2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Selam kızlar bende Şubat ayında tup bebek yaptırdım. Şu an transferimin 8. Gunu heyecanla bekliyorum inşallah bebeklerim tutanabilmistir. Bi an once artık zaman geçsin. 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi
hadi canım hayırlı olsun , bende geçen çarşamba transfer oldum .
ama adet belirtilerim feci başladı, ayaklarım kesiliyor vs :(

Ben Bakırköy de Fatma Ekici ye gitmiştim,buradan bir arkadaşın tavsiyesiyle.4 saat bekledim,hastane kapandı nerdeyse,herkes gitti,sonunda girdim yani.İlla test istiyorum demeyecektim,sorayım soruşurayım birşeyler önersin istedim.Eşimle akrabalıktan dolayı fazlasıyla pahalı gelen bir testi sordum.Ben öyle bir test bilmiyorum,burada da yapabileceğimiz bir test yok,isterseniz kromozom testi yapalım ama işte şu an hatırlamadığım,bize yapılması gereksiz anlamına gelen bir açıklamada bulundu.
Neymiş,düşüğüm yokmuş,hamile kalmamışım...

Şimdi ben gittiğimde illa yalan mı söylemeliyim,(Allah göstermesin) 5 düşük,3 ölü doğum vs.. mi demeliyim bunu yapması,önlemimi alabilmem için.Çok sinir olmuştum...

aynı durumu bende yaşadım ben bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim doktor bana kimyasalı gebelik olarak saymıyoruz dış gebelikte genetikle alakalı değil dedi hocam bari kan pıhtılaşması testini girin yapalım dedim oda yok olmaz varisin bile yok neye göre o tahlili isticem senden dedi... eşimle aramda akrabalık ilişkisi yok ancak eşimin tarafında da benim tarafımda da akıl sağlığı tam yerinde olmayanlar var bunları da anlattım bir türlü ikna edemedim doktoru, anlayamadım neye göre karar veriyorlar ülkemizde ki sağlık sistemi ölmüş bitmiş durumda malesef... anadolu yakasında tek biz yapıyoruz sende risk yok ben tahlil yaptıramam deyip gönderdi bizi resmen özel hastaneye gönderiyorlar özel hastanede de sordum 2500-3000 civarı testler..

demekki yalan söylemek lazım ki devlet hastanesinde yaptırabilelim bu testi ayrıca koskoca haydarpaşa numene hastanesine 3 kere gittim 3ün dede makine bozuk deyip gönderdiler varmı böyle bi olay ya ozman o hastanede genetik bölümü neden var çıldırmamak elde değil.. Allah bizlere yardım etsin , doktorlara da biraz vicdan versin

Canım cok uzuldum. Sen uc dört dusuk yapıp butun psıkolojının alt ust olması,yıranmıs bedenını ve artık kalmayan ınancını alıp gıtmen lazım.
Anlamıyorum bu işi teorık olarak bılmek baska bırsey empatıyı katabılen ne kadar az dr var. Sımdıden önlem alınması gerekıyor. Varsayalım bır translokasyon var ne gerek varlı gerreksız tup bebek adımlarına. Buradan anlıyoruZ kı kişiye öZel bır tedavı yok bır rıtuel tutturmuslar.
Canım bakırkoy devlet hastanesı serhat beye randevu almanı tavsıye edıyorum. Asıstanıda cok yardımcı oluyor. Kendısı bna kızdı tup bebek tedavısınden önce gelmelıydın dıye.
Benım fızıksel durumum kilo vs tutunursa ıkız cocuk bakımına olan psıkolojık hazırlıgım vs goz onunde bulundurunca ben nasıl olur ıkı tane transfer etsek dedım. Pekı o zaman bu kez boyle yapalım dedı. :) normal sartlarda ıstemıyordu dr um.
Dua et bana ve mutlka genetık test ve trombofılı panelını yaptır

canım çok sevindim senin adına bence de en mantıklısı 2 tane istemek hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle..
eşim çok sıkıldı gidip gelmekten onu ikna edince bu seferde şansımı bakırköy devlet hastanesinde deneyeceğim canım çok saol.. Rabbim yardımcın olsun

G Gul-Can çok sevindim. Şimdi rahatlama zamanı inşallah bu adet son adetin olur ve 9ay rahat edersin:) peki ne kullanıyorsun şimdi ve adetin ilk günü mü haber vereceksin merkeze??

