- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #17.801
Maşallah çok tatlısınız. Benim oğlumda 6 aylık oldu :)
Maşallah büyüyorlar işteMaşallah çok tatlısınız. Benim oğlumda 6 aylık oldu :)
Ben 23 Temmuz'da oğlumu kucağıma aldım darısı tüm isteyenlere olsun :)Canlar napıyorsunuz ya hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
Oy oy maşalllah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin benim oğlumda 8.5 aylık olduBen 23 Temmuz'da oğlumu kucağıma aldım darısı tüm isteyenlere olsun :)
GözünüZaydın canım ömrü güZel olsun oğluşunun..normal mi sezeryan mi olduBen 23 Temmuz'da oğlumu kucağıma aldım darısı tüm isteyenlere olsun :)
Maşallahhhh kuzuya Allah uzun ömürler versin :)Oy oy maşalllah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin benim oğlumda 8.5 aylık oldu
Sezeryan oldu cnm genel anestezi ile. Sende hayırlısı ile kurtulursun umarımGözünüZaydın canım ömrü güZel olsun oğluşunun..normal mi sezeryan mi oldu
Amin canım benim cümlemizin evladına rabbim uzun ömürler versinMaşallahhhh kuzuya Allah uzun ömürler versin :)
İyiyiz cnm hala bebiş bekliyoruz sen doğurdun mu ne koydunuz adını hayırlı olsunAh bu sayfada ne batlar beklendi...
Şöyle bir uğrayım dedim
Umarım herkes iyidir
Evet canım 5 aylık oldu.İyiyiz cnm hala bebiş bekliyoruz sen doğurdun mu ne koydunuz adını hayırlı olsun
İnşallah cnm inş vakti saati hemen gelir ve hayırlı sağlıklı olur. Sen de sağlıkla büyüt oğlunuEvet canım 5 aylık oldu.
Bu sayfadaki çoğu arkadaşımla görüşüyorum herkes sırayla hamile haberi alıyor hala alıyor olanlar bekleyenler var.
Vakti saati gelince oluyor.Sen buna inan yeterki Canım
Maşallah Allah bağışlasın :) benim oğlum da 20 günlük oldu yarı kırkımızı çıkardık çok şükürAy ne zamanlarımız geçti burda ya oğlum dogduda 9 aylık oldu
Maşallah allah bağışlasınMaşallah Allah bağışlasın :) benim oğlum da 20 günlük oldu yarı kırkımızı çıkardık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?