2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Bende aynı durumda kalmıştım ama mesela son kontrolümde belirtmiştim,bugün yapsın demişti asistanımız :) Bende çok sorgulamadım,hesaplarsan evet 2 gün olmuyor ama kendileri öyle dedi napalım...
bana da dun dedi bugun yapsin diyede adamcagiz isteydi :) zaten aksam geldi.aksamda nerdeyse bibucuk gun kalmısti. Esim bisi olmaz amaan dedi..ay ins bisi olmaz

Embriyolarım çözdürüldü bugüüüüünnn...
Allahıma çok şükür üçüde devam ediyormuş gelişmeye.Çok korkuyordum bişey olacak diye.Topu topu 3 tanecik var zaten.Yarın haber verecekler bugün ya da yarın transfer diye...

Allahıma çok şükür üçüde devam ediyormuş gelişmeye.Çok korkuyordum bişey olacak diye.Topu topu 3 tanecik var zaten.Yarın haber verecekler bugün ya da yarın transfer diye...

HADI BAKALIM UMARIMMMM EP SENINLE KALIRLAR CNM:)

Eftelyacım hayırlı uğurlu olsun inşallah 3 ü de çok kaliteli sağlıklı gelişir ve transferin çok olumlu geçer.

Ne yaptın cnm? Nasıl bebişler?
Bilmem :) doktorumun dediğine göre başta ikisi de tutmus sonra birisi gitmiş olabilir deri. Bi daha test yapma psikolojini bozma, buraya geldiğinde belli olacak herşey dedi. Salı günü gidicem iste kese görmeye inşallah her şey yolundadır. Sen ne yaptın ne zaman gidiyosun kese görmeye ?

Bilmem :) doktorumun dediğine göre başta ikisi de tutmus sonra birisi gitmiş olabilir deri. Bi daha test yapma psikolojini bozma, buraya geldiğinde belli olacak herşey dedi. Salı günü gidicem iste kese görmeye inşallah her şey yolundadır. Sen ne yaptın ne zaman gidiyosun kese görmeye ?

İnş. Gitmemiştir canım ikisi de seninledir. Bidaha test yapmadım ben, beni 13 Martta çağırdılar muayeneye. Bakalım inş. bi aksilik olmaz. :(

6 Martta veya öncesi sonrasında test yapacak arkadaşlarım birşey hissediyor musunuz sizler?

Ben hicbisey hissetmiyorumm siz hissediyomusunuzz
Tatlım ben de hissetmiyorum :110: hiç birşey ama. Bugüne kadar sakin relax bekledim ama bugün hafiften belirti varmı? devam ediyor mu? diye düşünerek dinliyorum resmen kendimi :KK35: pazar test yaparım sanıyorum, pazartesiye hazırlık olur hiç olmazsa

Ben ikinci gününden beri idrar yolu enfeksiyonu gibi ağrı yaşıyorum hatta sürekli yatıyorum arkadaşlar hayırlısı diyprum artık

Ben ikinci gününden beri idrar yolu enfeksiyonu gibi ağrı yaşıyorum hatta sürekli yatıyorum arkadaşlar hayırlısı diyprum artık
Geçmiş olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbimden. Test gününüz ne zamandı? Idrar testinizi bugün tekrar yaptınız mı acaba?

Geçmiş olsun canım. Hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbimden. Test gününüz ne zamandı? Idrar testinizi bugün tekrar yaptınız mı acaba?
Yaptım canım hayalet ciZgi devam ediyor cumartesi test günüm.. Belirti olmaması cok daha guzel. Ağrı olunca sürekli yatasım geliyor. Yarında işe başlıcam ama asla gitmek istemiyorum agrılar canımı sıkıyor:(

Bende bişi hissetmiyorum desem yeri war adet olcakmış gibi ağrım oluyo sadece artık iyi düşünemiyorum Ama inşallah bizimledirler :dua:
Adet ağrısına benzer ağrılar iyiye işaret diye duydum canım ama inşaAllah pozitif sonuçlar görürüz hepimiz :dua:benim dün vardı mesela o tür ağrım ama bugün eser yok kalmadı hiçbir şey :(

Yaptım canım hayalet ciZgi devam ediyor cumartesi test günüm.. Belirti olmaması cok daha guzel. Ağrı olunca sürekli yatasım geliyor. Yarında işe başlıcam ama asla gitmek istemiyorum agrılar canımı sıkıyor:KK43:
Canım ağrılar iyiye işarettir inşaAllah:dua: bir belirti yoksa onu bile arıyor insan :KK43: iğne yeri ağrılarım bile yok yani, o derece sıfır yani his yok hiç

Adet ağrısına benzer ağrılar iyiye işaret diye duydum canım ama inşaAllah pozitif sonuçlar görürüz hepimiz :dua:benim dün vardı mesela o tür ağrım ama bugün eser yok kalmadı hiçbir şey :KK43:
Erken gebelik testi yaptım sabah dayanamadım ve negatifti oyüzden de aslında pek bi ümidim kalmadı ama inşallah yanlıştır inşallah test günü yanılır :110:

Erken gebelik testi yaptım sabah dayanamadım ve negatifti oyüzden de aslında pek bi ümidim kalmadı ama inşallah yanlıştır inşallah test günü yanılır :110:
Canim test günün ne zamandı? Kaçıncı gün transferi ne zaman transfer edilmişti? Erken değilmi test için cnm?

Back
X