- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.021
Cnm bence ihmal etme yine de gorun ama ins hersey normale geliyo gibi siz korunmayi birakin bu ay ve guzelce calismaya devam edin bence kuzuKızlar inanamıyorum ben sok ben iptal
Ben adet oldum şimdi. Ama 29 gün önce oldum en son bu nasıl olur. Omrumde hayatimda bu kadar erken adet olmadim ilaclarla bile 34 35 gunu buluyordu. Birisi bana bunu açıklasın o kadar saskinim ki anlatamam allahim dualar hurmetine mi böyle oldu hem sevincliyim hemde şaşkın.. biliyorsunuz bu sebepten doktora gidecektim ben ayy çok sasirdim
Kuzummm dualarin hikmeti keske korunmasaydin ya sans iste bende bugun adet oldum senle batlarimiz ayni oldu
Efendim canm
Oyyy oyy hamilelik haberi olmasada yinede çok güzel bi haber canm yaa darısı başıma İnşAllah bende biran önce düzene girerim ama senin için çok sevindim rahatladm biraz korunma fikrini de bence aklından çıkar derim boşver. İnşAllah yakında bebiş haberini de alırızKızlar inanamıyorum ben sok ben iptal
Ben adet oldum şimdi. Ama 29 gün önce oldum en son bu nasıl olur. Omrumde hayatimda bu kadar erken adet olmadim ilaclarla bile 34 35 gunu buluyordu. Birisi bana bunu açıklasın o kadar saskinim ki anlatamam allahim dualar hurmetine mi böyle oldu hem sevincliyim hemde şaşkın.. biliyorsunuz bu sebepten doktora gidecektim ben ayy çok sasirdim
Ay cnm ne bilecektim ki yaa neyse hayirlisi olsun ama çok mutluyum gercekten. Insallah hep böyle devam ederKuzummm dualarin hikmeti keske korunmasaydin ya sans iste bende bugun adet oldum senle batlarimiz ayni oldu
Yaa canim inşallah inşallah darisi senin basina inşallah. Seninki de duzene gider temennim böyle devam etmesi böyle devam ederse inşallah ya alırım güzel haberiOyyy oyy hamilelik haberi olmasada yinede çok güzel bi haber canm yaa darısı başıma İnşAllah bende biran önce düzene girerim ama senin için çok sevindim rahatladm biraz korunma fikrini de bence aklından çıkar derim boşver. İnşAllah yakında bebiş haberini de alırız
Canım valla çok sevindim senin adına rahatlamışsındır vardır bunda da bir hayır belkide için temizlenicek öyle bi daha ki ay hamile kalıcaksın ay hadi inşaAllah bubarada hislerinde yanıldın ama bu iyi yanılma oldu :))Kızlar inanamıyorum ben sok ben iptal
Evet cnm korunmucam ama şimdi de ya tekrar bozulursa diye tedirgin oluyorumTurkuazKrampon kuzum cok sevindim desene güzel haberin zamanı yakınlaştı madem düzene girdi bu ay korunma artık
Sen nasilsin cnm alistinmi hamileligineTurkuazKrampon kuzum cok sevindim desene güzel haberin zamanı yakınlaştı madem düzene girdi bu ay korunma artık
Aslinda yine yanilmadimCanım valla çok sevindim senin adına rahatlamışsındır vardır bunda da bir hayır belkide için temizlenicek öyle bi daha ki ay hamile kalıcaksın ay hadi inşaAllah bubarada hislerinde yanıldın ama bu iyi yanılma oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?