2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Aynen canım benim heterizogot çıktı 2 gende genetik doktoru kullan dedi ocak ayından beri kullanıyorum hergün .Banada verir büyük ihtimal pazartesi claxene göbeğim bi dinlendi valla heryeri mos mordu hamile ikende devam ettim 9 haftaya kadar işte . Bu kez sağ kol sol kol , sag bacak sol bacak sonda göbek daha sonra en baştan diye plan yapıyorum ama kollardan öğrencem hemşireden nasıl yapılıyor yoksa çok kötü acısı var canım yaa
Mlsf cnm ya bacaktan cok aciyormus koldanda cesaret edemiyom napcam bilmiyorum bu seferde dozaji cokyuksek mahfediyor bende ne guzel dinlenmistim offf en kotu tarafida bu ignelerr bide kalcadan transfere 3 gun kala progestan igne basliyoruz biz off hergun korkulu ruyam oldu bu ignelerrr sen bacaktan denedinmi his koldanda agritiyor beni yaa bacaktan denemek istiyorum aslinda :(

Mlsf cnm ya bacaktan cok aciyormus koldanda cesaret edemiyom napcam bilmiyorum bu seferde dozaji cokyuksek mahfediyor bende ne guzel dinlenmistim offf en kotu tarafida bu ignelerr bide kalcadan transfere 3 gun kala progestan igne basliyoruz biz off hergun korkulu ruyam oldu bu ignelerrr sen bacaktan denedinmi his koldanda agritiyor beni yaa bacaktan denemek istiyorum aslinda :KK43:
Bana progestan jel vermişti ilk denemede dr. Ben göbek dışında birşey denemedim canım hemşireye sorcam. Sigarayı ne yaptın azalttın mı canım

Crionel jelde kullaniyom cnm sabah aksam ayriyettende progestan igne hergunn :(

Kalbimiz bir cnm bnmm yaaa
Hiç direnmiyosun ama olmazki tatlım yaaaa sabahtan kalkınca alma mesela tv karşısına geç kafanı dagıt 4 günde bitiyo benim paket mesela yarın 3 tane var yeter o diger gün almıcam artık paket. Çok zor anlıyorumda uyumaya filan çalış alışıyosun azalttıkça güven bana

Hiç direnmiyosun ama olmazki tatlım yaaaa sabahtan kalkınca alma mesela tv karşısına geç kafanı dagıt 4 günde bitiyo benim paket mesela yarın 3 tane var yeter o diger gün almıcam artık paket. Çok zor anlıyorumda uyumaya filan çalış alışıyosun azalttıkça güven bana
Nicotin sakiziyla gunde 6 ya dusuruyorum cnm gunde iki cigneyip yarin ona basliycam uc gun kadar sonra sakizi kesicem o sekilde deniyecem bakalimmm dua et banaa :(

Nicotin sakiziyla gunde 6 ya dusuruyorum cnm gunde iki cigneyip yarin ona basliycam uc gun kadar sonra sakizi kesicem o sekilde deniyecem bakalimmm dua et banaa :KK43:
Onun içinde kimbilir neler vardır bende düşündüm almayı ama vazgectim canım çok eskiden bikaç tane çiğnemiştimde tuhaf gelmişti bana. En güzeli bebişi hayal et video filan izle ona zarar vermeyecegini düşün psikolojık olarak hep yani. Bizim geçmişte üzüntülerimiz oldugu için bu tedavi zor geliyor anlıyorum seni bende çok stresli üzgünüm korkuyorum olmayacak diye. Kahve kesinlikle yasak biliyosun demi canım çay filan içme sigarayı tetikleyecek şeyler yeme içme yani. Temizliğe verdim kendimi son hafta artık yapamam diye kafam dagılır iyice bari çünkü kimse yok bana bakacak işimi yapacak.görümceler var tedaviyi bilmiyolar bilselerde onlardan istemem zaten pek ruhum ısınmıyor onlara. Yardımcıda bulamadım çevrede tanıdıgım yok kendi başımızın çaresine bakıcaz artık canım.

