- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
Bakalım canım tedavi aşaman ne şuanda benim bugun 3. Gündü pazartesi arayacaklar
Ben daha 3.iğnemi vuracam. 6.gün kontrole gidecem.
3. Gün Dondurdular değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım canım tedavi aşaman ne şuanda benim bugun 3. Gündü pazartesi arayacaklar
Inşallah öyle olur benimki de bitanemama 1 gün var kan testine. Olsa bugün çıkmaz mıydı idrarda?
Yok cnım oda aynı gününde yada önceki gün yapması lazım negatif çıkmıştı rahat ol inşallah hayırlısı ile pozitif olurInşallah öyle olur benimki de bitanemama 1 gün var kan testine. Olsa bugün çıkmaz mıydı idrarda?
Hayır 5. Gün bekliyolar daha dondurmadılar yarın belli olcakBen daha 3.iğnemi vuracam. 6.gün kontrole gidecem.
3. Gün Dondurdular değil mi?
Sen kendini cok kaptirmamakla birlikteumudu u yitirme.dua et... benimvar mi bilemiyorum ama varsa allahin bir mucizesi daha trasnferden ciktigimiz andan beri kabullenmistik vasat bir embriyo transfer edildi ve 10 embriyomuzdan hic biri kaliteli cikmadi hepsinin gelisimi durdu 3.gunden sonra. Bir tek bu saglam kaldi onu da transfer ettiler.derken dun cizgiyi gorduk.bebis varsa tabi. Dua edicem senin icin insallah bebis seninledir...Canım benim tahlil günüm yarın olduğu için kanı yarın vermek durumundayımmecburiyetten vereceğim kanı da bitanem
biliyorum ama negatif çıkacak, olsaydı silikte olsa çıkardı. 5 ten beri ağlıyorum
bir mucize olur mu ki
![]()
Canım farklı bir tahlil yaptırdım mı bu dondurulmuslar konurken bende adet bekliyorum dondurulmuslar ile tekrar deniycem 2. Denemem olacak inşallah bu sefer olur tutunur bebislerim nerde yaptırdın tedavi canım ve yattin mı sürekli transfer sonrası neler yaptın inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder Rabbim bizlere de dua et inşallah...Blastosist 5 gun embriyosuydu cnm diğerleri 3ncu gündü blkide zayıf geldiler diycem ama o şekilde hamile kalan cok insan var bi turlu tutmuyordu sonunda oldu Allah gonlunuzde olanı nasip etsin guzel Rabbim
Sen kendini cok kaptirmamakla birlikteumudu u yitirme.dua et... benimvar mi bilemiyorum ama varsa allahin bir mucizesi daha trasnferden ciktigimiz andan beri kabullenmistik vasat bir embriyo transfer edildi ve 10 embriyomuzdan hic biri kaliteli cikmadi hepsinin gelisimi durdu 3.gunden sonra. Bir tek bu saglam kaldi onu da transfer ettiler.derken dun cizgiyi gorduk.bebis varsa tabi. Dua edicem senin icin insallah bebis seninledir...![]()
Canım benim sağolasın. Inşallah nasibi varsa dediğin gibi dünyama gelecek mucizem ♡Ben 2.tedvimde 11.gün kan verdim beta 0.01çıktı. İlaçları bıraktım ama adet olmadım bir türlü, transferden 21gün sonra evde test yaptım o bile silikti yani.. Benim çok geç kana karıştı ve az yükseldi.
Tevekkül edelim nasibi varsa rabbim onu sana bağışlasın
Umut oldun kuzum bana inşallah pozitifi görürüz, hepimiz için istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah♡♡Yok cnım oda aynı gününde yada önceki gün yapması lazım negatif çıkmıştı rahat ol inşallah hayırlısı ile pozitif olur
Canim benim inşallah bizimledir kuzularımız. Kaliteli olup tutmayan yada kalitesiz deyipte tutanlar da oluyor bitanem. Tamamen nasip işi canım. Inşallah senin de benim de herkesin de mucizeleri bizimledir ♡♡Sen kendini cok kaptirmamakla birlikteumudu u yitirme.dua et... benimvar mi bilemiyorum ama varsa allahin bir mucizesi daha trasnferden ciktigimiz andan beri kabullenmistik vasat bir embriyo transfer edildi ve 10 embriyomuzdan hic biri kaliteli cikmadi hepsinin gelisimi durdu 3.gunden sonra. Bir tek bu saglam kaldi onu da transfer ettiler.derken dun cizgiyi gorduk.bebis varsa tabi. Dua edicem senin icin insallah bebis seninledir...![]()
Canim benim 4.gün embriyosuydu kan testi için 6 Mart dediler. Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım? Bende mi 7-8 Martı beklesem bilemedim şimdi. Helak oldum aglamaktan, solumda da hala batma oluyor. Benimle mi değil mi kuzularım acaba? Allahım yardım et ♡desteğin için Sağol canım♡saydin78
fatoceren8888 Hanımlar bizim transferimiz aynı gün yapıldı ama hepimize farklı zamanları vermişler tahlil için. Ben henüz idrarda yada kanda baktirmadim. Ayın 8ini bekliyorum. İdrarda hemen çıkmaz zaten. Bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum. İdrarda ki sonucu kafanıza takmayın. İnşallah Rabbim evlatlarla müjdeler bizi.
