2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Seval_cagla Seval_cagla ve *bahar* *bahar* ikinizin babalari da nurlarda uyusun , eminim sevgileri kalpleri hep sizinledir, ana gibi yar olmaz derler ama baba gibi de olmaz, kac yasinda olursak olalim onlari ozluyoruz desteklerini istiyoruz, benim babam da cok rahatsizdi simdi daha iyi..cok korkuyorum, Allah yardim etsin hepimize canlar..
Allah hayırlı uzun ömürler versin canım benim.Amin çok teşekkürler.

Ah sevalcimm canım benim o kadar benziyoruz ki,babam 14 yıl felçliydi.Bi gün bile ona hasta gibi davranmadık.Konuşamıyodu benim babam.Ama gölgesi yeterdi.Bende ona torunuyla gitmek istiyorum.Nurlar içinde yatsın.O kadar çok isterdim ki torununu görsün.Ömrü bu kadarmış.Hastaneden aradılar bu sabah 13 olgun yumurtanın 11 i döllenmiş.Şu an yolunda gidiyo dediler.Dün sabah alındı bu gün sabah 24 saat oldu şimdi 2. Gün olmuş oluyo dimi bilemedim
Benimde 10 yil kaldi yatakta cnmm ins verecegiz onlara torunlarini uzulme cnm bnm evet 2 ci gun sayiliyorlar canim bol bol embriyo olsunlarr inss

Ben mardinde yasiyorum babam olmeden 5yil omce felcliydi edirneliyim bu arada babamlara gittigimde hamileymisim orda ogrendim hamile oldugumu eve geldigimde babama baba torun istiyormusun demistim ve gulup oynamaya basladi oturdugu yerden olmeden once bana cook duskundu gittigimde yogunbakimdaydi 1ay kaldim yegenimi ben buyutuyorum onun okulu icin geri dondum ben dondukten 1hafta sonra vefatt etmis olmeden once anneme ayse sakin sevalime soyleme gelmesin aglatma cocugumu demis annemde ne diyorsun mehmet demis gulmus babam eger sevalim gelirse cenazemi yerde birakin demiss aglamasin demis oyuzden gidemedimde simdide ins karnimda bebegimle gulerek gidecem babamaaa rabbim izin verirsee oooo kizlar konumuz ne neler doktummm wallaaa ins her kezin icinde ve gonlunde ne varsa onu versin rabbimmm
Allah nasip etsin cnm cok duygulandim inanki baban cok sansliymis senin gibi evladi oldugu icin, Allah sana da senin gibi sevgi saygi dolu hayirli saglikli evlat nasib etsin, erkek evladin olursa babana benzer insallah..

Arkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?

Arkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?
bazi merkezler gebelik sansini atirmak icin yapiyor canim bunu ama benim etrafimda yaptiran hic olmadi tam bir bilgim yok maalesef..

Benim bir sonraki transferimde gebelik asisiyla birlikte uygulanacak bu yontem canim.nadaslama deniliyor bu yonteme.bagisikliknsistemi rahimdeki ciziklere hucum ediyormus onarmak icin.o ara embriyolari koyuyolarmis.boylece tutunma sansi artiyormus.

O da tutunmayi artirmak icin yapiliyor canim.dogurganlik asisi diye geciyo.netten bilgi bulabilirsin.

Benim bir sonraki transferimde gebelik asisiyla birlikte uygulanacak bu yontem canim.nadaslama deniliyor bu yonteme.bagisikliknsistemi rahimdeki ciziklere hucum ediyormus onarmak icin.o ara embriyolari koyuyolarmis.boylece tutunma sansi artiyormus.
Canim negatif mi oldu senin :(

O da tutunmayi artirmak icin yapiliyor canim.dogurganlik asisi diye geciyo.netten bilgi bulabilirsin.
canım senin sorunun neydi? doğruganlık aşısını niçin önerdiler? 40 yaşına kadar rahim duvarı kalınlaşmayanlar filan diye okudum da ondan merak ettim.

Malesef.cok uzgunum.ama Rabbim nasip etmedi.cok umutluydum.hemsire de biz sizden cok umutluyduk dedi.cok sasirdik dedi.embriyolar 5. Gundu.hersey yolundaydi.kismet iste.Insallah Rabbim benim icin de bir gun ol diyecek.
canım geçmiş olsun, ben takip edememişim seni. inşallah bir sonraki sefer tutunur sana bebişlerin, nerede yaptırıyorsun tüp bebeği

canım geçmiş olsun, ben takip edememişim seni. inşallah bir sonraki sefer tutunur sana bebişlerin, nerede yaptırıyorsun tüp bebeği
Bu son denememiz gurgan klinik ankara.4 tane daha embriyomuz var dondurulmus.5. Gun embriyosu.onlari deniycez ama ne zaman bilmem.ben biraz mola vermek istiyorum.yoruldum cok yiprandim.ilaclar beni mahfetti.sen nerde yaptiriyosun.kacinci denemeniz.

Bu son denememiz gurgan klinik ankara.4 tane daha embriyomuz var dondurulmus.5. Gun embriyosu.onlari deniycez ama ne zaman bilmem.ben biraz mola vermek istiyorum.yoruldum cok yiprandim.ilaclar beni mahfetti.sen nerde yaptiriyosun.kacinci denemeniz.
ben istanbuldayım canım. maalesef yumurta azlığından dondurulmuşum yok. iki kez denedik olmadı. şimdi yeni bir yerde denemk için merkez arayışındayım. ilaçlarla ben toplam 5 kilo aldım:) bilmez miyim, allah hepimize sabır versin.

ben istanbuldayım canım. maalesef yumurta azlığından dondurulmuşum yok. iki kez denedik olmadı. şimdi yeni bir yerde denemk için merkez arayışındayım. ilaçlarla ben toplam 5 kilo aldım:) bilmez miyim, allah hepimize sabır versin.
Ben kilo almiyorum.soyle cok dikkat ediyorum.hipoglisemi hastasiyim ben zaten.her zaman uydugum bir diyetim var.disina cikmiyorum diyetin.beni psikolojik olarak cok etkiliyo ilaclar.istanbulda nerde yaptiriyosun.ben ege bolgesindeyim.ilk iki denemem izmirde oldu.bu 3. Bu da ankara.istanbul cok uzak bize.kimse yok orda.o yuzden oralari hic arastirmadik.

Ben kilo almiyorum.soyle cok dikkat ediyorum.hipoglisemi hastasiyim ben zaten.her zaman uydugum bir diyetim var.disina cikmiyorum diyetin.beni psikolojik olarak cok etkiliyo ilaclar.istanbulda nerde yaptiriyosun.ben ege bolgesindeyim.ilk iki denemem izmirde oldu.bu 3. Bu da ankara.istanbul cok uzak bize.kimse yok orda.o yuzden oralari hic arastirmadik.
işte ben de kararsız kaldım, burada bir konu açtım, üç doktordan hangisini seçeyim diye, kimse yazmadı daha....

Back
X