Benim çok çok azaldı lekelenme..bende hep yatıyorum 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi doktor inşallah..siz kalbini dinlediniz mi bebeğinizin ? şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla atlatırız inşalllahh..8 haftadayim hala kahve lekeler oluyor. Cok az hareket ediyorum buna ragmen durmadi. Dr lezyon olusmus YAni kan pihtisi 1 ay daha gidebilir dedi. Cok hareket edince kanamaya basliyorkanayan kisim kese etrafi olunca endise duyuyorum.
Geç döllenme olabilir tatlım amin inşallah teşekkür ederim inşşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) inşallah katlayarak artmaya devamm eder hcg n : ) dualarım seninlee o günde keseni görürsün inşşşş :) burda hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşırızz :)merhaba allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin .. :)
bende gecen hafta cuma gunu ogrendım adet gunumdu guatr rahatsızlıgım ıcın doktora gıdıp kan vermıstım :)
o gun beta 117 dı. ertesi gün baska hastanede 147 cıktı doktor az buldu ıkı sonra tekrar cagırdı.pazartesi akşamı yıne gıttım 231 olmustu ve doktor dıs gebelık veya düşük olur dedi. carsamba tekrar gıttım 390 olmus. yıne aynı sekılde düşer dediler. her gıttıgımde aglayarak cıktım bende dun ozel bı hastaneden randevu aldm. vajınal ultrasonla baktı suan bı sorun yok dıs gebelık veya dusuk demek ıcın erken cunku kese gozukmuyor daha degerlerın kucuk dedi.iki kat artmasa bile artıs var bekleyecegız dedi. ve içimi rahatlattı. hıc kanamam ve sıddetlı agrım olmadı çok şükür. şimdi haftaya carsambaya randevu aldım gittiğimde keseyı gorucem inşallah.
Çoğalıyoruzz kızlarr :) Gözünüzaydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn inşallahh :)Merhaba bende bugün kontrolden geldim 5+1 ile başladık bakalım, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar kucaklamak nasip olsun inşallah
Geç döllenme olabilir tatlım amin inşallah teşekkür ederim inşşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) inşallah katlayarak artmaya devamm eder hcg n : ) dualarım seninlee o günde keseni görürsün inşşşş :) burda hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşırızz :)
evet gelısme oldukca yazacagım buraya :) ilk gebeliğim ve tecrübesizlik daha da tedirgin ediyor insanı .. hepimizin dilediği gibi hamilelikleri evlatları olur inşallah :)
Benim çok çok azaldı lekelenme..bende hep yatıyorum 2 hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi doktor inşallah..siz kalbini dinlediniz mi bebeğinizin ? şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla atlatırız inşalllahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?