Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yumurta sayin cokmus pco olmadigi halde ne guzellllHayırlısı olsun hepimiz için. Hayır pco lu değilim. Eşimin spermlerinde biraz sorun var ama çok ciddi bişey değil macunla falan hallediyoruz
Canim simdi ben sana bildigim kadar anlatayim ohss ye sebep gebelik hormonu.hani catlatma ignelerinde de var ya iste o.zaten catlatma ignelerindeki gebelik hormonu sebep oluyor ohssye.eger transver olur ve gebelik olusursa dogal olarak gebelik hormonu salgisi artiyor vucutta.bu da ohssnin sidfetini artiriyor.Allah korusun olume kadar gidiyor.Akcigerler filan su topluyo.oyle boyle degil 15 20 litre su toplanan var vucudunda.o yuzden yransfer erteleniyor canim.ben de ohss oldugum icin benim de ertelendi.merak etme.hersey senin ve bebegin icin onlem.İnşallah aminn çok sağol Evet dondurulmuşu doktorum önerdi. Çünkü ohss olma ihtimalim yüksekmiş. Biraz dinlenip toparlanmam için. Sorma benimde çok karışık. Şimdi onu araştırıyorum. Dondurulmuşlarlada hamile kalan çok bar ama. Cuma günü bi gelsin duruma göre bakıcaz artık. Zaten benim transfer kesin bu ay olmayacak
Anladım çok teşekkürlerCanim simdi ben sana bildigim kadar anlatayim ohss ye sebep gebelik hormonu.hani catlatma ignelerinde de var ya iste o.zaten catlatma ignelerindeki gebelik hormonu sebep oluyor ohssye.eger transver olur ve gebelik olusursa dogal olarak gebelik hormonu salgisi artiyor vucutta.bu da ohssnin sidfetini artiriyor.Allah korusun olume kadar gidiyor.Akcigerler filan su topluyo.oyle boyle degil 15 20 litre su toplanan var vucudunda.o yuzden yransfer erteleniyor canim.ben de ohss oldugum icin benim de ertelendi.merak etme.hersey senin ve bebegin icin onlem.
Merhaba arkadaşım, genetik test neden yapılıyor ve test sonucu ne kadar sürede çıkıyor?cnm hangi sehırdesın bence hemen sana randevu alalım gıdıp yaptır. Genetık test yaptırmadan tedavıye baslama
Senin yumurtalar toplanmışmıydı canım.flz9035 banada dondurulmuşlarla şans daha yüksek dedi ama bakalım yarın ne olacak. Teşekkür ederim canım bilgi için
DÜşüklerin varsa yapılıyo canım test varmı kayıplarınMerhaba arkadaşım, genetik test neden yapılıyor ve test sonucu ne kadar sürede çıkıyor?
Ben 8. Haftada kurtaj olmak zorunda kaldım gelişimi durdu. Tup bebekle neden oldu dıye önce kurtaj materyalıne bakıldı. Sonra bana ve esıme bakıldı. Belli bır sure cocuk sahıbı olmayanlar esasında yaptırmalı. Kromozom analızı ve trombofili paneli kesınlıkle bakılmalı.Merhaba arkadaşım, genetik test neden yapılıyor ve test sonucu ne kadar sürede çıkıyor?
Ben yeni evliyim hiç hamilelik olmadDÜşüklerin varsa yapılıyo canım test varmı kayıpların
ben hiç hamilelik yaşamadım üç aşılama oldu tutmadı iki hafta önce rapodoskopi yapıldı her iki kanal tıkalı ve açılmamış operasyonda o nedenle tüp bebek yapmak zorundayız . Bir diger sıkıntı hem benim hem eşimin yaşı ileri biz evleneli 17 ay oldu daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek işlemine başlamak istiyoruz .DÜşüklerin varsa yapılıyo canım test varmı kayıpların
hayırlısı olsun inşallah çokça yumurtan çokça kaliteli embriyoların olsunflz9035 yok canım yarın belli olacak sanırım opu zamanı . Sabah 11 de kontrolüm var Cumartesi falan toplanır sanırım
Hayırlısı olsun insallahBen yeni evliyim hiç hamilelik olmad
ben hiç hamilelik yaşamadım üç aşılama oldu tutmadı iki hafta önce rapodoskopi yapıldı her iki kanal tıkalı ve açılmamış operasyonda o nedenle tüp bebek yapmak zorundayız . Bir diger sıkıntı hem benim hem eşimin yaşı ileri biz evleneli 17 ay oldu daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek işlemine başlamak istiyoruz .
Caremizi arayalm gerisi allah bilir artik cnmInsallah hepimiz kavusuruz. Evet canimm duydum onu ustune duseyim ya biraz
Aynen oyleeeCaremizi arayalm gerisi allah bilir artik cnm
Amin inşallah arkadaşım cümlemize inşallah hayırlısı olur .Hayırlısı olsun insallah
amin insallahhayırlısı olsun inşallah çokça yumurtan çokça kaliteli embriyoların olsun
Hayirlisi olsun cnm bnm hadi bismillahirrahmanirrahimmGeldim doktordan bugun canım ilaç başlıcam yarın sabah![]()
Maasallahhhhh ins hepside olgundurrrBenimde bugün yumurtalarım toplandı kızlar. 31 tane yumurtam çıkmış. Donduralım dedi doktorum. Adet olunca muayene gidicem ozaman nası bir yol izlememiz gerektiğini konuşucaz. Hayırlısı olsun hepimiz için
Nerelerdesinnnnn valla baktkm yoktun kaç gündür saol canım hakkımızda hayırlısı inşallahHayirlisi olsun cnm bnm hadi bismillahirrahmanirrahimm
Sorma cnm ya grip oldum cok fena son 3 hapimda kaldi ins transfere kadar gecer ondan giremedim cnm ya sen ne durumdasinnNerelerdesinnnnn valla baktkm yoktun kaç gündür saol canım hakkımızda hayırlısı inşallah