- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Maşallah bizimkiler de öyle tombiş doğsun inşallah :)küçük doğmadı 3850 gr 52 cm doğdu oğlum. istekli sezaryen değildi acil durum oldu öyle alındı. ama bu da o haftalarda olur. 36 haftalık küçük olmaz heralde ama bekleyebilirse beklesin tabi 38e kadar. yepenim 37+4te doğdu mesela.
:))Üstüne mi düştün :) Seninki uykusuzlukta çığır olmuş.Ben de deneyeyim otururken uyumayı :)Gunaydinlar annisleruyku sorunu bende de basladi malesef ne tarafa dönüp uyuyacagimi sapitmis durumdayim.benim alarm zaten maşallah 6 da tepiklemeye başlıyo butun gun okulda benimle kıpır kipir eve gelince bi sakinlik başlıyor. Cok şükür nöbette tutmuyorum artık gecen gece uyuyamadım yatakta otururken uyuya kalmışım kocamin üstüne düşünce uyandim daha ne hallere düşeceğiz acaba
Maşallah bizimkiler de öyle tombiş doğsun inşallah :)
ayy uyuyamayanlardanım ben de... adama yer kalmıyor yastıklardan ayağımın altında bacağımın arasında kafamın altında 2 tane yastıkla yatıyorum yoksa ağrı tekme hiç uyuyamıyorum. tuvalete kalkmaktan bıkmış durumdayım.. sabah 7de oğlum kalkıyor mecbur kalkıp kahvaltı falan hazırlıyorum.. yapacak bir şey yok doğana kadar çekeceğiz.. şu tatil erken geliyor neyse ki 9 Haziran valla iple çekiyorum. okula git gel durumum bitniş olacak neyse ki...
bız bı haftadır ayrı odalarda yatıyoruz esımleo yanımdayken hıc uyuyamıyodum nefes alısverısınden bıle uykum kacıyodu. baska odaya gıdınce uykularım duzeldı valla.
Dikkatli ol canim Allah korusun hepsiniEvet canım cok yoruldugum zaman oluyor sanırım benım.gecen 1 saat sancı gibi kramplar agrılarım oldu ama sonra geçti baya korktum ama korkacak bisey degil sanırım
Güzelmiş canım bende istiyorum..bende buldum bi tane henüz sipariş vermedim..artık geri kalanları önümüzdeki ay tamamlarız.. haftasonu yeterince alışveriş yaptık..Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Saol canım benim. Sana yazacaktım bende unuttum kızına bi sürü ciciler almış güzel günlerde kullanmak nasip olsun tatlım :) oda işinde neye karar verdin :)Güzelmiş canım bende istiyorum..bende buldum bi tane henüz sipariş vermedim..artık geri kalanları önümüzdeki ay tamamlarız.. haftasonu yeterince alışveriş yaptık..
15 nisanda kontrolum ama ilk gunler cok uzulmustum artik aklima bile gelmiyor iyidir buyuyordur sonucta her bebek kilolu dogmuyor ya sukur sagligi yerinde dogunca iyi bakarizAl_pi canim kontrolün nezaman? bu ay bana zor geçiyor inşallah kilosunu yakalar bebişler
Çok güzel daha fazla oyuncaklısı yok mu?Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Kızlar dönence almayı düşünen var mı? Ben kardeşimden hediye olarak istedim :) sizce nasıl?
Bunda müzik varsa en güzeli buymuş bence.Zaten arada bir oyuncakları değiştirmek de lazımmış.İskeleti iyiyse oyuncak değiştirilir.buldum begendıgım modelı :) Eki Görüntüle 1976620
Hımm uygun olduğunda foto paylaşır mısın canım?Gecen hafta ankaradayım beypazarını gezerken ahşap el yapımı kukla tarzı dönencelerden aldım sanırım ilk ve son oyuncağı olacak 1 yaşına kadar.
Bunda müzik varsa en güzeli buymuş bence.Zaten arada bir oyuncakları değiştirmek de lazımmış.İskeleti iyiyse oyuncak değiştirilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?