2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Sonda denen şey mi oluyor ki buu?

Aaayyy,napıcam ben.Karar veremiyorum :KK17:
Her türlü stres yani...
Eftelyacım sen çok fazla stresli böyle olmaz canım. Sandığın gibi bir şey değil . O hortumun sonda ile alakası yok çok küçük bir şey zaten . İnanki transfer işlemi hiçbir şekilde zarar vermiyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun . Gözünde çok büyütmüşsün anestezik bir şey olsa biz de anestezi yaptırdık muayeneden hiçbir farkı yok

İlk denememde 23yaşındaydım 2 tane 5.gün embriyo konuldu.
İkinci denememde 25yaşındaydım 2tane 3.gün embriyo konuldu.
Şimdi 26yaşındayım yine kalırsa 2 embriyo isterim.
Benim doktorum inatla tek dedi:( keşke banada iki embriyo transferi olsa:(

Eftelyacım sen çok fazla stresli böyle olmaz canım. Sandığın gibi bir şey değil . O hortumun sonda ile alakası yok çok küçük bir şey zaten . İnanki transfer işlemi hiçbir şekilde zarar vermiyor ve hiçbir şey hissetmiyorsun . Gözünde çok büyütmüşsün anestezik bir şey olsa biz de anestezi yaptırdık muayeneden hiçbir farkı yok

Evet çok stresliyim :( Bir türlü sakinleşemiyorum.Kendimi test ediyorum,ne kadar dayanabilirim sıkışık diye :) Ama burayla oranın alakası yok.Suya gerek yok,ben stresten sıkışıyorum zaten :)

Transfer Tedaviye başladıgından bu yana yaşayacagın en harika dakikalar , stres yapma çok rahat geçiyor çok heyecanlı güzel bi an

Çoğul gebelik olmasın diye canım

Çoğul gebelikle ne alakası var ki anestezinin?
Bende kendimde olmak istiyorum ama zaten heyecan ve stresten kimseyi duymayacağım :)

Sana da Allah kolaylık versin G Gul-Can ,inşallah kaliteli yumurtaların olmuştur.Benimde o gün embriyolarım çözdürülecek bakalım...

_eftelya_ _eftelya_ anesteziye narkoza gerek yok kafanı meşgul etme onlarla sıvı veriliyor agrısı yok ama bikaç gün içinde bebek yerleşirken agrılar oluyor adet sancısı gibi endişe etme bu kadar stres yapma :KK43:

Sonda denen şey mi oluyor ki buu?

Aaayyy,napıcam ben.Karar veremiyorum :KK17:
Her türlü stres yani...

Canım korkacak hiç.bişey yok hatta tedavinin en kolay aşaması bu.anestezi falan da isteme bence en fazla 10 dk sürer vajinana ağzına bir alet takıyorlar açmak için sonra orayı temizleyip çok incecik bir şeyle içeri girip embriyoyu bırakıyorlar sen de monitörden izliyorsun bebeişlerini.ne kadar idrara sıkışık girersen o kadar iyi çünkü Dr alttan girerken hemşire karnından ultrasona bakıyor bebeişlerinin yerini buna bakarak belirliyorlar. Transfere girmeden su içbirazcık hareket et tamamdır işlem bitince 10 dk dayan sonra yaparsın

Ya benim 3.gün embriyosu ama dondurulmuştu yani çözüldükten sonra 5, gün transfer edildi. O zaman 5. Gün transeri oluyor mu?
Canım 3.gün dondurulup çözüldükten 2gun sonra transfer edildiyse 5.gün embriyosu oluyor benim de 3.gün dondurulmuştu dr çözüp 2 gün sonra transferi yapacam 5.gun embriyosu olacak diyordu :KK43:senin transferin kaçıncı günü inşallah pozitif sonuç yazarsın cnm

35 yaş altına 2 embriyo transferi yasak diye biliyorum ben...

Nedeennn?

Evet yasak ama merkezlerin başarı oranı yüksek olsun diye 2embriyo koyuyor. Hepsi değil tabi..
Anestezi olacak birşey yok inan bana. Transfer masaya yatmanla kalkman birm .. Sadece embriyolog orda değilse onu veya doktorunu bekleye bilirsin.. Sonda bana başka bir sebeble takılmıştı ve inan onun verdiği rahatsızlık kadar birşey yaşamadım daha..

G Gul-Can canım inşallah bol kaliteli yumurtaların olur bol kaliteli embriyo olup sağlıklı bir bebeğe dönüşür:anneadayı::KK200::nazar:inşallah bu defa sağlıkla kucağına alırsın minigini:KK46:

arkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.

arkadaşlar ben de tedavime başlıyorum kısmetse adetimle birlikte.bir gecikme olmazsa cuma günü adet günüm.çok heyecanlıyım.ilk denemem olacak.inşallah ilk denememde olumlu sonuç alırım.bugün doktor 2 cm lik basit bir kistim olduğunu söyedi. tedaviye engel değilmiş şükür ki.Allah fazla aratmadan uğraştırmadan bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.
tek endişem 5 ay önce acil olarak çikolata kisti ameliyatı sonrası yaşıma göre azalmış olan yumurta rezervim.

tek endişem 5 ay önce acil olarak çikolata kisti ameliyatı sonrası yaşıma göre azalmış olan yumurta rezervim.
Bende 8 ay önce çikolata kisti ameliyatı oldm benmde rezervim düştü ama engel olmadigini soyledi doktr malesf ki kist tekrarladı şuan 1.5 cm solda ikinci tüp bebek tedavisi görüyorm inşallah mutlu sona ulaşırız

Bende cuma günü gibi bekliyorum adeti. 3.gün de artık görüşmeye gidecez:) benim 3.denemem olacak..beraber bu süreci paylaşiriz

Bende cuma günü gibi bekliyorum adeti. 3.gün de artık görüşmeye gidecez:) benim 3.denemem olacak..beraber bu süreci paylaşiriz
inşallah sizin de son olur bu deneme ve mutlu sona ulaşırsınız. paylaşalım süreci burada. Allah emekleri zayi etmez inşallah.kolaylaştırsın zorlaştırmasın Rabbim

Back
X