- 15 Kasım 2016
- 25
- 13
- 8
- 36
Aa negüzel ayniyiz bizKızlarrrrr aranıza bende katıldımkiii o kadar mutluyumki anlatamam 6 +6oldum bende 30temmuz veya ağustosta gelebilir kuzumm ya hepinizi tebrik ediyorum sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım tek sorunum gaz ve kabızlık suanlık mıde bulantım yok şükür baş dönmede yok iyi gidiyoruz:)
Hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahSlm kizlar araniza bende katiliyorum 30.temmuz 2017 anne adayi olarak
Amin inşallah sağlıkla gecsın hamılelıklerımızherkese ıyıgeceler bende aranıza yenı katılıyorum. Allahım insallah hepimize sagsalım kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı insallah
Amin hepimizde insallah saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimiziHayırlı olsun allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah
Slm kizlar araniza bende katiliyorum 30.temmuz 2017 anne adayi olarak
Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin kızlarherkese ıyıgeceler bende aranıza yenı katılıyorum. Allahım insallah hepimize sagsalım kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı insallah
Rahat ol 8 ay böyle stresle bitmez senEvet ilk gebeligim olacak kismetse o yuzden hem acemilik var hemde pimpirikliliksizin kac cocugunuz var? Ya etrafımda hamıle ve dogum yapan arladaslarım var ama hıc boyle anlatmamıslardı col streslıymıs gercekten
Ne guzel saglikla kucagina alirsin insallah ikinci bebeginide.kalp atisini bi duysam rahatlicam insalah yarin duyarim. Bununda sonu yok galiba keseyi goreyim snra kalp atisini sonra buyumesi iyi mi oyle mi boyle mi zormus yaRahat ol 8 ay böyle stresle bitmez sen
hamileliğin tadını çıkar benim 2. çocuğum olacak ben 2014 temmuz annesiydim Şimdide 2017 temmuz olacak inşallah
Hepsi Allaha emanet onların aslında biz öğrendikçe merakımızı gideriyoruz seni çok iyi anlıyorum bende ilkinde senin gibiydim ama bunda biraz daha tecrübelendim sanırım şimdiki endişem oğlumdan karnını korumakNe guzel saglikla kucagina alirsin insallah ikinci bebeginide.kalp atisini bi duysam rahatlicam insalah yarin duyarim. Bununda sonu yok galiba keseyi goreyim snra kalp atisini sonra buyumesi iyi mi oyle mi boyle mi zormus ya
Aaa gercektenmii tşk ederim kuzum sızınde hayırlı oldun tebrik ederim :)Aa negüzel ayniyiz biz
canım ben bu hafta 8 deydim yarın 9+1 olucam sanırım. bayadır giremedim foruma . gaz problemlerim biraz azalmakla devam ediyor . karnımdaki şişlik halen belli . yani hamile olduğumu anlayabilirler biraz dikkat etseler :)Canim korkma siskinlik normal.Kac haftalik hamilesin? Ben 4 haftalik hamileyim.Karnim 5 aylik hamileymisim gibi sismis.
canım bende bulantı olmadı ama yemeklerden sonra hazımsızlık ve gaz şikayetlerim var. bulantı daha kötü sanırım. Bi arkadaş hamileliği boyunca çekmişti ondan biliyorum. çok şükür diyelim napalım hamile olmak kolay değil:)evet canım benimde aşırı bulantılarım var dört haftadan beri dayannmaya calısıyorm ve gitgide artıyor allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor gerçekten basımı kaldıracak halim kalmadı çok sükür.
canım benimde ilk gebeliğimde hamilelik şekeri çıkmıştı. şu an ikinci gebeliğim fakat şeker varmı yokmu belli değil daha test yapılmadı.ama ben diyetle idare etmiştim ilk gebeliğimde . diyet yaptım devamlı . şekerin diyetle kontrol altında kalıyorsa sorun olmuyorMerhaba kızlar bende yine temmuz annesi olacağım 2. Hamileliğim bu. Oğlumu 21 temmuzda kucağıma almıştım ama bu defa açlık şekerim yüksek çıkıyor 2 oldu ölçtürüyorum ikiside yüksek geldi doktorum haftaya kadar karbonhidrat ve şeker tüketme bol yürüyüş yap haftaya yine bakalım dedi biraz endişeliyim böyle problem yaşayan var mı aranızda kızlar
çok geçmiş olsun tatlım . inşallah sağlıklı olur bebişinMerhabalar, ben de 9+4 haftalık hamileyim. 4 yaşında da bir kızım var,kısmetse ikinci bebek olacak ☺ 5.haftada kahverengi lekelenmem olmuştu, 7.haftada kıpkırmızı bir kanamam oldu bebeği kaybettiğimizi düşündük ama gittiğimizde yerinde duruyordu.8.haftada tekrar kahverengi lekeler geldi ve kesenin alt kısmında orta boyutta bir kanama alanı var malesef. İlk gebeliğimde hiç böyle birşey yaşamamıştım. 1 ay yatak istirahatindeyim,proluton depot diye bir iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum. Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?