Tavsiyen icin tesekkur ederim.Bugun onu da gordum,netten de bakmistim sanirim sallanmiyordu o yuzden eledim kafamdan.sallaniyor mu? :)) cocuk sallanmayi sevecek mi sevmeyecek mi onu da bilmiyoruz da,dogum iznim yaz tatiline geldigi icin calismaya baslayacagim hemen,geceleri aglarken en azindan sallanirsa az biraz yardimci olur diyorumBen de uykusuzlardanim gittikce daha az uyumaya basladim.Dun gece 4 saat.Cok yorgunum.Allahtan bugun aksamustu 2 saat uyuyabildim.Gun icinde uyuyabildigim zaman uyuyacagim yapacak bir sey kalmadi artik.Biz ahsap besik almistik ama hantal olmasi,baska bir yere tasiyamadigimiz icin bir de park yatak aldik.Annemlere,kayinvalideme ya da tatile gittigimde onu goturecegim.Onu da en ucuzunu sectim Jokerden.Jokerin kendi urunu tripper.Park yatak,seyahat yatagi,oyun parki olarak kullaniliyor.Semsiye gibi katlanip tasiniyor.Indirim de vardi.Yatagiyla 300 tl.Tanidiklarim birkac park yatak eskittiklerini soyluyor.Benim aldigim ust segment degil ama eskitmeyi sevmem,iyi bakarim.Bakalim bize dayanacak mi?Bence sadece park yatak alacaksan daha iyi bir sey alabilirsin ama nasil olsa eskiyecek baska alirim diyorsan benim aldigim da bir secim.