2017 şubat'da hamile kalmak isteyenler

Bende bu gün sabah erkenden kalkıp erken testi yaptım sonuç negatif göğüslerim adetime 8 gün varken hassaslasmisti bu gün daha da çok ağrıyorlar adetime 5 gün var testte görunmeyebilir mi diye düşünüyorum ama hayal kırıklığı çabası tabiki

Bende hala olmadım 12 şubattan beri bekliyorum kasık ağrım oluyor ara ara gelip gidiyor ama testler negatif düşünmkten kafayı yicem

Canım bi kan testi yaptır bari kafan rahat eder bende gecikme olsa hemen kan testine gideceğim valla
Testlerde negatif çıkınca kana gitmek istemedim sonra hayal kırıklığı oluyor özellkle eşimde Ama bugünde olmazsam yarın kesin gideceğim hayatımda ilk defa böyle oldu birde normalde 28 günde bir olurum en fazla bir gün geçer ki o da çok nadir

Ben bu şekilde iki kere kimyasal gebelik yaşadım canım testlerde çok silik çıktı kan testlerinde değer çok düşük çıktı yükselir diye beklerken adet tarihimden bir hafta on gün sonra adet olur gibi bebek düştü yumurta düzgün döllenme olmayınca böyle olurmuş

slm kızlar adetime 7 gün kala idrar testi yaptım hemde şu ucuz olanlardan çok ince de olsa 2. çizgiyi gördüm fakat test yaptıktan sonra 15 dk kadar sonra çıktı emin olamadım ertesi gün tekrar yaptım ve gene bekleyip ince çizgiyi gördüm kan testi yaptırdım ve beta hcg 40 çıktı , bu arada belirti olarak sadece göğüs uçlarımda bir ağrı var başka da bir beliritm olmadı , daha önceki aylarda kafamdan belirti uydurup dururdum oysaki meğer hepsi beynimizin oyunları yani psikolojik

Hayırlı olsun canım şu an hamile misin benimde 80 çıkan değerim iki gün sonra düşmüştü kimyasal gebelikmis evet çoğu zaman duyduklarımizdan okuduklarimizdan etkilenip belirti arıyoruz kendimizde psikolojik oluyor o bende bi kaç ay öyle kandırdım kendimi ama bu ay gerçekten göğüslerim çok acıyor dokunmaya filan gerek kalmadan hissediyorum sızı yı... buna rağmen sabahki teslim negatif çıktı artık ne düşüneceğimı şaşırdım

Merhaba canım merak ettim adet oldun mu seninki baya geçmişti insaallah mutlu haberi alırsın

birazdan gidicem dr a daha gitmedim ama dün tekrar test yaptım 161 olmuş sanırım hamileyim ama tabi bakalım dr ne diyecek, benimde göğüslerimin ucu sızlıyor ve biraz da büyümüşler gibime geldi bir kaç günde o kadar fark eder mi bilmiyorum gerçi de , bide test yaptıktan sonra bence biraz bekle eğer çok yeniyse bekledikten sonra çıkıyor benimki öyle oldu ilk gün baktım negatif hemen attım testi ertesi gün tekrar göğüslerimin ağrısından şüphelenip tekrar sabah yaptım aceleyle işe giderken unutmuşum banyoda sonra işten gelince gördüm ince çizgiyi , hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım 80 den 161 e çıktıysa hamileliğin var ve düzenli bir şekilde yükselmiş hayırlı olsun iki günde bir iki katına çıkması çok güzel bi haber bende hala adet olmadım testlerimi de atmadım bakıyorum ama hiç bişey yok daha dört gün var göğüslerimde hala sızı var belim ağrıyor ara ara ama bilmiyorum umudumu kestim gibi

peki senin normalde regl olmaya yakın göğüslerin sızlar mı bu aya özgü mü, çünkü benim normalde regl olmadan sadece dayanılmaz bir kasık ağrım olur göğüslerim falan aynıdır sadece bu ay farklıydı önce göğüslerim sızladı sonra kasık ağrım oluştu, bir kaç gün daha bekle gene yaparsın test, hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun

Canım normalde regl olmadan bir iki gün önce çok hafif bi sızı olur ama bu ay tam 9 gün önce başladı göğüs sızım sonra şişti sonrada sızıları arttı bu gün 3 gün var ve gece kasıklarıma batmalar oldu uykudan uyandırdı adet olacam galiba bu ne ağrısı dedim ama henüz adet olmadım ve batmalar bi süre sonra gecti

Günaydın kızlar benim kan testi de negatif çıktı malesef yalancı belirtilerim hala var göğüslerim hala sis ve sızlıyor adet olmayı bekliyorum artık

adetime 9 gun var tam anlasilir bi cizgi yok arada kaldim bu ne acaba , boyle olup hamile kalan var mi

Eki Görüntüle 1960779 adetime 9 gun var tam anlasilir bi cizgi yok arada kaldim bu ne acaba , boyle olup hamile kalan var mi

Hamilesin bence ama bak bu testlerin 10 da 1i bozuk oluyor. Bi tane daha yap yarin sabah onda da varsa kan verirsin çıkar zaten idrara gecmesi icin cok erken ama nasip isi bu

Hamilesin bence ama bak bu testlerin 10 da 1i bozuk oluyor. Bi tane daha yap yarin sabah onda da varsa kan verirsin çıkar zaten idrara gecmesi icin cok erken ama nasip isi bu
Bugunde yapicam bakalim hayirlisi olsun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…