Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel cnm bnm 10 tane 3 cu gun embriyonnn var ha 5ci gun ha 3 cu gun embriyonun rahim disinda yasamasi cok zormus merak etme saglikli olmasa dondurulmazdilar benimde 5yumurtamin hepsi 3cu gun donduruldu ve gebeligim olusmustu arada sadece 2gun var uzulecek ne varki bunda en az 4sefer deneyebilecegin kadar embriyon varr sevin cnmmm zorlan 2 yumurta elde edenleri biliyorum 2ci guneeeBugün aradılar beni tekrar.10 tane dondurulmuş 3. Gün embriyolarım vardı. Hepsi 1. Kaliteymiş. Ama ayrılan 5 tane embriyo 5. Güne gelememiş malesef hiç biri. Hepsi 3. Gün embriyosu kaldı. Allah tan hayırlısı hepimiz için
Aynen öyle canımmm yumurtası olmayanda çok var hayırlısı artık bende çok korkmuştum kalmayacak diyeNe guzel cnm bnm 10 tane 3 cu gun embriyonnn var ha 5ci gun ha 3 cu gun embriyonun rahim disinda yasamasi cok zormus merak etme saglikli olmasa dondurulmazdilar benimde 5yumurtamin hepsi 3cu gun donduruldu ve gebeligim olusmustu arada sadece 2gun var uzulecek ne varki bunda en az 4sefer deneyebilecegin kadar embriyon varr sevin cnmmm zorlan 2 yumurta elde edenleri biliyorum 2ci guneee
Allah ol derse olacak. Hayırlısı olsun hepimiz içinHic sıkma ca ini.benim5.gun embiyosuydu iki tane tutmadi.bu isler kismet canim.Rabbim gonlune gore versin insallah.
Evet canım hayırlısı hepimiz için ama üzülmedim dersem yalan olur3. GÜn embriyosumu transfer olcaksın canım hayırlısı inşallah
Evet çok şükür halimize. Allah hayırlısını versin. Gebeliğin devam etmedimi peki. Bende yarın doktora gidicem adet oldum bu ay transferim yapılacak inşallah. 10 tane dondurulmuş yumurtamın hepsi 1. Kaliteymiş çok şükür bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcazNe guzel cnm bnm 10 tane 3 cu gun embriyonnn var ha 5ci gun ha 3 cu gun embriyonun rahim disinda yasamasi cok zormus merak etme saglikli olmasa dondurulmazdilar benimde 5yumurtamin hepsi 3cu gun donduruldu ve gebeligim olusmustu arada sadece 2gun var uzulecek ne varki bunda en az 4sefer deneyebilecegin kadar embriyon varr sevin cnmmm zorlan 2 yumurta elde edenleri biliyorum 2ci guneee
İyiyiz sen nasılsınnasılsınız kızlar
Niye üzüldün canım 3. Gün çok kişi hamile üzülme dua etEvet canım hayırlısı hepimiz için ama üzülmedim dersem yalan olur
Nerelerdesin girmiyosun hiç hangi aşamadasın canımnasılsınız kızlar
Mlsf cnm dusuk yaptim iki gune adet olurum ins transfer icin tekrarEvet çok şükür halimize. Allah hayırlısını versin. Gebeliğin devam etmedimi peki. Bende yarın doktora gidicem adet oldum bu ay transferim yapılacak inşallah. 10 tane dondurulmuş yumurtamın hepsi 1. Kaliteymiş çok şükür bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz
Peki dondurulmuşlar adetin kaçıncı günü transfer ediliyorMlsf cnm dusuk yaptim iki gune adet olurum ins transfer icin tekrar
Selam canımmmSlm kizlar ne durumdasinizz var mi gelismelerrr ?
Canim benim 14 cu gun olmustu rahiminin kalinliginada bagli en az 8 mm en fazla 14 mm oluncaya kadar bekliyorsun gulcan arkadasimizin 21 gun surmus mesala yanlis hatirlamiyorsamPeki dondurulmuşlar adetin kaçıncı günü transfer ediliyor
Nslsn cnm estrafeme devam galiba varmi bir gelismeeSelam canımmm![]()
Ulasamamislardir cnm sen ara bildirilmesi lazim sana kalmasada rabbim yuzunuzu gulsun inssMerhabalar. dondurma islemi icin transferden 1 gun sonra ariycaz demisti. Transfer Cumartesi olmustu 4. gün embriyosuydu. 5 günü goreni dondurcaz dedi. Aramadilar kalmadimiki O zaman karnimdakilerde tutunmaz gibi. Yasayan varmi boyle bisey
olurmuuuu oyle seyyy her zamannn cnm bnm bilgimizin oldugu yeterli geldigi surece cevaplarizzzAnladım çok teşekkürler. Kusura bakmayın ben bazen çok soru soruyorum