2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

@mervem-metem canim Rabbim hayrlisi ile tez vakitte gonul muradini versin insallah
Saglikli sihhatli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli su gibi duru hayrli uzun omru olan kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin Mevlam insallah

Kızlar acil cevap yazarmısınız Benim 4 haziran da 12 milim çatlama olucaktı doktor 1 haftayı değerlendir dedi bizde öyle yaptık bügün de epilasyon randevum var sizce test yapsam çıkarmı ?
Yap canım ama çatlatma iğnesinden dolayı da çift çizgi çıkabilir yani daha erken bence henüz anlaşılmaz.. dikkat et yine de..

Ne güzel dua ettin canım Allah razı olsun yüreğine sağlık inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur Allahın izniyle biz de anne oluruz

Canım senin silik çıktığı gün göğüslerinde belirgin bir belirti yani yanma acı şişme var mıydı...beta ne kadar olduğunda göğüs hassasiyet başlıyor merkettm de

Canım senin silik çıktığı gün göğüslerinde belirgin bir belirti yani yanma acı şişme var mıydı...beta ne kadar olduğunda göğüs hassasiyet başlıyor merkettm de
Canım benim gogus ucum hiç yoktu diyebilirim 10 gün önce gogus ucum kızarmaya ve bildiğin üç oluşunca anladım ama adette olan agri gibi komple agrimadi sadece uçları acıdı yumurtladiktan sonra daha kana gecmeden ben hissettim ve sana şunu soylim adetten bir hafta önce doktora gittik eşimle kasik baş bel ağrısı şikayetiyle ultrasona aldı beni rahim duvarın kalınlaşmas ya hastalancak sin yada hamilesin kan tahlili istedi 0.14 çıktı ben hissettim esime çıkınca hamile yim dedim

Ne güzel dua ettin canım Allah razı olsun yüreğine sağlık inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur Allahın izniyle biz de anne oluruz
Amin insallah canim Rabbim ne evlatsizlikla ne evlatla imtihan etmesin

Canım ben daha çatlatma iğnesi vurmadım doktor bu ay tutmazsa haziran ayında alalım dedi ' 12 milim çok küçük ben hamile kalmam diye düşünüyorum ama kasıklarım da çok ağrı var göğüslerin çok büyüdü ama oda hastalığıma 2 gün kaldı ondan diye düşünüyorum

Belki daha sonra tekrarlarım cnm bilemiyorum

Adetine 2 gün kaldıysa çıkabilir o zaman canım için rahat edecekse yap gitsin test o zaman :)

Evet rahim duvarı kalınlaşması en büyük belirti zaten bende göğüslermden anlıyorum valla 1 hafta evvelden adet olcağı bakıyorum belirti yok diyom kesin hamile değilim ve gerçekten adet oluyom sonrasında ama demekki bak 1 hafta yada 5 gün önce test yapmak yanlış senin yüksekken bile silik çıktı.Allahım tez zamanda bizede yaşatsın vallahi özledim o duyguyu yaşamayı Allah gözaydınlığıyla nasipetsin

Rabbi hebli mines salihin

Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"

Bugün Büşra arkadaşımıza niyet edip onun için okuyoruz Allah hayırla sağlıkla nasip etsin.

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem Betül OKUNDU 100 tane
3.gun Burcummmmm123 Burcu 100 tane okudu
4.gun S seda7782 Seda
5.gun Kelebekcikk34 Seyma OKUDUM 200 tane
6.gun @ S_V_S_88 Sumeyye Okudum 100 tanee
7.gun TurkuazKrampon Şengül OKUDUM 200 tane
8.gun Zeytin_yesili Elif 100 tane okudum
9.gun Y yagmur_20 Yagmur
10.gun @Lknrokan35 İlknur 1020 tane okudu
11.gun @noniponi Tuğba
12.gun @Smydnz Sümeyye
13.gun @Nadrun35 Nurdan
14.gun pinpirik90

Hamilelerden okuyacaklar
kdryknk
G glry21
@Yagmureylul OKUDU 100 tane

Rabbi hebli mines salihin

Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"

Bugün Büşra arkadaşımıza niyet edip onun için okuyoruz Allah hayırla sağlıkla nasip etsin.

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem Betül OKUNDU 100 tane
3.gun Burcummmmm123 Burcu 100 tane okudu
4.gun S seda7782 Seda
5.gun Kelebekcikk34 Seyma OKUDUM 200 tane
6.gun @ S_V_S_88 Sumeyye Okudum 100 tanee
7.gun TurkuazKrampon Şengül OKUDUM 200 tane
8.gun Zeytin_yesili Elif 100 tane okudum
9.gun Y yagmur_20 Yagmur
10.gun @Lknrokan35 İlknur 1020 tane okudu
11.gun @noniponi Tuğba
12.gun @Smydnz Sümeyye 600 TANE OKUDU
13.gun @Nadrun35 Nurdan
14.gun pinpirik90

Hamilelerden okuyacaklar
kdryknk
G glry21
@Yagmureylul OKUDU 100 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…