- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
Merhaba benim de 2 temmuz inşallahBende bir temmuz annesiyim allah kısmet ederse
Oncelikle hayirli olsun canimMerhaba güzel anne adayları :)artık ben de hamileyim şükürler olsun..Hamileğimin 4. haftasında yani adet döneminde kanamam oldu bi gün ve sonra kahverengi lekelenmeler şeklinde devam etti dktorları bilirsiniz ilk çok olumsuz baktılar umut vermedi sadece hcg ye göre konuşabiliriz dedi..ve ilk hcg:38 sonraki gün:68 4 gün sonra:398 yine 4 gün snra yani bugün baktırdğımızda 1998 çıktı veeee keseyi de gördük bugün 5+6 yız bebegimlee :) yani demek istediğim şu az da olsa kanamanız olursa korkmayın ben çok korktum ve stres yaptım ama çok şükür herşey yolunda Allaha şükürler oolsun sizlerde bol bol dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sevgilerimlee...
Merhaba cnm son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor benm doktorum o şekilde takip ediyordu ama ben malesef düşük yaptım sağlıksz gebelikmiş 6 haftalıktıOncelikle hayirli olsun canimRabbim kucagina almayi da , nasip etsin Bnde 1 hafta once ogrendim hamile oldugumu..Dr 2 haftalik dedi,ama ben hesaplama yapinca 6 haftalik oluyor nrdeyse..kafam cok karisti 1 hafta snra gelin dedi, ben kac haftalik hamileyim acba?
Allah sabir versin canim.Cok sagoll bu aradaMerhaba cnm son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor benm doktorum o şekilde takip ediyordu ama ben malesef düşük yaptım sağlıksz gebelikmiş 6 haftalıktıRabbim tüm hamilelere bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh...
Canim korkma siskinlik normal.Kac haftalik hamilesin? Ben 4 haftalik hamileyim.Karnim 5 aylik hamileymisim gibi sismis.kızlar bende çok şişkinlik var şimdiden karnım çıktı ve bulantılarım başladı . sanırım gazdan ve hazımsızlıktan dolayı oluyormuş aynı sorunu yaşayan var mı aramızda .ne yapacağımı şaşırdım
Aynı dertler bende var Bulantım bi türlü kesilmiyorkızlar bende çok şişkinlik var şimdiden karnım çıktı ve bulantılarım başladı . sanırım gazdan ve hazımsızlıktan dolayı oluyormuş aynı sorunu yaşayan var mı aramızda .ne yapacağımı şaşırdım
merhabaa buraya yazmayı unutmusumbenimde ilk göz ağrım olucak inşallahh evet kesinlkle paylaşalım yaşadıklarımızı fikir edinelimm ..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Benim ilk hamileliğimde böyle birşeymerhabaa buraya yazmayı unutmusumaz artan betalarımın ardından bır hafta sonra 390 dan 1500 lere gelen beta ıle doktora gıttım ve keseyı gorduk cok sukur :) gecen carsamba yıne gıttım yanı 7+0 olması lazım. kesenın cok buyumedıgını soyledı doktor ama kan degerın daha onemlı dedı kan verdım beta bır hafta sonra 1500 den 10.000 e cıkmıs . ama kesenın kucuklugune takıldık kaldık. pazartesı yıne gıdıcem ınsallah yolundadır hersey. var mıdır benım gıbı olan bılmıyorum ?
gelısmelerı yazacagım yıne
ılk ogrendıgım hafta betalarım az artıyor dıye dıs gebelık demıslerdı ve cok uzuldum. ama sımdı o kadar karamsar degılım.ınsallah gec dollenmedır bı sorn yoktur. beta yukseldıgı ıcın cok panık yapmadım yanıBenim ilk hamileliğimde böyle birşey
yşamıştım meğer ben geç yumurtlamışım döllenme geç olduğu için kese küçükmüş sonra düzeldi rahat ol
evet canım benimde aşırı bulantılarım var dört haftadan beri dayannmaya calısıyorm ve gitgide artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor gerçekten basımı kaldıracak halim kalmadı çok sükür.kızlar bende çok şişkinlik var şimdiden karnım çıktı ve bulantılarım başladı . sanırım gazdan ve hazımsızlıktan dolayı oluyormuş aynı sorunu yaşayan var mı aramızda .ne yapacağımı şaşırdım
Evet ilk gebeligim olacak kismetse o yuzden hem acemilik var hemde pimpiriklilikfly0513 sizin ilk bebeğiniz mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?