- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.041
Kuzum olur mu öyle şey yaaa sen bu fırsatı iyi değerlendir bence.Evet cnm korunmucam ama şimdi de ya tekrar bozulursa diye tedirgin oluyorum
Yaa sizce adet bitince sogan suyu yapsammi ama takvim adetten 1 hafta sonra ovulasyonu gosteriyor. Soğan suyuda 15 gün yapiliyor ne yapsam ki bilemedimCanım valla çok sevindim senin adına rahatlamışsındır vardır bunda da bir hayır belkide için temizlenicek öyle bi daha ki ay hamile kalıcaksın ay hadi inşaAllah bubarada hislerinde yanıldın ama bu iyi yanılma oldu :))
Insallah dedigin gibi olur. Şimdi daha yeni bulantilarin yakinda başlar cnm.Kuzum olur mu öyle şey yaaa sen bu fırsatı iyi değerlendir bence.
Ben kuzum daha bşy anlamadım evde iş güç çok ben hiç bişey yapmasamda tam anlayamadım daha :)
Alırsın canm yaa iyi düşün iyi olsunYaa canim inşallah inşallah darisi senin basina inşallah. Seninki de duzene gider temennim böyle devam etmesi böyle devam ederse inşallah ya alırım güzel haberi
İlk gebeliğimde hiç olmadı inşallah gene olmazInsallah dedigin gibi olur. Şimdi daha yeni bulantilarin yakinda başlar cnm.
Kuzum okuyan en son güncel listeyi alıntı yapıp adının yanına sayı yazıyor :)Doğrumu yaptım kızlar okudukça güncellememi yapcamki bilmiyorm hiç
Ay bende bilemedim kuzum ama akisina birak bence ters tepmesin sogan suyu duzene girmisken dengeleri bozmasinYaa sizce adet bitince sogan suyu yapsammi ama takvim adetten 1 hafta sonra ovulasyonu gosteriyor. Soğan suyuda 15 gün yapiliyor ne yapsam ki bilemedim
Imsallahhhh kuzummmm yaaaa duzene girerrrAy cnm ne bilecektim ki yaa neyse hayirlisi olsun ama çok mutluyum gercekten. Insallah hep böyle devam eder
Doğru diyon cnm birakicam akisina bakalim ne olacak. Rabbim gonlumuze göre versin kızlar hepimizinAy bende bilemedim kuzum ama akisina birak bence ters tepmesin sogan suyu duzene girmisken dengeleri bozmasin
Aynen canım ama soğan suyunu yapmanı gerektiricek bişey kalmadı eğer adrt olmasaydın o zaman yapardın bence bu ay kornmaAslinda yine yanilmadim
Bisey olacaginin farkindaydim kotu dusundum biraz ama güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?