2017 şubat'da hamile kalmak isteyenler

Hamilesin bence ama bak bu testlerin 10 da 1i bozuk oluyor. Bi tane daha yap yarin sabah onda da varsa kan verirsin çıkar zaten idrara gecmesi icin cok erken ama nasip isi bu
bu sabah ilk 5 dk icerisindeki 10 dk icerisinde de boyle oldu alttaki bugun yaptigim

Ben adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıkmişti yok sandım ama adetim 5 gün geçince bidaha kan testi yaptım 125 çıkmıştı

Bugun kan tedti yaptim daha edetima var bakalim hayirlisi

Ben adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıkmişti yok sandım ama adetim 5 gün geçince bidaha kan testi yaptım 125 çıkmıştı
Benimde adetime 3 gun var kan testi yaptirdim 24.79 cikti deger cok mu dusuk kimyasal gebelik olabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar. Ben de az once evde yaptigim testle hamile olduğumu ögrencim .adet gününe 3-4 gun vardı. Yarin kan testi yaptiracagim.

Benim ikinci cocugum olacak eğer dogruysa. Adet belirtileri başlamıştı. Umudumu kesmistim.

Sizlere tavsiyem iki düşük yaşamış biri olarak adet tarinhiniz gecerse ve hamileliginiz kesinse, kendinizi sakin yormayin. En tehlikeli donemler adet doneminde...

benimde adetim 9 gun erken geldi gebelik belirtileri vardı gebeyim sandım belirtiler beni yaniltti her zamanki gibi

Merhaba arkadaslar ben gecen ay catlama olmadigi için bu ay klomen kullandım catlatma ignesi olacaktım ama 11. Gün muayene de yumurtlarım çatlamış igneye gerek kalmadi şükür... Doktor iki gün arayla iliski dedi ins bu ay güzel haberler alırım

insallah canim bu mubarek güzel gecenin dua vesilesiyle oluruz insallah

Ben bi buçuk yıllık evliyim henüz bebek Yen'i Yen'i düşünmeye karar verdik hayırlısıyla Allah bizi de anniş yapar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…