G Gul-Can cnm hic havuc suyu denedinmi rahimin kalinlasmasina ve tutunmaya yardimci oluyormus onu deniyorum 2 gundurrben bilgin varmii?

G Gul-Can cnm hic havuc suyu denedinmi rahimin kalinlasmasina ve tutunmaya yardimci oluyormus onu deniyorum 2 gundurrben bilgin varmii?
Evet canımda katı meyve sıkacagım yok alayım dedim vazgectim en fazla 2 kez yaparım köşeye atarım kullanmam diye almadım çok eşyam var bunaldım artık valla sıgdıramıyorum :KK34: nar suyu aldım 3 şişe canım 1 şişe ilk hevesle içtimde daha duruyo onu ye bunu ye şiştim bıktım valla canım ya

Onun içinde kimbilir neler vardır bende düşündüm almayı ama vazgectim canım çok eskiden bikaç tane çiğnemiştimde tuhaf gelmişti bana. En güzeli bebişi hayal et video filan izle ona zarar vermeyecegini düşün psikolojık olarak hep yani. Bizim geçmişte üzüntülerimiz oldugu için bu tedavi zor geliyor anlıyorum seni bende çok stresli üzgünüm korkuyorum olmayacak diye. Kahve kesinlikle yasak biliyosun demi canım çay filan içme sigarayı tetikleyecek şeyler yeme içme yani. Temizliğe verdim kendimi son hafta artık yapamam diye kafam dagılır iyice bari çünkü kimse yok bana bakacak işimi yapacak.görümceler var tedaviyi bilmiyolar bilselerde onlardan istemem zaten pek ruhum ısınmıyor onlara. Yardımcıda bulamadım çevrede tanıdıgım yok kendi başımızın çaresine bakıcaz artık canım.
Ayni drumdayiz cnm olsada onlardan fayda yok mlsf bende firmadan tutacam yaptirtacagim tansiyonum firliyor azicik yorulsam :( kahveyle aram yok cok sukur cayda cok acik aliyorum artik ama o lanet olasica zikkimi atamiyorum hayatimdan yaresmen agliyorum ya son sansimsa diye yine bakiyorum elimde tek sirdasim oo mlsff ahh gulcan 6 dusugum var hep ne hamilesi yalandan hamileyim dusuk yaptim diyor dediler taki son dusugume kadar onuda dr gorumcemin kocasinin akrabasi dr onlari arayip gozunuz aydin demeseydi onada inanmazlardi o yuzden bu sefer kimseye soyleyemiyorumm sadece iki uc arkadasim biliyor onunda stresi var nebiliyim o sirdas oluyor sadece nefret etsemde cikartamiyorumm beynimden iste o zikkimi onceden sabah yataktan cikmadan yakiyordum ona dur dedi. Sukur ac karnina icmiyom ama iciyorum canimm aslinda transfere kadar yolu var gozuylea bakiyorum galiba birazda :(

Ayni drumdayiz cnm olsada onlardan fayda yok mlsf bende firmadan tutacam yaptirtacagim tansiyonum firliyor azicik yorulsam :KK43: kahveyle aram yok cok sukur cayda cok acik aliyorum artik ama o lanet olasica zikkimi atamiyorum hayatimdan yaresmen agliyorum ya son sansimsa diye yine bakiyorum elimde tek sirdasim oo mlsff ahh gulcan 6 dusugum var hep ne hamilesi yalandan hamileyim dusuk yaptim diyor dediler taki son dusugume kadar onuda dr gorumcemin kocasinin akrabasi dr onlari arayip gozunuz aydin demeseydi onada inanmazlardi o yuzden bu sefer kimseye soyleyemiyorumm sadece iki uc arkadasim biliyor onunda stresi var nebiliyim o sirdas oluyor sadece nefret etsemde cikartamiyorumm beynimden iste o zikkimi onceden sabah yataktan cikmadan yakiyordum ona dur dedi. Sukur ac karnina icmiyom ama iciyorum canimm aslinda transfere kadar yolu var gozuylea bakiyorum galiba birazda :KK43:
Bende 18 yasından beri kullanırım ama hiç aç karnına içmedim canım aglama niye aglıyorsun okadarda degil biraz olsun umudumuz varki yeniden deniyoruz verdiğimiz paraları vucudumuza giren hormonları düşün canım doguralım bol bol içeriz :))

