- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Öyle bi acı yaşamadım Allah yaşatmasın bidaha sizede inşallah Emin'im ki çok zordur :'( ewet o çewredeki insanlar ve baskıları sanırım heryer de aynı kimse anlamıyo bu kadar sıkıntı stres bu süreçler keyfimizden deil Allah başka keder vermesin ama başa gelmeden birinin anlıcağı bişi deil bunlarDefalarca o şoku yaşadım. 10 haftalıktı ilki. Kalp atışını dinlemeye gitmiştik güle oynaya. Kalp atimlari çok zayıf bu bebek düşecek dedi doktor. Eşimin elinde cep telefonunun videosu açık. Kalp seslerini kaydedecegiz. İçimiz kıpır kıpır. Adam direk bunu dedi. Karşısındakinin insan olduğunu unutup sadece aldığı paraya bakan doktorlardan nefret ediyorum. 12.haftada düşük yaptım. Sonrakiler 6 ve 8 hafta da... Korkuyorum o günleri yeniden yaşamaktan. Umutlanip yine umutlarimin yarim kalmasından. Çevremde surekli çocuk yapmayacak misiniz. Ne tembelsiniz bir çocuğu beceremediniz baskilarindan bunalıma giriyorum. Bir umut var içimde her zaman. Sağolsun eşimde çok destek. İnşallah bu kez bizde muradimiza ereriz.