2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

merhaba kızlar bende ilk bebeğime hamileyim temmuz annesi olacağım insallah Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin

Oncelikle hayirli olsun canimRabbim kucagina almayi da , nasip etsinBnde 1 hafta once ogrendim hamile oldugumu..Dr 2 haftalik dedi,ama ben hesaplama yapinca 6 haftalik oluyor nrdeyse..kafam cok karisti1 hafta snra gelin dedi, ben kac haftalik hamileyim acba?

Merhaba cnm son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor benm doktorum o şekilde takip ediyordu ama ben malesef düşük yaptım sağlıksz gebelikmiş 6 haftalıktı Rabbim tüm hamilelere bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh...

Merhaba bende 24 Temmuz annesi olucam inşallah ara ara kanama yaşıyorum umarım herkes bebeğine sağlıkla kavuşur:))

Bende temmuz annesi olcm inşaAllah 5 temmuz:) bakalım Rabbim herkese kolay doğum ve hayırlı evlat nasip eylesin inş

Allah sabir versin canim.Cok sagoll bu arada

kızlar bende çok şişkinlik var şimdiden karnım çıktı ve bulantılarım başladı . sanırım gazdan ve hazımsızlıktan dolayı oluyormuş aynı sorunu yaşayan var mı aramızda .ne yapacağımı şaşırdım

Merhabalar bende 13 temmuzda anne olacağım inşallah. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canim korkma siskinlik normal.Kac haftalik hamilesin? Ben 4 haftalik hamileyim.Karnim 5 aylik hamileymisim gibi sismis.

Kızlarrrrr aranıza bende katıldımkiii o kadar mutluyumki anlatamam 6 +6oldum bende 30temmuz veya ağustosta gelebilir kuzumm ya hepinizi tebrik ediyorum sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım tek sorunum gaz ve kabızlık suanlık mıde bulantım yok şükür baş dönmede yok iyi gidiyoruz:)

Merhaba kızlar bende yine temmuz annesi olacağım 2. Hamileliğim bu. Oğlumu 21 temmuzda kucağıma almıştım ama bu defa açlık şekerim yüksek çıkıyor 2 oldu ölçtürüyorum ikiside yüksek geldi doktorum haftaya kadar karbonhidrat ve şeker tüketme bol yürüyüş yap haftaya yine bakalım dedi biraz endişeliyim böyle problem yaşayan var mı aranızda kızlar

benimde ilk göz ağrım olucak inşallahh evet kesinlkle paylaşalım yaşadıklarımızı fikir edinelimm .. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
merhabaa buraya yazmayı unutmusum az artan betalarımın ardından bır hafta sonra 390 dan 1500 lere gelen beta ıle doktora gıttım ve keseyı gorduk cok sukur :) gecen carsamba yıne gıttım yanı 7+0 olması lazım. kesenın cok buyumedıgını soyledı doktor ama kan degerın daha onemlı dedı kan verdım beta bır hafta sonra 1500 den 10.000 e cıkmıs . ama kesenın kucuklugune takıldık kaldık. pazartesı yıne gıdıcem ınsallah yolundadır hersey. var mıdır benım gıbı olan bılmıyorum ?
gelısmelerı yazacagım yıne

Benim ilk hamileliğimde böyle birşey
yşamıştım meğer ben geç yumurtlamışım döllenme geç olduğu için kese küçükmüş sonra düzeldi rahat ol

Benim ilk hamileliğimde böyle birşey
yşamıştım meğer ben geç yumurtlamışım döllenme geç olduğu için kese küçükmüş sonra düzeldi rahat ol
ılk ogrendıgım hafta betalarım az artıyor dıye dıs gebelık demıslerdı ve cok uzuldum. ama sımdı o kadar karamsar degılım.ınsallah gec dollenmedır bı sorn yoktur. beta yukseldıgı ıcın cok panık yapmadım yanı

evet canım benimde aşırı bulantılarım var dört haftadan beri dayannmaya calısıyorm ve gitgide artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor gerçekten basımı kaldıracak halim kalmadı çok sükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…