Bilmiyorum henüz canım keseleri göreceğimiz zaman belli olur sanırım hayırlısı hakkımızdaikizmi çok yüksek değeriniz sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum henüz canım keseleri göreceğimiz zaman belli olur sanırım hayırlısı hakkımızdaikizmi çok yüksek değeriniz sanki
Merkez mi istiyo canim bu testi yapmani. Kac olmasi gerekiyo sorsana ararlarsa bizde ogreniriz neymis neden bakiliyomusskızlar bugunkı kan degerım e2 54 cıkmıs 6. gun degerı sızce nasıl daha merkezden aramadılar ama bılenınız varmı
Merkez mi istiyo canim bu testi yapmani. Kac olmasi gerekiyo sorsana ararlarsa bizde ogreniriz neymis neden bakiliyomuss
Anladim canimm ben transfer oldun zannettimm insallah tedavi surecin istedigin gibi gecerrcanım ben daha ıgne asamasındayım senden farklı bı durum yanı daha transferı gec toplama bıle olmadı ınan sabırsızlanıyorum ama sonucu da korkutuyor benı![]()
INSALLAH AMA INAN COK KORKUYORUM CNM YAAAAAAAA COK AMA COK YORULDUMAnladim canimm ben transfer oldun zannettimm insallah tedavi surecin istedigin gibi gecerr
Hapimiz ayniyiz canimm yillardir ugrasiyoruzzINSALLAH AMA INAN COK KORKUYORUM CNM YAAAAAAAA COK AMA COK YORULDUM![]()
İğneden sonra owduysan öyle oluyo benm de olmuştunama çok değildi yağlı iğne olduğu için 2-3 güne anca geçer cnm için rahat etmezse doktora da sor istersen :)Kızlar yaa bana transfer akşamo proluton iğne yaptılar ama hemşire biraz hızlı vurdu. Sanırım ondan ki kalçamda yumru gibi bir şey oldu. O tarafa yatınca bildiğin bir şey üzerine yatmışım gibi hissediyorum sizde de oldu mu bu iğneden sonra aynı şey![]()
Yok o zaman bir kaç gün daha bekliyeyim. Bir önceki yavaş vermişti ilacı onda olmadı böyle bir şey. Bu hızlı verdi ondan oldu diye düşünüyorum inşallah geçer o zaman. Sağolasınİğneden sonra owduysan öyle oluyo benm de olmuştunama çok değildi yağlı iğne olduğu için 2-3 güne anca geçer cnm için rahat etmezse doktora da sor istersen :)
valla söylemedi kaç mm olduğunu direk erteledi bana bile sormadı inş bu ay sorun çıkmaz :)İnşallah gelecek ay yeterli kalınlıkta olur canım. Bana da bir ay erteleyelim isterseniz rahim duvarı biraz ince dedi ama tam sınırda olduğu ıcın size sormam gerekiyor dedi. Biz ertelemek istemedik. Senin kaç mm'di canım.
korkma hiç olacak bu sefer inş :)canım ben daha ıgne asamasındayım senden farklı bı durum yanı daha transferı gec toplama bıle olmadı ınan sabırsızlanıyorum ama sonucu da korkutuyor benı![]()
Aynısı bende oldu canım ve daha gecmedilerKızlar yaa bana transfer akşamo proluton iğne yaptılar ama hemşire biraz hızlı vurdu. Sanırım ondan ki kalçamda yumru gibi bir şey oldu. O tarafa yatınca bildiğin bir şey üzerine yatmışım gibi hissediyorum sizde de oldu mu bu iğneden sonra aynı şey![]()
De var şu an eduprin iciyorum. Transferden sonra igne olucak misim her gün. Nasıl igneler büyük mu kendimiz yapabilir miyiz.Gecmis olsun canm bende de heterozigot var transferden sonra kan pihtilasma ignesi vuruyorum hergun.insaAllah olumlu olursa 9 ay belki daha fazla kullanabilirim. Dermansiz dert vermesin Allahim.
Kent hastanesi dr dilek aslan mu canım dr un. Ben de onun hastasıyım. Şu an yumurta igneler aşamasındayım. Çarşamba tekrar ultrason ve E2 Progesteron ve Lh bakılacak. Cuma ya da cumartesi opu olucak. Sen ne asamadasin memnun musun kent tendilek hanım doktorum ama daha transfer olmadı cnm bendende 4 adet toplandı ikisi döllendi dondurdum benn rahim duvarı ince olunca 1 ay ertelendi bekliyoru şimdi
Bende yoktu ama yine de werdiler hibor die bi iğne göbekten kendin yapıyorsun korkulacak bişi deil sadece ilk iğne yakıyo sonra alışıyo sanırım acımıyo :)Canim ben de
De var şu an eduprin iciyorum. Transferden sonra igne olucak misim her gün. Nasıl igneler büyük mu kendimiz yapabilir miyiz.
Yok canim kucuk ya gonal f ucu kadar işte. Yumurta gelistirici iğnelerini kendin yaptiysan bunuda yapabilirsin ince zaten ucu.Canim ben de
De var şu an eduprin iciyorum. Transferden sonra igne olucak misim her gün. Nasıl igneler büyük mu kendimiz yapabilir miyiz.
Benimki de hibor cnmBende yoktu ama yine de werdiler hibor die bi iğne göbekten kendin yapıyorsun korkulacak bişi deil sadece ilk iğne yakıyo sonra alışıyo sanırım acımıyo :)
Sana kaç gün kullanmanı söylediler cnm bana test gününe kadar kullan dedi öyle bi sorun yoktu ama neden werdiler onu da anlamadımBenimki de hibor cnm
Süre vermedi canm bana kullan dedi sadece. Bende pihtilasma varda verdiler ama sende yoksa neden verdiler anlamadim :/Sana kaç gün kullanmanı söylediler cnm bana test gününe kadar kullan dedi öyle bi sorun yoktu ama neden werdiler onu da anlamadıminşallah iyi gelir
Canim benim yapılan TROMBOFİLİ PANELİ testinde çıktı.Sana kaç gün kullanmanı söylediler cnm bana test gününe kadar kullan dedi öyle bi sorun yoktu ama neden werdiler onu da anlamadıminşallah iyi gelir