- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 18
- 33
- Konu Sahibi Polyanna08
-
Ben adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıkmişti yok sandım ama adetim 5 gün geçince bidaha kan testi yaptım 125 çıkmıştıBende bu gün sabah erkenden kalkıp erken testi yaptım sonuç negatif göğüslerim adetime 8 gün varken hassaslasmisti bu gün daha da çok ağrıyorlar adetime 5 gün var testte görunmeyebilir mi diye düşünüyorum ama hayal kırıklığı çabası tabiki
Bugunde yapicam bakalim hayirlisi olsun insallah :)
Benimde adetime 3 gun var kan testi yaptirdim 24.79 cikti deger cok mu dusuk kimyasal gebelik olabilir mi acabaBen adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıkmişti yok sandım ama adetim 5 gün geçince bidaha kan testi yaptım 125 çıkmıştı
Daha çok erken 3 gün varken benimki 1.20 çıkmıştı senin değerin yüksek adetini 3-4 gün geçince yine baktır inş.Benimde adetime 3 gun var kan testi yaptirdim 24.79 cikti deger cok mu dusuk kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Iji gun sonra tekrar yaptir dediler iki kati yukseliyo mu diye bakcaklarDaha çok erken 3 gün varken benimki 1.20 çıkmıştı senin değerin yüksek adetini 3-4 gün geçince yine baktır inş.
insallah canim bu mubarek güzel gecenin dua vesilesiyle oluruz insallahMerhaba arkadaslar ben gecen ay catlama olmadigi için bu ay klomen kullandım catlatma ignesi olacaktım ama 11. Gün muayene de yumurtlarım çatlamış igneye gerek kalmadi şükür... Doktor iki gün arayla iliski dedi ins bu ay güzel haberler alırım
insallah kac yıllık evlisinizAmiiin inş hayırlı bi şekilde bebek sahibi oluruz
bizde 2 yil 3 ayimi doldurdum bir bucuk yildir istiyoruzsiz kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?