2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Evet canim bu tamamiyla
Benim de donmusum vardi mukemmel dediler en ust kalite dediler ama.kese bos kaldi 9 hafta bekledi dr ve gelisme olmadi, yani bu embriyolarin en iyisi boyle.olabiliyor, simdi orta kalite ve az daha geride olan iki donmusum var , insallah onlar saglikli cikar, mukemmeldde bile kromozom bozuklugu cikti madem belki bu umulmadik taslar bas yarar :)
kismet cok insan var 4hucreli ile gebeligi iyi ilerleyen rabbim bizleri onlardan eylesin ins baska ne denebilirki ama dr dedigine gore ilk gebelik olusup problem yasayanlarda ikincide %90sans oldugunu soyluyorlar

Evet canim bu tamamiyla

kismet cok insan var 4hucreli ile gebeligi iyi ilerleyen rabbim bizleri onlardan eylesin ins baska ne denebilirki ama dr dedigine gore ilk gebelik olusup problem yasayanlarda ikincide %90sans oldugunu soyluyorlar
Allahin izniyle basaririz insallah cnm bu denememizde :) heycanla.bekliorum ben de adete son 4 gun

Yok cnm hap kullandirtmadi bizim dr, adet olunca gel.dedi 7. Gun 9.gun arasi bakicak hersey uygunsa dogal siklusta transfer edior cnm, beklenen adetime 4 gun kaldi tabi bir aksilik olmazsa
Anladim cnm bnm ozaman aramizda 1 gun faln olacak galiba bnmde hapim biterbitmez ikinci gun oluyorum en gec 3 ,gunu kist olmasin diye dogum kontrol kullandirtti bana isi garantiye aldi ertelenme olmasin diye hayirlisi olsun hakkimizda ins

Anladim cnm bnm ozaman aramizda 1 gun faln olacak galiba bnmde hapim biterbitmez ikinci gun oluyorum en gec 3 ,gunu kist olmasin diye dogum kontrol kullandirtti bana isi garantiye aldi ertelenme olmasin diye hayirlisi olsun hakkimizda ins
Benim gecen ay ertelenmisti mesela e2 duzeyi tam istedii gibi deilmis erken yumurtlamissin dedi, kismet artik bu ay aksilik cikmaz umarim

Son 12 saat. Yarın sabah kan vericem kızlar. Test günüm. 5. Gun embriyosu 10. Gun tahlil.
Allahım inşallah müjdeli haberi alir ve burada paylaşabilirim

hayırlısı ile pozitif sonucu görürsün inşallah .
ben inanamamıştım
. ikinci denemem ve bir ümitsizlik vardı

Back
X