Benim attığımda da öylr. 2 müzik türğ var. 2 yaşa kadar kullanılabiliyor. Odaya yıldız ışıkları yansıtıyor. 2 yılda garantiliymişson attıgım daha cok hosuma gıttı benım. en guzel ozellıgı bebek agladıgında donence devreye gırıyo ama sanırım en pahalısı da o :)
Canım kimi park beşiklere takılmıyor eğer odandaki öyle birşey olacaksa. Alırken ona dikkat etSenin odanda yatarsa gece ağlarsa nolacak?Bazen ağlayıp uyuyorlar ya iyyce uykusu açılır.Benim odada beşiği kendi odasında yatağı var.Bir tane alıp ikisinde de kullanmayı düşünüyorum.Tak çıkar zor olur mu acaba?Bir de her ağladığında müzik çalması nasıl olur bilemedim.
Fisher priceın sesi çok fazla çıkmıyormuş diye okudum bazı yorumlarda ay bilemedimBende almayı düşünüyorum canım ama doğumdan sonraya bıraktım. Modeli de beğendim Fisher Price mutlu düşler hoşuma gitti.
Bende de var.ictigim kalsiyum ilacindan şüpheleniyorum ama ondan olur mu ki bilmiyorumkızlar gazlı mısınız? bende bay baya gaz var ya? 2-3 haftadır arttı nedense.
kızlar gazlı mısınız? bende bay baya gaz var ya? 2-3 haftadır arttı nedense.
ben ilaç da içmiyorum. neden böyle oldu anlamadım. gazı çıkaramayınca da karnım taş gibi oluyor. nası geçerkiBende de var.ictigim kalsiyum ilacindan şüpheleniyorum ama ondan olur mu ki bilmiyorum
al benden de o kadar. rezene çayı içsek bir zararı olur mu acaba? kızlar doktora rezeneyi soran var mı?bende de var.. gaz yapacak şeyler yemesem de tüp gibiyim
Yaa baba yüreği işte :) çok sevindim valla ne mutlu minnoşa :) bizim taşınma işi henüz netleşmedi bile doğumdan sonraya kalacak sanırım taşınma işimizAmin canım.. hepimiz bi mutluluk içinde alıyoruz, kullanmakta nasip olur İnşaAllah.. malesef kiralık 4 odalı bir yer bulamadık... ev satın almak şuan için zor.. eşim calışma odasından vazgeçti, garibim ofis eşyalarını bodruma indirecek.. yoksa kıza oda yapamıyoruz.. eşim oda yapmayı benden çok istiyordu.. ben ev bulunca yaparız yanımızda idare ederiz demiştim.. ama baba yüreği dayanmadıherşey kızımız için sıpanın şimdiden herşeyi oluyor..
Canim günde 2 fincanı geçmemek şartıyla rezenesin bir zararı yok.al benden de o kadar. rezene çayı içsek bir zararı olur mu acaba? kızlar doktora rezeneyi soran var mı?
Ben aktaracağım çalışarak zaten doğudayım evde oturmak çok sıkar beni.Izin isini ne yapacaksiniz arkadaslar cok kararsizim 5 haftayi aktarayim mi aktarmayayim mi diye
Canım inşallah 36. haftadan sonra yaparsın doğumunu.O kadar yaklaştı mı ya çok heyecanlanıyorum.Benim de 2 Mayıs evlilik yıldönümüm.Kapadokya'ya gitmek istiyordum ama ayakta kalmak tehlikeliyse İstanbul içinde bir şeyler yaparız artık dr a sorarım.Selam kizlarimmm insallah herkes iyidir..teyzoslari sukur rabbime bizde iyiyiz..biraz keselerdeki sular artmis..sekeri tamamen kestim sadece meyvelerden alicam.
Demir ignedi olmaya baslayacagim..
Masallah bizim grupta erken dogum yasayan yok ama faceden takip ettigim grupta kizlar 27-28 de basladi erken dogum telaslarina bugun dr.umuz 5 hafta sonraya hazirlikli ol dedi insallah suyum gelmezde bebisler biraz daha gelisim saglarlar icimde bakalim bizim ilk bebisimiz kimden gelicek
Son donemecte cok dikkatli olmak gerekiyor kizlar fazla ayakta kalmamak vucudu cok yormamak gerekiyormus dr um herseyini yavastan hazir et dedi.
Sagolsun annemle oldugum icin herseyimizi yikadik utuledik sizlerde utu yaparken cok dikkat edin ister istemez sicakla fazlaca temas oluyor kaynar suyla yikanmayin.
Ben banyodan sonra kasinti tuttugunu soyledim dr.um fazla dus jeli vs kullanma sadece 1 kere sacini yika ve cik dedi suya bile alerji gelisebiliyormus.
Kisacasi 1.100kg 32 cm civari bebislerim Allaha sukur
Hepinizden guzel haberler bekliyoruz ve opuyoruz hepinizi :))
Izin isini ne yapacaksiniz arkadaslar cok kararsizim 5 haftayi aktarayim mi aktarmayayim mi diye
al benden de o kadar. rezene çayı içsek bir zararı olur mu acaba? kızlar doktora rezeneyi soran var mı?
Canim bikere benim acaip sancim olmustu gaz için bir su bardağı ılık suya 1 çay kaşığı karbonat ve bir kac damla limon suyu karıştır.yavas yavas iç.anında etki ediyo.benim o sancimi hemen geçirmiştiben ilaç da içmiyorum. neden böyle oldu anlamadım. gazı çıkaramayınca da karnım taş gibi oluyor. nası geçerki
Ayyyy çok tatlı olmuş.... elline yüreğine sağlık canımmmmm..Srlam kızlar el emeği hediyeliklerimin etiketlerini de kendim tasarlayıp çıktı aldım nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?