- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.561
Yap canım ama çatlatma iğnesinden dolayı da çift çizgi çıkabilir yani daha erken bence henüz anlaşılmaz.. dikkat et yine de..Kızlar acil cevap yazarmısınız Benim 4 haziran da 12 milim çatlama olucaktı doktor 1 haftayı değerlendir dedi bizde öyle yaptık bügün de epilasyon randevum var sizce test yapsam çıkarmı ?
Ne güzel dua ettin canım Allah razı olsun yüreğine sağlık inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur Allahın izniyle biz de anne oluruz@mervem-metem canim Rabbim hayrlisi ile tez vakitte gonul muradini versin insallah
Saglikli sihhatli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli su gibi duru hayrli uzun omru olan kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin Mevlam insallah
Canım size atmadan iki gün önce benim test isiga bakınca zar zor görünüyordu ama senin test bozuk gibi geldi bana tekrarla benim gölgesini görür gibi oldum her gün biraz daha koyulastir beta hcg değer 172.44 iken bile silik cikti benim
Canım senin silik çıktığı gün göğüslerinde belirgin bir belirti yani yanma acı şişme var mıydı...beta ne kadar olduğunda göğüs hassasiyet başlıyor merkettm deCanım size atmadan iki gün önce benim test isiga bakınca zar zor görünüyordu ama senin test bozuk gibi geldi bana tekrarla benim gölgesini görür gibi oldum her gün biraz daha koyulastir beta hcg değer 172.44 iken bile silik cikti benim
Canım benim gogus ucum hiç yoktu diyebilirim 10 gün önce gogus ucum kızarmaya ve bildiğin üç oluşunca anladım ama adette olan agri gibi komple agrimadi sadece uçları acıdı yumurtladiktan sonra daha kana gecmeden ben hissettim ve sana şunu soylim adetten bir hafta önce doktora gittik eşimle kasik baş bel ağrısı şikayetiyle ultrasona aldı beni rahim duvarın kalınlaşmas ya hastalancak sin yada hamilesin kan tahlili istedi 0.14 çıktı ben hissettim esime çıkınca hamile yim dedimCanım senin silik çıktığı gün göğüslerinde belirgin bir belirti yani yanma acı şişme var mıydı...beta ne kadar olduğunda göğüs hassasiyet başlıyor merkettm de
Amin insallah canim Rabbim ne evlatsizlikla ne evlatla imtihan etmesinNe güzel dua ettin canım Allah razı olsun yüreğine sağlık inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur Allahın izniyle biz de anne oluruz
Canım size atmadan iki gün önce benim test isiga bakınca zar zor görünüyordu ama senin test bozuk gibi geldi bana tekrarla benim gölgesini görür gibi oldum her gün biraz daha koyulastir beta hcg değer 172.44 iken bile silik cikti benim
Adetine 2 gün kaldıysa çıkabilir o zaman canım için rahat edecekse yap gitsin test o zaman :)Canım ben daha çatlatma iğnesi vurmadım doktor bu ay tutmazsa haziran ayında alalım dedi ' 12 milim çok küçük ben hamile kalmam diye düşünüyorum ama kasıklarım da çok ağrı var göğüslerin çok büyüdü ama oda hastalığıma 2 gün kaldı ondan diye düşünüyorum
Evet rahim duvarı kalınlaşması en büyük belirti zaten bende göğüslermden anlıyorum valla 1 hafta evvelden adet olcağı bakıyorum belirti yok diyom kesin hamile değilim ve gerçekten adet oluyom sonrasında ama demekki bak 1 hafta yada 5 gün önce test yapmak yanlış senin yüksekken bile silik çıktı.Allahım tez zamanda bizede yaşatsın vallahi özledim o duyguyu yaşamayı Allah gözaydınlığıyla nasipetsinCanım benim gogus ucum hiç yoktu diyebilirim 10 gün önce gogus ucum kızarmaya ve bildiğin üç oluşunca anladım ama adette olan agri gibi komple agrimadi sadece uçları acıdı yumurtladiktan sonra daha kana gecmeden ben hissettim ve sana şunu soylim adetten bir hafta önce doktora gittik eşimle kasik baş bel ağrısı şikayetiyle ultrasona aldı beni rahim duvarın kalınlaşmas ya hastalancak sin yada hamilesin kan tahlili istedi 0.14 çıktı ben hissettim esime çıkınca hamile yim dedim
Ben dün akşam okumaya başladım bugüne ait olduğu için sayı belirtmedim canm bugünde okur söylerim inşAllah
Insallah kuzummm son 3 gun kaldi insallahhh guzel haberlerleMucize2107 canım duamı hediye ettim RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Agzina yuregine saglik kuzum allah razi olsunMucize2107 büşra arkadaşımın niyetine 1100 tane okudum rabbim inş kabul etsin amin
Agzina yuregine saglik kuzum allah razi olsun
sende de canım inş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız rabbimin izniyleAgzina yuregine saglik kuzum allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?