2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Senin adina cok sevindim canim rabbim bizlerede nasip etsinnn tez vakitte insallahhh

Senin adina cok sevindim canim rabbim bizlerede nasip etsinnn tez vakitte insallahhh
Amiiin canım. İsteyen herkese dua ediyorum sürekli Allahım ne zorlu bir süreç insan ne düşüneceğini şaşırıyor . Sorun var mı Yok mu acaba hiç bebeğim olmayacak mı diye bile düşünüyorsun. Çok ağır bir duygu ama şunu anladım ki gerçekten ger şeyin bi zamanı var ve sürekli dua etmek gerekiyor. Kuran okuyup namaz kılıp sürekli Allah'a bırakmak lazım sonunu kızlar.

Kaç tane okuduysak paylaşıyoruz değil mi akşam en son canım
Evet cnm ama bugün 5.gunumuz 1.sayfada yazıyor. Eğer katılmak istiyorsan diğer 4 arkadasimiza da okuyabildigin kadar oku. Normalde başlandıktan sonra kimseyi kabul etmiyoruz ama madem hamilesin sana kıyak yapalim

Okuyabildigin kadar oku cnm 1.gun busraya okundu. 2.betule 3.gun burcuya dün sedaya okundu. Bugün seymanin günü. Bilgine cnm

Suannn bende oyle yapiyorum kuzum dua ile hersey insallah bizimde birgun gunesimiz dogacak rabbim saglikli bir gebelik ve kucagina almayi nasip etsin insallah.

Kelebekcikk34 canim benimmm bu hayatta ne dilegin ne istegin varsa rabbim tez vakitte kabul etsinn Allahim sağlikli bir gebelik kucagina alabilecegin hayirli bir evlat nasip etsin sanada banada bu topikteki isteyen herkesede tez vakitte yüzlerimizi güldürsün rabbim merhamet gostersinn bizlere ve dualarimizi boşa cikarmasin

Amin canım arkadaşım Allah benim için dilediklerinin sana dahada iyisini versin

Büşra burcu Betül Seda ve Şeyma İçin 75 er tane okudum Allah kabul etsin inş. Burada yazan herkese Allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatle hayırlı evlat nasip etsin. Bana da eğer hayırlısı ile kesesini görmem ve kalp atışlarını duymam İçin dua ederseniz sevinirim. Endişeler hiç bitmiyor maalesef

Allah kabul etsin cnm. Ağzına sağlık. sen hiç bi zaman stres yapma iyi şeyler düşün iyi olsun.
Ismin ne cnm

Canım Allah yardımcınız olsun talaşlanma Allahın izniyle herşey çok güzel olur inşallah duaların için de sağol canım Rabbim kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…