2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayırlı olsun inşallah çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canım iki sene de hamilelik olmadimj çocuğun varmi çok geçmiş olsun canım benim bende önceden burdaydim seni buralarda görmek güzel oldu

Canım iki sene de hamilelik olmadimj çocuğun varmi çok geçmiş olsun canım benim bende önceden burdaydim seni buralarda görmek güzel oldu
Ben seni hatırladım cnm sen beni hatirlamadinmi:) senin oldumu bebeğin onu hatirlamiyorum benim 5 yaşında bi kizim var

Harika, sağlıkla huzurla gelsin...keyfini çıkar bolca hamileliğin kimseyi dinleme

Geçmiş olsun cnm Amin inşallah tez vakitte olsun

Anneler sizden oğlum için dua istiyorum 10 temmuz çarşamba günü geniz eti ameliyatı olacak geniz eti büyükmus emirhanima allah rızası için dua edermisiniz sagsaglim ameliyat olsun kurtulsun sagsaglim çıksın ameliyattan allah rızası için dua edin

Yeni görüyorum mesajını nasılsınız cnm.nasil oğlun iyi oldu mu?

Selam beni hatırladın mı beraber hamile kalmaya çalışıyoduk 2017 aralıkta oğlumu doğurdum. Sen neler yaptın oldumu bişeyler ben ikinciye hamileyim 4buçuk aylık bir kozım olucak
Maşallah cnm. Bende hamileydim sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Aradan 8 ay geçti şimdi yine hamileyim:) hatırladım tabiki seni zaman ne kadar cabuk geçmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…