- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bogazda kizariklik yspti bendede yutkunamadim 2 günAnanas zehirliyormus cnm ignenin etkisinden dikkat ett
Yapmadınmı test hala canım mYok yapmadim belki yarin ...
Yapmadınmı test hala canım m
Mlsf yasamadim cnm ama uzulme ya okadar masraf edipkalitesiz koyulup dusuk yapsaydin vardir bir hayir ins birdahakinde yasamazsin ayni durumu rabbim buyuktur
Ok canım hadi hayırlısı inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu 12. Gün demiştin bikaç gün önce 15 temi test yapmanı söyledilerYok yapamadim arkadasim test gununde yapmaya karar verdim 28 mart...
Evet arkadasim 5.gun embriyosu cgh den geldi test gunum 28 i evet bahceci 15.gun istiyor kan testini...Ok canım hadi hayırlısı inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu 12. Gün demiştin bikaç gün önce 15 temi test yapmanı söylediler
Hımm arkadaskm 12 günde yapmıştk bende umut bahçecideyim dondurulmuş olcak benimde. Bu hafta transferim var hayırlısı banada söyledi doktorum cgh ama ne bileyim birkez daha böyle denemek istedim 2. Denemem benimde ilki kürtaj oldum 9 haftayken bakalım 2. Denemem ne olcak canımEvet arkadasim 5.gun embriyosu cgh den geldi test gunum 28 i evet bahceci 15.gun istiyor kan testini...
Hayirli haberler inşallah ....Hımm arkadaskm 12 günde yapmıştk bende umut bahçecideyim dondurulmuş olcak benimde. Bu hafta transferim var hayırlısı banada söyledi doktorum cgh ama ne bileyim birkez daha böyle denemek istedim 2. Denemem benimde ilki kürtaj oldum 9 haftayken bakalım 2. Denemem ne olcak canım
Çok zor evet ama sakın pes etme ilaçlarını kullan vitaminlerini kullan tekrar dene her tedavi aynı olmuyor cnmAmin inşallah. Hiç beklemediğim bir durumdu. Aklımın ucundan geçmemişti döllenme olmayacağı. Kendimi bu sefer daha yetersiz işe yaramaz hissettirdi bu durum. İlk denemede pes ettim gibi. Kullanmam gereken ilaçlar var onlara dahi gitmiyor elim. Çok zormuş. Allah hepimize yardım etsin
Bak arkadasim yanlis anlama beni kiziyorummm amaaaa ne demek ise yaramazzzzzz nasil yakistirirsin bu kelimeyi kendineeeeee hic olmasada farzetki hic olmiycak Allah korusun kimden ne eksigimiz varrr bizim elimizdemii kendiliginden hamile kalanlar tovbe hasaa Allahmii rabbim izin vermeden nasil olacakkkk rabbim hangi varligi ise yaramaz yaratmisss hangi canliyi asaglatmiski sen kendini asagliyorsunn bu dediklerini unuttt hic dusunmemiss farzettt ve bismillahirrahmanirrahim de tekrar kalkkkkkk kendinide ailenide bizleride uzme tmm mi arkadasimmm belkide tek ihtiyacimiz sabirr hepimiz karamsarliga dusuyoruzz ama bunlari aklimiza getirmiyoruzzz sende getirme lutfennnnnAmin inşallah. Hiç beklemediğim bir durumdu. Aklımın ucundan geçmemişti döllenme olmayacağı. Kendimi bu sefer daha yetersiz işe yaramaz hissettirdi bu durum. İlk denemede pes ettim gibi. Kullanmam gereken ilaçlar var onlara dahi gitmiyor elim. Çok zormuş. Allah hepimize yardım etsin
o gun baktim bulamadim cnmmKızlar mart nisan topiğimede beklerim
BİZ YAZIYORUZ AMA MART NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR DİYE ARAo gun baktim bulamadim cnmm
Kapanmış o sayfa canımo gun baktim bulamadim cnmm
cnm adetten sonra kacinci gun bugun?belki daha erken diye kalinlasmamistir, ayrica avakadonun cok faydasini gordum ben, bir de folic acid ve b12 karisimi ictim, sigara da kalinlasmayi engellermis, gecen ay benim kalindi ama transfer olamadi e2 den dolayi, bu ay umarim hersey yolundadir, cars gunu benim de kontrol..Seval_cagla canımmmmm bugun kontrol vardı perşembe tekrar gitcem rahim kalınlaşmamış daha nar suyunu içsemmi sence
İc cnm bir de oyle dene ya bayag oldu seninn kacmilim dedi cnmsin ya off dr ne dediiSeval_cagla canımmmmm bugun kontrol vardı perşembe tekrar gitcem rahim kalınlaşmamış daha nar suyunu içsemmi sence
ordan etiket yap cnm bizi o zamannBİZ YAZIYORUZ AMA MART NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR DİYE ARA