- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.521
Allah dahada iyi etsin cnm.Ben girmiyorum gebelik sayfasına artık. Bugun burda etiketlendim bi geleyim insanlara hayrım dokunsun dedim :)Toparlandim kuzum ama psikolojik olarak pek iyi değildim o yüzden uzak kaldım şimdi biraz daha iyiyim.var mi gebelik haberleri yeni
Teşekkürler cnm :) benım topiğim vardı aslında sonra bi olaylar falan oldu ailevi herseyden vazgectim. Bugun etiketlenincede geldim :)
[/QUOTE]"RAbbi hebli mines salihin"
Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"
Bugün Büşra arkadaşımıza niyet edip onun için okuyoruz Allah hayırla sağlıkla nasip etsin.
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül OKUNDU 100 tane
3.gunBurcummmmm123 burcu 100 tane okudu
4.gun S seda7782 seda
5.gunKelebekcikk34 OKUDUM 100 tane
6.gun @S_V_S_88 sumeyye Okudum 100 tanee
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif 100 tane okudum
9.gun Y yagmur_20 yagmur
10.gunRunkli ilknur
11.gunnoniponi
12.gunSmydnz sümeyye
Hamilelerden kuyacaklar
kdryknk
G glry21
Yagmureylul OKUDU 100 tane
Evet cnm izmirde yasıuorum. aslen izmirli degilim ama:) profil resmimin hastaları cok canım :)Runkli nasibin varmış demekki seni çağarmışız :) hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz zaman zaman Allah yardımcımız olsun.
35 izmir mi bi izmirlide benm burda.
Söylemeden geçemiycem vallahi profil resmin gülümsetiyor insanı :)
Sağol güzel ablacim yüreğine saglik:)hayirli akşamlar kızlar midem cok kotu gunluk okuyamam sanirim ama toplu olarak hepimizin niyetine okurum .. cumaya kadar Bin tane okuyup tum listeye hediye ederim .. allahim tummm isteyenlere hayirlisi ile sağlığıyla nasip etsin inşallah inşallah
TurkuazKrampon inşallah güzel haberler sendende tüm arkadaslardanda aliriz iyi olsaydim listeye girerdim bulantilar beni mahvetti belki ikinci turda katilirim yine buralardayim ugrarim birakmam sizleri sizlerden güzel haberler alacagiz inşallah
O zaman 400 mu çekelim?Kuzum dedigim topikte biz her gun 4 kisiye 100 defadan 400 tesbih cekiyoruz baska bi topikte de 5000 Rabbi hebli minessalihin tesbihatini aramizda bolusup okuyacagiz her gun mesela 15 kisi 333 defa cekecegiz burda da duzenli olursa daha iyi olur canimKelebekcikk34 biliyor baska topikte hazreti Zekeriyyanin tesbihatini kisi basi 400 cekiyorduk 5000 mi neydi sayi da orada
Eklerim canım o da okuyacak mi?TurkuazKrampon bnm kuzenimi de ekler misin adı edibe üye değil ama
Tabiki canım adını ekledim bile gormedinmi?Bende yazsam banada sıra gelir mi?
Okunuyo canım yarın başlıyoruz. Adını soyleKızlaar beni de ekleyebilirsiniz bende okurum.Yarın mı başlanıyo vee adetliyken de okuyabiliyoruz dimiii?
Hiç dua etmezsin 1 kere edersin Rabbim hemen kabul eder dediğin gibi canım önemli olan inanarak ve içten okumakMaşallah hanımlar pek hizlisiniz herkes cektigi kadar çeksin bence. Kimse hak aramasin bana fazla geldi az geldi diye amacimiz dualarda buluşmak değilmi..
O gün işimiz olur az çekeriz zamanimiz vardır fazla çekeriz. Lütfen kimse gönül koymasin. Önemli olan sayısından çok imanla içten okumak...
Yarın başlıyoruz allah'ın izniyle 1.Mucize2107 çoğu kişi okumuş agziniza sağlık. Okumayanlar yarın akşama kadar okuyup haber versin. Akşam toplariz kac okundugunu.
AyrıcaYagmureylul G glry21 kdryknk çok teşekkürler kızlar. Bu arada isimlerinizi yazın size de okuyalim
Öyle cnm zaten topikteki kimsenin gönül koyacagini zannetmiyorum . Hepimiz superizHiç dua etmezsin 1 kere edersin Rabbim hemen kabul eder dediğin gibi canım önemli olan inanarak ve içten okumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?