2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

son attıgım daha cok hosuma gıttı benım. en guzel ozellıgı bebek agladıgında donence devreye gırıyo ama sanırım en pahalısı da o :)
Benim attığımda da öylr. 2 müzik türğ var. 2 yaşa kadar kullanılabiliyor. Odaya yıldız ışıkları yansıtıyor. 2 yılda garantiliymiş

Canım kimi park beşiklere takılmıyor eğer odandaki öyle birşey olacaksa. Alırken ona dikkat et

Yaa baba yüreği işte :) çok sevindim valla ne mutlu minnoşa :) bizim taşınma işi henüz netleşmedi bile doğumdan sonraya kalacak sanırım taşınma işimiz

Canım inşallah 36. haftadan sonra yaparsın doğumunu.O kadar yaklaştı mı ya çok heyecanlanıyorum.Benim de 2 Mayıs evlilik yıldönümüm.Kapadokya'ya gitmek istiyordum ama ayakta kalmak tehlikeliyse İstanbul içinde bir şeyler yaparız artık dr a sorarım.

Izin isini ne yapacaksiniz arkadaslar cok kararsizim 5 haftayi aktarayim mi aktarmayayim mi diye

Ben de cok kararsizim,okulum degisecek belirsiz,norm fazlasiyim.verecekleri yere bagli diyorum bir yandan zaten dogum sonrasi yanacak eylulu kurtaririm diyorum.daha da var 32.haftaya nasil olurum bilmem

Ben kesinlikle son haftaya kadar çalışıcam bebeğimle daha fazla vakit gecirmek için hesaplıyorum da kalan izinlerimle beraber tam 20 hafta bebeğimle geçireceğim bi aksilik olmazsa olurda 37.haftada falanda doğum yaparsam 23 haftaya kadar evde bebeğimle olacağim bu da demek oluyor ki kizim 5 aylik olana kadar yaninda olucam bi aksilik cikmazsa böyle düşünüyorum.

al benden de o kadar. rezene çayı içsek bir zararı olur mu acaba? kızlar doktora rezeneyi soran var mı?

ben bir ara içtim sonra bana ödem söktürdüğünden dolayı hamilelikte içilmez dediler bıraktım. ama doktora da sormadım. yemeklere kimyon atmaya karar verdim bakalım işe yarayacak mı

ben ilaç da içmiyorum. neden böyle oldu anlamadım. gazı çıkaramayınca da karnım taş gibi oluyor. nası geçerki
Canim bikere benim acaip sancim olmustu gaz için bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı karbonat ve bir kac damla limon suyu karıştır.yavas yavas iç.anında etki ediyo.benim o sancimi hemen geçirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…