vallahi profil resmin gülümsetiyor insanı :)

[/QUOTE]

Ay ben takıp edemedm ne okuncak okımmm

Evet cnm izmirde yasıuorum. aslen izmirli degilim ama:) profil resmimin hastaları cok canım :)

Sağol güzel ablacim yüreğine saglik:)

O zaman 400 mu çekelim?

Rabbi hebli mines salihin

Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"

Bugün Büşra arkadaşımıza niyet edip onun için okuyoruz Allah hayırla sağlıkla nasip etsin.

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül OKUNDU 100 tane
3.gun Burcummmmm123 burcu 100 tane okudu
4.gun S seda7782 seda
5.gun Kelebekcikk34 seyma OKUDUM 200 tane
6.gun @ S_V_S_88 sumeyye Okudum 100 tanee
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif 100 tane okudum
9.gun Y yagmur_20 yagmur
10.gun Runkli ilknur
11.gun noniponi
12.gun Smydnz sümeyye
13.gun N Nadrun35 Tuğba
14.gun pinpirik90

Hamilelerden okuyacaklar
kdryknk
G glry21
Yagmureylul OKUDU 100 tane

Maşallah hanımlar pek hizlisiniz herkes cektigi kadar çeksin bence. Kimse hak aramasin bana fazla geldi az geldi diye amacimiz dualarda buluşmak değilmi..
O gün işimiz olur az çekeriz zamanimiz vardır fazla çekeriz. Lütfen kimse gönül koymasin. Önemli olan sayısından çok imanla içten okumak...

Yarın başlıyoruz allah'ın izniyle 1. Mucize2107 çoğu kişi okumuş agziniza sağlık. Okumayanlar yarın akşama kadar okuyup haber versin. Akşam toplariz kac okundugunu.

Ayrıca Yagmureylul G glry21 kdryknk çok teşekkürler kızlar. Bu arada isimlerinizi yazın size de okuyalim

Hiç dua etmezsin 1 kere edersin Rabbim hemen kabul eder dediğin gibi canım önemli olan inanarak ve içten okumak

SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için aşağıdaki Âyeti Kerim ile dua etti.

بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”

“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.

Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;

فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ

“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”

“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Ne güzel bir dua Rabbim tez vakitte bizede nasip etsinnnnn aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…