2017 Temmuz Anneleri Buyrun :)))

herkese ıyıgeceler bende aranıza yenı katılıyorum. Allahım insallah hepimize sagsalım kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı insallah

Aa negüzel ayniyiz biz

Evet ilk gebeligim olacak kismetse o yuzden hem acemilik var hemde pimpiriklilik sizin kac cocugunuz var? Ya etrafımda hamıle ve dogum yapan arladaslarım var ama hıc boyle anlatmamıslardı col streslıymıs gercekten
Rahat ol 8 ay böyle stresle bitmez sen
hamileliğin tadını çıkar benim 2. çocuğum olacak ben 2014 temmuz annesiydim Şimdide 2017 temmuz olacak inşallah

Rahat ol 8 ay böyle stresle bitmez sen
hamileliğin tadını çıkar benim 2. çocuğum olacak ben 2014 temmuz annesiydim Şimdide 2017 temmuz olacak inşallah
Ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah ikinci bebeginide.kalp atisini bi duysam rahatlicam insalah yarin duyarim. Bununda sonu yok galiba keseyi goreyim snra kalp atisini sonra buyumesi iyi mi oyle mi boyle mi zormus ya

Ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah ikinci bebeginide.kalp atisini bi duysam rahatlicam insalah yarin duyarim. Bununda sonu yok galiba keseyi goreyim snra kalp atisini sonra buyumesi iyi mi oyle mi boyle mi zormus ya
Hepsi Allaha emanet onların aslında biz öğrendikçe merakımızı gideriyoruz seni çok iyi anlıyorum bende ilkinde senin gibiydim ama bunda biraz daha tecrübelendim sanırım şimdiki endişem oğlumdan karnını korumak

benimde 29 temmuz nasip olursa.yapılacak olan aşı ve test günleriyle ilgili bilgilerimizide paylaşalım arkadaşlar benim 7hafta+2 gün bu perşembe kontrole gidicem biraz geçmi kaldım bilmiyorum inş herşey yolundadır

Canim korkma siskinlik normal.Kac haftalik hamilesin? Ben 4 haftalik hamileyim.Karnim 5 aylik hamileymisim gibi sismis.
canım ben bu hafta 8 deydim yarın 9+1 olucam sanırım. bayadır giremedim foruma . gaz problemlerim biraz azalmakla devam ediyor . karnımdaki şişlik halen belli . yani hamile olduğumu anlayabilirler biraz dikkat etseler :)

canım bende bulantı olmadı ama yemeklerden sonra hazımsızlık ve gaz şikayetlerim var. bulantı daha kötü sanırım. Bi arkadaş hamileliği boyunca çekmişti ondan biliyorum. çok şükür diyelim napalım hamile olmak kolay değil:)

canım benimde ilk gebeliğimde hamilelik şekeri çıkmıştı. şu an ikinci gebeliğim fakat şeker varmı yokmu belli değil daha test yapılmadı.ama ben diyetle idare etmiştim ilk gebeliğimde . diyet yaptım devamlı . şekerin diyetle kontrol altında kalıyorsa sorun olmuyor

Merhaba kızlar yeni gördüm başlığı bende temmuz annesi oluyorum inşallah allah nasip ederse :)

Kızlar merhaba ben de temmuz annesiyim 10 haftaligim şu anda Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Merhabalar, ben de 9+4 haftalık hamileyim. 4 yaşında da bir kızım var,kısmetse ikinci bebek olacak ☺ 5.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu, 7.haftada kıpkırmızı bir kanamam oldu bebeği kaybettiğimizi düşündük ama gittiğimizde yerinde duruyordu.8.haftada tekrar kahverengi lekeler geldi ve kesenin alt kısmında orta boyutta bir kanama alanı var malesef. İlk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamamıştım. 1 ay yatak istirahatindeyim,proluton depot diye bir iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum. Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır ☺

çok geçmiş olsun tatlım . inşallah sağlıklı olur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…