2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Inşallah çıkar canım onu da paylaş lütfen :KK66: ben cesaret edemiyorum canım benim 4.gün embriyosuydu tatlım. Kan için 10.ncu güne tarih verdiler. Sana ne zaman kan testi dendi? Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosuna 9.güne tarih veriyorlar ama, bence yarın yapsan kanda da çıkar senin gebeliğin :KK66:
İnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yok:(

İnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yok:KK43:
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hatta dün tup bebeğe başlamış olmam gerekiyordu ama adet olamadım hala :( sizce tedavide sıkıntı yasanirmi bu yüzden 5 gün geçti :(

Merhaba arkadaşlar bende bu ay hatta dün tup bebeğe başlamış olmam gerekiyordu ama adet olamadım hala :KK43: sizce tedavide sıkıntı yasanirmi bu yüzden 5 gün geçti :KK43:
Yok canım yaşanmaz, stres yaptığın için gecikmiştir

kızlar bugun kontrole gıttım ve sanırım sonundayım :) yarın saat 10 da gel dedı doktor catlatma ıgnesını aldırdı buyuk ıhtımal salıya toplama yapılcak dua edın kızlar yaaa valla rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Hadi hayırlı olsun canım ne zaman çatlama iğnesi vuracaksin peki? Bide cetrotied iğnesi de vuracakmisin o gün??

Amin canim benim inşallah bende gonal f 300 vuruyorum pazartesi ( benimde 6. Günüm oluyor ) kontrolum var bakalim inşallah herşey yolunda gider

İnşallah♡
Yine çok heyecanlı bir süreç:) senin ilk tedavin mi? Yanına Devit-3 damla ve bide folik asit şişede 90tablet olanindan verdi doktor .. 5kutu da cetrotied aldırdı.

Valla benim doktprum taa 15.gune test verdi. Ama ben yarin da cikarsa idrarda pazartesi 10.gunde kanda baktirim diyorum. Cikmazsa da 12.gun kan veririm artik:silah:
Çıkar inşallah canım ♡ pazartesi test günüm benimde, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ♡

İnşallah cnm, boşa değildir. Bende sivilve vs çıkmaya başladı çok umudum yok:KK43:
Benim de pütür pütür alın bölgem sivilceler var canım. Hakkımızda hayırlısı. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ♡ senin test günün ne zaman canım?

Hadi hayırlı olsun canım ne zaman çatlama iğnesi vuracaksin peki? Bide cetrotied iğnesi de vuracakmisin o gün??

sanırım yagrın catlatmayı vuurum ve evet 2 adet aldırdı bıde 2 adet bı ıgne daha yazdı bana aynı gun vurunacakmısım

datse022 datse022 Yadee Yadee kizlar sizin transferiniz taze mi olacak yoksa rahimi bekletecekler mi? Umarim bol yumurtalariniz olur

Ben bu sefer dondurulmuş ile deneyecem. Bir ay doldurulacak. Geçen sefer de OHS oldum bu risk de ortadan kalacak inşallah..
Insallah canim.dondurulmusta rahim dinlendigi icin basari intimali%15 artiyormus. Daha devam eden saglikli gebelik ihtimali

Back
X