Eşim zorla götürdü iğneye. Kan testi günüm yarın gidip verip emin olucaz artık kısmetse olacak ne diyelim. Kader kısmetbnce mutlaka kan testı ver herkesın ıdrarda bellı olacak dıye bsy yok ılaclarını ıhmal etme cnm kan testını ver yıne
Hayır 5. Gün bekliyolar daha dondurmadılar yarın belli olcak
bn izmirde tedavi gordum sureklı yttım cnm sureklı yatark gecırdm doktorum ewde ıstırahat halınde ol demıstı bn yıne umıtsızdım ama oldu bu kez sadece dua et Allahım cok buyuk kan vermeye bıle gıtmeyecektım ama ıyıkıde gıtmısım bnce kan testını ıhmal etme hemen kana karısmıyo bıle 2 gun arayla sureklı kan verdm oyle bellı oldu cnm kendını uzme dondurulmusun sansı daha cok bnceCanım farklı bir tahlil yaptırdım mı bu dondurulmuslar konurken bende adet bekliyorum dondurulmuslar ile tekrar deniycem 2. Denemem olacak inşallah bu sefer olur tutunur bebislerim nerde yaptırdın tedavi canım ve yattin mı sürekli transfer sonrası neler yaptın inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder Rabbim bizlere de dua et inşallah...
İyi canım gününe göre hadi hayırlı olsun inşallah,gözün aydınKizlar.kan verdim. 9.gun sonuc beta hcg :26
Biraz dusuk geldi bize. Artar insallah ne diyorsunuz?umutlanalim mi bilemedik![]()
Gercekten miiiiiiiİyi canım gününe göre hadi hayırlı olsun inşallah,gözün aydın![]()
Kizlar.kan verdim. 9.gun sonuc beta hcg :26
Biraz dusuk geldi bize. Artar insallah ne diyorsunuz?umutlanalim mi bilemedik![]()
Tesekkur ederim insallah.darisi basina...İki gün sonra tekrar haktır inşaallah güzel katlanır. Hayırlı olsun![]()
Canım diğer trafserlere göre fark ne yaptırdın peki hitroskopi rahime çizik gen tarama vs yaptırdın mı duş nasıl yaptın canım bide namaz kilsak zarar olur mu oturarak mı kilsak nasıl yaptın özellikle duşu canım ilkinde kendim cömup oldum kaydım o yüzden çok korktum yanında biri var mı idi tek mı idin bu de yaşın kaç canım sorun ne sizin çok sordum k.bakma nolur...bn izmirde tedavi gordum sureklı yttım cnm sureklı yatark gecırdm doktorum ewde ıstırahat halınde ol demıstı bn yıne umıtsızdım ama oldu bu kez sadece dua et Allahım cok buyuk kan vermeye bıle gıtmeyecektım ama ıyıkıde gıtmısım bnce kan testını ıhmal etme hemen kana karısmıyo bıle 2 gun arayla sureklı kan verdm oyle bellı oldu cnm kendını uzme dondurulmusun sansı daha cok bnce
9. Güne göre çok güzel sonuç cnm :)))))Kizlar.kan verdim. 9.gun sonuc beta hcg :26
Artık tekrardan bir negatif kaldiramam galiba maddi manevi çok yiprandim çünkü inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip ederbn izmirde tedavi gordum sureklı yttım cnm sureklı yatark gecırdm doktorum ewde ıstırahat halınde ol demıstı bn yıne umıtsızdım ama oldu bu kez sadece dua et Allahım cok buyuk kan vermeye bıle gıtmeyecektım ama ıyıkıde gıtmısım bnce kan testını ıhmal etme hemen kana karısmıyo bıle 2 gun arayla sureklı kan verdm oyle bellı oldu cnm kendını uzme dondurulmusun sansı daha cok bnce
Sagol canim allah razi olsun insallah sizlere de nasip olsun bu bile cok baska heyecanmis9. Güne göre çok güzel sonuç cnm :)))))
Bende akşam çatlama iğnemi oluyorum salıya toplama umarım herşey güzel olur![]()