- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.081
Eklicem kuzum yapman gerekeni şeyma söylemiş bende 500 okudumDua zincirine beni de ekler misin ?TurkuazKrampon ismim Zeynep
Çok sağol cnm 17.025 olmuş canım allah kabul etsin inşallah:))Bizdede evde iftar var kızlar okuyamadım topiği şimdi tek listeyi düzenlemeye girebildim
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık Allah gönlümüze göre versinKelebekcikk34 CANIM 5000 OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH LİSTEYE EKLEDİM
Ah canım olur mu öyle şey tek bir kelimeniz bile değerli benim için...Allah razı olsun kabul etsin tez vakitteKelebekcikk34 canim yagan rahmet yagmurlari hurmetine mubarek ramazan-i serif hurmetine Rabbim saglikli elleri ayaklari duzgun ahlakli akli basinda imanli salih saliha evlatlar ihsan etsin insallah
Kuzum durumumu biliyorsun o yuzden az sayi okutabiliyorum esime temizlenince geriye donuk eksiklerimi tamamlicam insallah
AMİN CANIM İNŞALLAHAllah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık Allah gönlümüze göre versin
Amin cnm Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Duamin sonunda böyle dua ettim. Muslumanin müslümana dua etmesi ne kadar güzel bisey. Ve içten yapılırsa bi muslumanin bi muslamana ettiği hayırlı dua red olunmaz allah'ın izniyle..Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun iyiki sizin gibi gönlü güzel arkadaşlarım duasını almak nasip olduAllah hepimize evlattan yana tez zamanda gözaydınlığı bağışlasın inşallah.
Dilinize, yüreğinize sağlık...
Aynen öyleymiş canım Allahım inşallah kabul etsin müjdeli haberlerimizi paylaşalım inşAmin cnm Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Duamin sonunda böyle dua ettim. Muslumanin müslümana dua etmesi ne kadar güzel bisey. Ve içten yapılırsa bi muslumanin bi muslamana ettiği hayırlı dua red olunmaz allah'ın izniyle..
Amin canım inşallah allah büyüktür isterse yaradan herşey olur herşey mümkündür. Yer gök dua üzerine kurulu allahım dualarımızı kabul etsin tez zamanda bizleride hayırlısıyla hayırlı evlatla sevindirsinAllah hepinizden ayrı ayrı razı olsun iyiki sizin gibi gönlü güzel arkadaşlarım duasını almak nasip olduAllah hepimize evlattan yana tez zamanda gözaydınlığı bağışlasın inşallah.
Dilinize, yüreğinize sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?