Yaş kaç canımay benimki biraz doktor korkusu aslinda o iğneler fitiller film yerleştirme olayı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş kaç canımay benimki biraz doktor korkusu aslinda o iğneler fitiller film yerleştirme olayı![]()
Rahim filmi çektir, smaer testi , eşinin sperm testi yaptırdınmı bunlarıo komple sürec tüp tedavi süreci kolay degildir eminim
kan tahlileri işte hormon, amh. smear , sperm ; bunlar yapıldı sadece rahim filmi cekilmediRahim filmi çektir, smaer testi , eşinin sperm testi yaptırdınmı bunları
Hadi hayırlısı hakkında inşallah onuda çektirirsin zor degil korkmakan tahlileri işte hormon, amh. smear , sperm ; bunlar yapıldı sadece rahim filmi cekilmedi
tüp öncesi başlanır mutlaka onada :)Hadi hayırlısı hakkında inşallah onuda çektirirsin zor degil korkma
Allah bu acıyı banada kimseye de yaşatmasın. Inşallah seninde, benimde, isteyen herkesin de bebekleri tutunur ve saglikla kucağımiza alıriz. Bu kez hamile kalırsam göbekten clexan kan sulandırıcı iğne vurulcam. Pıhtılaşma çıkmadı ama yatkınlık çıktı doktor bunu da riske atamayız tutarsa dedi.
Bide 2 buçuk aylıkken rahim ağzına dikiş atacakmış rahmim yarım olduğu için. Bakalım inşallah bu kez daha dikkatliyiz.
merhaba canim ben aranizda yeniyim henüz yazini okuyunca yazmak istedim belki hem ümit hem de moral olur diye benim de dogustan rahmim yarim ve sol tupum yok evlendiğim ay korunmamiza rağmen hamile kaldim ve hic sorunsuz bir şekilde 8 aya kadar geldim.bi gece sancilandim hastaneye gittiğimizde kum doktugumu ve bu sancilarin doğumu başlattigini söylediler nitekim 3 gün sonra doğum yaptim. Çok şükür saglikli bir oğlum var ve şuan 9 yasinda.oğlum 4 yasindayken ona kardeş düşündük ama olmadi.klasik tedaviler denedik ardından rahim filmi cektirdik ve rahmimin yarim olduğunuorda öğrendim ilk defa. Oradaki Dr hamile kalirsam ilk 4 ay dusuk 4 aydan sonra da erken dogim riskimin oldugunu bu yuzden Çocuğumun olma ihtimalinin çok zor olduğunu söyledi.tabi ki sadece guldum çünkü o Dr oğlumu bilmiyordu. Rabbim ol deyince oluyor kizlar ona siginalim insallah. Bu olaylarin üstüne 1 asilama 3 kez de tüp bebek denedik olmadi simdi 4. Denemeye basladik Allahtan hayirlisi diyorum ( hepimiz için )
Allah gönlüne göre verdin inşallah Rabbim isteyen herkese bizlerede saplıklı hayırlı evlatlar versin inşallahÇok teşekkür ederim gerçekten. Umut oldunuz. İnsan başına gelmeyince bilmiyor. Yarım rahimli olunabileceğini ilk kez doktorum söyleyince duydum. İnşallah bizde evlat sevgisini tadabiliriz. O kokuyu duyabilir, onun gülücüklerine tanıklık edebiliriz. 8 yıl oldu evleneli. O kadar eksik hissediyorum ki... Artik doğum yapmış birini ziyarete gidemiyorum. Alınırlar filan konusunu da umursamıyorum. Çünkü çok mutsuz oluyorum. Rabbim sizede ikinci evladı nasip etsin. Bende bu günler artık geçmiş olsun, bebeklerim olsun çok çok istiyorum.
Evet dogru istiyorlarKızlar tüp bebek tedavisinde histeroskopi çektirmek şartmı? Sizler çektirdi nizmi?
Önümüzdeki hafta hasarlı olan tüpüm alınacak nasipse ameliyatı yapacak olan doktor istersen histeroskopi de yapalım zaten isterler tüp bebekte dedi kafam karıştı
Evet doktorum tedaviye başlamadan histeroskopi olmamı istemişti, rahim içi ne durumda görmek istiyorlarmisKızlar tüp bebek tedavisinde histeroskopi çektirmek şartmı? Sizler çektirdi nizmi?
Önümüzdeki hafta hasarlı olan tüpüm alınacak nasipse ameliyatı yapacak olan doktor istersen histeroskopi de yapalım zaten isterler tüp bebekte dedi kafam karıştı
peki bunun maliyeti nedir Arkadaşlar kaça yaptırdınızEvet doktorum tedaviye başlamadan histeroskopi olmamı istemişti, rahim içi ne durumda görmek istiyorlarmis
Bu konuda beni baz alma, benimki çok pahalı olmuş. 2100e oldum,profesör diye. Eşim tedaviye burada başlayacaksak burada ol dedi o yüzden o parayı verdikpeki bunun maliyeti nedir Arkadaşlar kaça yaptırdınız
Ya duzenli adet olanlar daha sansli bence onlar cok ugrasmio kendliginden kalan da cok osekilde.sen tedawi mi goruyosunBende de polikistik over var ama asiri duzenlidir adetlerimm onceki transferimde 6 gun gecikti adetim sonraki adette geri kendi tarihine cekti 6 gun erken geldi :) o derece yani
Duzenli adet goruyorum ama hic yumurtlama akintisi gormuyorum canim zaten kendiliginden kalanlara sasiyorum bi bana nasip olmuyo herhaldeYa duzenli adet olanlar daha sansli bence onlar cok ugrasmio kendliginden kalan da cok osekilde.sen tedawi mi goruyosun
Enfeksiyonmu var sende rahmin yıkanacak canım![]()
Hangi hastane canım?enfeksıyon yok bu doktor bı cok hastaya aynısını yapıyormus yanı transfer oncesı bı ıgnenın ampulunu rahım ıcıne bosaltıp tutunmayı arttırıyormus oyle dedıler
Kızlar tüp bebek tedavisinde histeroskopi çektirmek şartmı? Sizler çektirdi nizmi?