Merhaba canım bende çarşamba gün başladım ignelere bugun 3.gunum yani hakkımızda hayirlisi olsun inşallahSelam kızlar. Bende bugün iğnelerle başladım. 3.tedavim hayırlı olur inşallah. Kimler benimle aynı dönemi geçiriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım bende çarşamba gün başladım ignelere bugun 3.gunum yani hakkımızda hayirlisi olsun inşallahSelam kızlar. Bende bugün iğnelerle başladım. 3.tedavim hayırlı olur inşallah. Kimler benimle aynı dönemi geçiriyor![]()
Merhaba canım bende çarşamba gün başladım ignelere bugun 3.gunum yani hakkımızda hayirlisi olsun inşallah
İnşallah kaliteli yumoşların cıkar tatlımkızlar bugun kontrole gıttım ve sanırım sonundayım :) yarın saat 10 da gel dedı doktor catlatma ıgnesını aldırdı buyuk ıhtımal salıya toplama yapılcak dua edın kızlar yaaa valla rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Kizlr sabah test yaptim hayali ikinci cizgi var gibi goruyorum ben. Siz bir seyler gorebiliyor musunuz? Bugun 8.gunum![]()
Canım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur yarın kan ver istersen bi de evet var ikinci hayali çizgi coook sevindim darısı bizlerin başına inşallah...Kizlr sabah test yaptim hayali ikinci cizgi var gibi goruyorum ben. Siz bir seyler gorebiliyor musunuz? Bugun 8.gunum![]()
İnşallah kaliteli yumoşların cıkar tatlım![]()
ayyyyyyyyyyy valla bende sankı goruyommm bıde ben 4 gozle bakıyom bak sankı var hadı ıns cnmmmmmmm :)![]()
Ya ben tam emin degilim kizlar cizgi var ama belki oylesine bir cizgidirCanım hayırlı olsun inşallah kucağına almak nasip olur yarın kan ver istersen bi de evet var ikinci hayali çizgi coook sevindim darısı bizlerin başına inşallah...
Amin canim benim inşallah bende gonal f 300 vuruyorum pazartesi ( benimde 6. Günüm oluyor ) kontrolum var bakalim inşallah herşey yolunda giderTedavin hayırlı olsun birbirimize güzel haberi vermek nasip olur inşallah
Ben gonol f 300ünite ile başladım. 6.gün kontrole gidecem. Ya sen?
Ya ben tam emin degilim kizlar cizgi var ama belki oylesine bir cizgidiryarin da cikarsa pazartesi kan vereyim diyorum
insallah hepimize allah kismet eder kizlar pozitif testleriMiz olsun insallah
![]()
Yani iste ne bileyim inanamiyorumoylesıne bı cızgının orada ısı ne canım :)))
Canım var benceKizlr sabah test yaptim hayali ikinci cizgi var gibi goruyorum ben. Siz bir seyler gorebiliyor musunuz? Bugun 8.gunum![]()
Ohhh hadi maşallahkızlar bugun kontrole gıttım ve sanırım sonundayım :) yarın saat 10 da gel dedı doktor catlatma ıgnesını aldırdı buyuk ıhtımal salıya toplama yapılcak dua edın kızlar yaaa valla rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Hadi gözün aydın canımYa ben tam emin degilim kizlar cizgi var ama belki oylesine bir cizgidiryarin da cikarsa pazartesi kan vereyim diyorum
insallah hepimize allah kismet eder kizlar pozitif testleriMiz olsun insallah
![]()
Canım var bencegözün aydın
senin kaçıncı gün embriyosuydu canım? Aynı gündeyiz. Test aldım ama yarın yapmayı planlıyorum ben de
Birazdan erken gebelik testi yapicam insallah onda da cikarHadi gözün aydın canım
Inşallah çıkar canım onu da paylaş lütfenBirazdan erken gebelik testi yapicam insallah onda da cikar![]()
saydin78 canim 5.gun embriyosu.dun de yaptim sadecebenim gorebildigim bir cizgi cikmisti. Yani fotoda hic belli olmuyordu. Bugunku zorlarsan gorunuyor. Sen de yapabilirsin bence. Seninki kacinci gun embriyosuydu?
2 2ba86 canim sagolasin.insallah bosa sevinmiyorumdurdarisi basina tez zamanda
Yani iste ne bileyim inanamiyorumhusrana ugramaktan korkuyorum
senin nasil yumurtan cok olusmus mu? Ne zaman opu?
Onlar buyuyenlerdir canim daha da isleme kadar buyuyen oluryumurta sayısı vermedı ya sordum da sadece ıyı suan dedı net bılgı toplamada bellı olur dedı ama 6 ıle 10 arası olculerı soylerken saydıydım:)
Valla benim doktprum taa 15.gune test verdi. Ama ben yarin da cikarsa idrarda pazartesi 10.gunde kanda baktirim diyorum. Cikmazsa da 12.gun kan veririm artikInşallah çıkar canım onu da paylaş lütfenben cesaret edemiyorum canım benim 4.gün embriyosuydu tatlım. Kan için 10.ncu güne tarih verdiler. Sana ne zaman kan testi dendi? Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosuna 9.güne tarih veriyorlar ama, bence yarın yapsan kanda da çıkar senin gebeliğin
![]()