Bende 18 yasından beri kullanırım ama hiç aç karnına içmedim canım aglama niye aglıyorsun okadarda degil biraz olsun umudumuz varki yeniden deniyoruz verdiğimiz paraları vucudumuza giren hormonları düşün canım doguralım bol bol içeriz :))
İns cnm bnm rabbim agzindan kalbinden duysunn herkim evlat hasretiyle yaniyorsa icindeki hasreti alsin kurban oldugum neolursun bizleri evlat hasretiyle sinama hastalikla sinama her an onun duasini ediyorum cnmm haklisin aslinda alt tarafi 9 ay nedirkiii dimi evet iz yapariz basaririzzzz ( ins Allahim bizlere sabir ihsan eylesinn)

Evet canımda katı meyve sıkacagım yok alayım dedim vazgectim en fazla 2 kez yaparım köşeye atarım kullanmam diye almadım çok eşyam var bunaldım artık valla sıgdıramıyorum :KK34: nar suyu aldım 3 şişe canım 1 şişe ilk hevesle içtimde daha duruyo onu ye bunu ye şiştim bıktım valla canım ya
Haklisin cnm kullanmayacaksan daha sonra 15gun icin degmez alip koseye atmaya

Takrlr cnm bnm tupbebege baslamadan once ilk isteyecekleri tetkik o zaten cnm rahim kaynaklimi diye yani bebek yerlesebilirmi takma bunlari simdiden kafana rabbim istesin yeterki vermeyi defalarca deneyenler var bikmadan usanmadan 10cuda hamile kalan tabiki sansina ilk denemendede olabilir sadece stres yapma ins hayirlisi olur hakkinizda
Doğru söylüyorsun canım. Sagolasin. Allah büyük, bekliyoruz bakalım :) hala adet olmadım ama sinirlerim bozuluyor ya. Yarın doktora giderim tedavim başlar diye hayal ediyordum

Merhaba kızlar

Derdimi anlatacak beni anlayacak birilerini arıyorum. Çevremdekilerle paylaşmak zor geliyor. 4 yıllık evliyim. Bu ay tüp bebeğe başvurduk. Tedavi falan. Yumurtalarim toplandı cuma günü. 4 yumurtam alındı ancak dün aradılar 1 tanesi kaliteliydi ama döllenme olmadı dediler. Beynimden vurulmusa döndüm. Dünden beri ağlıyorum. Sanki yavrumu kaybetmiş gibi. O kadar umutlanmistim ki çok kötü oldum. Bir tane mi iki tane mi koydurmak diye düşünürken hiç olmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı.

Merhaba kızlar

Derdimi anlatacak beni anlayacak birilerini arıyorum. Çevremdekilerle paylaşmak zor geliyor. 4 yıllık evliyim. Bu ay tüp bebeğe başvurduk. Tedavi falan. Yumurtalarim toplandı cuma günü. 4 yumurtam alındı ancak dün aradılar 1 tanesi kaliteliydi ama döllenme olmadı dediler. Beynimden vurulmusa döndüm. Dünden beri ağlıyorum. Sanki yavrumu kaybetmiş gibi. O kadar umutlanmistim ki çok kötü oldum. Bir tane mi iki tane mi koydurmak diye düşünürken hiç olmadı. Böyle bir durum yaşayan var mı.
Mlsf yasamadim cnm ama uzulme ya okadar masraf edipkalitesiz koyulup dusuk yapsaydin vardir bir hayir ins birdahakinde yasamazsin ayni durumu rabbim buyuktur

Back
X