G Gul-Can çok sevindim. Şimdi rahatlama zamanı inşallah bu adet son adetin olur ve 9ay rahat edersin:) peki ne kullanıyorsun şimdi ve adetin ilk günü mü haber vereceksin merkeze??
Evet canım 2. Gün merkeze gidicem coraspin ve folbiol kullanıyorum canım omepa vitaminde kullanıyordumda devam edeyimmi onu doktora sorcam. BEN çok kilo aldım :KK43: sizdemi öylesiniz kızlar yaa. Kasımda tedaviye başladım ilk ben o günden bu güne 7 kılo filan aldım sanırım :olamaz: :mad:

Evet canım 2. Gün merkeze gidicem coraspin ve folbiol kullanıyorum canım omepa vitaminde kullanıyordumda devam edeyimmi onu doktora sorcam. BEN çok kilo aldım :KK43: sizdemi öylesiniz kızlar yaa. Kasımda tedaviye başladım ilk ben o günden bu güne 7 kılo filan aldım sanırım :olamaz: :mad:
canım ne kullandınki 7 kilo aldın? bende 2 3 kilo arası alış var oda ödemdir dediler.

65 oldum ilk defa ne yapalım veririz kilo için topik açarız 9 ay sonra inşallah :eğlence:
amin canım inşallah, hamile kaldığında belirtilrin neydi? ben sürekli kanama geldimi diye wce kontrole gidiyorum. kafayı sıyırdım sanırım

amin canım inşallah, hamile kaldığında belirtilrin neydi? ben sürekli kanama geldimi diye wce kontrole gidiyorum. kafayı sıyırdım sanırım
Canım , Benim yüzüm pütür pütür olmuştu alnım kaşınıyordu sivilce gibi minik korkmuştum adet öncesi sivilce olur bende negatiftir demiştim. Nokta gibi kan gördüm 11. Gün evde test yaptım çıktı hemen çizgi, kan testi 216 çıkmıştı, alt karın bölgemde karınca geziyor gibi his oldu , çok sulu akıntı oldu birkez, zaten jel kullanıyordum hiç sevmedim o jeli ben içerde kalıyodu çıkıyordu filan

Canım , Benim yüzüm pütür pütür olmuştu alnım kaşınıyordu sivilce gibi minik korkmuştum adet öncesi sivilce olur bende negatiftir demiştim. Nokta gibi kan gördüm 11. Gün evde test yaptım çıktı hemen çizgi, kan testi 216 çıkmıştı, alt karın bölgemde karınca geziyor gibi his oldu , çok sulu akıntı oldu birkez, zaten jel kullanıyordum hiç sevmedim o jeli ben içerde kalıyodu çıkıyordu filan
o jel beni delirtti :( sürekli su akıyor gibi bir hissim var :( akıntımda oluyor ondan dolayı. bacak ağrın vs oldumu cnm? göğsüme iğneler batıyor valla. şaka gibi.

Kızlar çok önemli bişey sorucam size benim bugün transfer gününü sayarsak beşinci günüm çatlatma iğneside oldum o gün,bugün bağırsak enfeksiyonu olduğum için doktora gittim beta hcg de baktılar 4.88 çıktı doktor sınırda perşembe bidaha yapalım dedi sizce bu iğnenin etkisimidir,yoksa yükselirmi nolur bilgisi olan varsa yardım etsin morelim çok bozuldu ilaçları bile bırakmak istedim nerdeyse.Bu arada beşinci gün embriyosu iki tane transfer edildi

o jel beni delirtti :KK43: sürekli su akıyor gibi bir hissim var :KK43: akıntımda oluyor ondan dolayı. bacak ağrın vs oldumu cnm? göğsüme iğneler batıyor valla. şaka gibi.
Gögüs cevresi kahverengi bölge genişliyo gerginlikte oluyor şişiyor canım, agrılar herkeste oluyor çalışmıyorsan yat dinlen iş yapma ben bu kez hiç kalkmıcam iyice tutunsun belirti arama inşallah rabbim nasip etmiştir

Kızlar çok önemli bişey sorucam size benim bugün transfer gününü sayarsak beşinci günüm çatlatma iğneside oldum o gün,bugün bağırsak enfeksiyonu olduğum için doktora gittim beta hcg de baktılar 4.88 çıktı doktor sınırda perşembe bidaha yapalım dedi sizce bu iğnenin etkisimidir,yoksa yükselirmi nolur bilgisi olan varsa yardım etsin morelim çok bozuldu ilaçları bile bırakmak istedim nerdeyse.Bu arada beşinci gün embriyosu iki tane transfer edildi
5. Gün çok erken bırakma canım sakın ilaçları sıfır çıkmamış sonucta 12. Güne kadar çıkar bekle sakin ol:KK24:

Back
X