2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Hmm bilmiyorm cnm dinlemiyorlar beni ben en başından beri diyorum bu kadr ağrı kanama norml değil diye ama ikinci denemem ve hala deneme transferi yapcaz diyo . Evet raporlu cnm
Rezerv azlığı olanlara rapor verme kolaylığı oluyor mu canım benim de 3 yıl evli ve 5 yıl sigorta şartını doldurmuyorum tabi birde aşılama yaptırmadım

Kızlar yarın sabah opu var :süslü:dün akşam 23.30 da son iğnemi çatlatma iğnemi oldum, bugunki coraspin estrofem folik asiti içecekmiyiz kafam karıştı biraz :KK64:

İlk denemem canım Allahın izniyle son olur inşallah ocakta rezerv azlığından teşhis konuldu hemen başlayalım dedi doktor ben biraz ürktüm acaba tüp bebek yaptırmak için mi diyor diye gelecek aya kalsın dedim araştırdım internetten meğersem geç bile kalmışım şubat ayında da başlayamadık yaptığım kürlerden kist oluşmuş bu ay çok bir kür yapmadım vitaminler kullandım inşallah iyi olur senin sorunun ne canım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/her-nasip-vaktine-esirdir.972969/
Hikayem burda

folik asite ara verme hiç bence ama c
Kızlar yarın sabah opu var :süslü:dün akşam 23.30 da son iğnemi çatlatma iğnemi oldum, bugunki coraspin estrofem folik asiti içecekmiyiz kafam karıştı biraz :KK64:
folik asite ara verme hiç bence ama coraspin konusunu sor canım o biraz farklı yani

doktorum bana folik asit hariç hiçbir ilaç vermedi, coraspirin vs pıhtılaşma için mi acaba?

O zaman aynışeyleri yaşamışız. Bizim 2.deneme. 1. De 6 embriyo çözüldü ama 5.güne sadece 2 embrşyo kaldı o da gelişimleri geriden geliyordu. Doktor belki içerde gelişir diye transfer etti ikisini de ama tutmadı. Şimdi de 4 Embriyodan 3 ü gelişimleri durdu sadece 1 tane kaldı o da iyi kalite değil. Halbuki 3. Gün dondurulduklarında çok iyi kaliteydiler. Bizim doktorumuz şok oldu ve spermden kaynaklı olduğunu söyleyip test istedi. Sizin doktor kim?
canım benimde iki tane embriyom a kalite donduruldu sonra çözünürken kum gibi dağılmış embriyolog öyle dedi şimdi iki adet donmuşum var Allahım hayırlısı ile çözünsünler Allahım sana da kucağına almayı nasip etsin

doktorum bana folik asit hariç hiçbir ilaç vermedi, coraspirin vs pıhtılaşma için mi acaba?
evet pıhtılaşmayı önlemek için banada daha önce gittiğim doktorum vermişti bir kutu bitirmiştim devam et demediği için kullanmadım ama tüp bebeğe karar verdiğimiz için tekrardan kullanmaya başladım

Merak ettim bir konu var varikosel var eşim de çift taraflı acaba ameliyat olsa tüp bebek tedavisini etkiler mi sonucumuz negatif olunca aklımıza bu geldi

Back
X