- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
YOLU YARILAMISIN cnm iyi bakalım beklemedeyim ben adet olunca gidecem 1 hafta sonra transfer olacakmışbakalımıyı yarın yumosları toplayacaklar heyecan var karamsarlık var hersey var sen nasılsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YOLU YARILAMISIN cnm iyi bakalım beklemedeyim ben adet olunca gidecem 1 hafta sonra transfer olacakmışbakalımıyı yarın yumosları toplayacaklar heyecan var karamsarlık var hersey var sen nasılsın :)
Detay şu şekilde VerdiCanımvok uzuldum neden 5.gune gıtmısler madem sordunmu ? 2. Yada 3. Gunde beklenen bolunme ve kalıtede dondurulması cöpe gıtmesınden cok daha ıyıydı. Bu sekılde ne derece bır kalıtede olacak.. baska detay verdımı
Detay şu şekilde Verdicanım 3. GÜn dondursaydık çözdüğümüzde yine aynı şey olurdu dedi. Ben transfer istedim yapmadılar dondurulaım diger ay olsun diye ne olcak bilmiyorum doktor henüz erken diyo ben çöpmü olur dedimde bilmiyorum böyle birşeyle karşılasan varmı
Yok canım yaaa doktor ısrar etti illa donduralım diye ben ısrar ettim bu ay olsun diye. Şimdi transfer etsekte tutmayacaktı diyecekler çok iyi biliyorumÇok üzüldüm canım ya. İle da ümidini kaybetme. Burda 2.gün orta kalite transfer yapıp ikiz bekleyeni biliyorum. Hayırlısı bakalım.sabret.
Sen mi dondurulmuş embriyo transfer istedin
Canım cok uzuldum. Sen uc dört dusuk yapıp butun psıkolojının alt ust olması,yıranmıs bedenını ve artık kalmayan ınancını alıp gıtmen lazım.
Anlamıyorum bu işi teorık olarak bılmek baska bırsey empatıyı katabılen ne kadar az dr var. Sımdıden önlem alınması gerekıyor. Varsayalım bır translokasyon var ne gerek varlı gerreksız tup bebek adımlarına. Buradan anlıyoruZ kı kişiye öZel bır tedavı yok bır rıtuel tutturmuslar.
Canım bakırkoy devlet hastanesı serhat beye randevu almanı tavsıye edıyorum. Asıstanıda cok yardımcı oluyor. Kendısı bna kızdı tup bebek tedavısınden önce gelmelıydın dıye.
Benım fızıksel durumum kilo vs tutunursa ıkız cocuk bakımına olan psıkolojık hazırlıgım vs goz onunde bulundurunca ben nasıl olur ıkı tane transfer etsek dedım. Pekı o zaman bu kez boyle yapalım dedı. :) normal sartlarda ıstemıyordu dr um.
Dua et bana ve mutlka genetık test ve trombofılı panelını yaptır
Kalitesiz olupta saglıklı gebelik çok canım demekki daha kısmet degil.Bnmde basıma geldi bi defa 3ncu gun embriyosu ydu. ve ikiz olacaktı.tam yüklemeye gittik birisi iyi değil ddiker kalan 1taneyi yüklediler bana. sonuc negatifti canım demekki ikisinin kaliteside iyi değildi bnmkilerin
Kromozom testini banada oyle yapmışlardı ilki dusuk oldu oyke yaptılar illa bi kayipmi olması gerekiyordu bn anlamiyorm bu doktorlariBen Bakırköy de Fatma Ekici ye gitmiştim,buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle.4 saat bekledim,hastane kapandı nerdeyse,herkes gitti,sonunda girdim yani.İlla test istiyorum demeyecektim,sorayım soruşurayım birşeyler önersin istedim.Eşimle akrabalıktan dolayı fazlasıyla pahalı gelen bir testi sordum.Ben öyle bir test bilmiyorum,burada da yapabileceğimiz bir test yok,isterseniz kromozom testi yapalım ama işte şu an hatırlamadığım,bize yapılması gereksiz anlamına gelen bir açıklamada bulundu.
Neymiş,düşüğüm yokmuş,hamile kalmamışım...
Şimdi ben gittiğimde illa yalan mı söylemeliyim,(Allah göstermesin) 5 düşük,3 ölü doğum vs.. mi demeliyim bunu yapması,önlemimi alabilmem için.Çok sinir olmuştum...
Bnm gebelik elde edilemedi cnm o yüklemeden snra ama belli olmuyorKalitesiz olupta saglıklı gebelik çok canım demekki daha kısmet degil.![]()
Kızlard bir sorum varr, crinone jel için bazıları adet geciktirmez diyorlar, sizden tecrübe eden var mı?
Selam arkadaşlar benim bugün ignelerimin 6. Günü ve kontrolum vardi. Sol yumurtalık tabiri caizse almis basini gitmiş 13,14 mm lerde sağ taraf pasif dedi doktor ora yetişemez artik dedi.sizce hic ümit yok mu kizlar yasayan oldu mu aranizda bir iki tane dahi olsa cikmaz mi ?
Solda şimdilik 4,5 tane gibi görünüyor malum islem sirasinda elenenlerde olacagi için bir kaç tanede sağdan gelseydi fena olmazdi ama yapacak ta birşey yok kismet artikTek başına kullanılıyorsa bilemiyorum ama genel olarak transfer için kullanılan ilaçların adeti kestiğini biliyorum...
Her ay bir sağ bir sol tarafta daha yoğun yumurtlama olduğunu duydum.Ki benimde öyle olmuştu,takip ettim,çünkü 3 kere üstüste yumurta toplandı benden.İlk ay kistim sol tarafta olmasına rağmen solda bir sürü yumurta saydı,sağda 1 ya da 2 dedi.Sonraki ayda sağ tarafta çoktu...
Kac yumurtanız varki,dert ettiniz...
Cnm yarın yaz mutlaka.Kalitesiz olupta saglıklı gebelik çok canım demekki daha kısmet degil.![]()
Selam arkadaşlar benim bugün ignelerimin 6. Günü ve kontrolum vardi. Sol yumurtalık tabiri caizse almis basini gitmiş 13,14 mm lerde sağ taraf pasif dedi doktor ora yetişemez artik dedi.sizce hic ümit yok mu kizlar yasayan oldu mu aranizda bir iki tane dahi olsa cikmaz mi ?
hayirlisi cnm cok sevindim senin adina =) kaliteleri nasilmis bilgi verdiler mi? ilk adetle mi basliycaksin?Selam kızlar çok şükür 3 tane donduruldu adetle beraber başlıcaz![]()