2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah 1kilo oldumu ya ☺ Ne guzel 2 kilo mu simdi senin minnaklar .. Saglikla gelsinler benimde bu aralar hep aklima geliyor erken dogum kizimda asagida hic yukari cikmadi korkuyorum wallahi :)
Ikizlerin erken gelme olasiligi yuksek ama tek olanlardanda erken gelen cok oluyor yormayin kendinizi kizlar gelmesinler erkenden ..
Benim bel agrim cok oluyor artik odasi gelse kizimin hemen silip yerlerstirecegiz herseyi tamamlayacagim ne olur ne olmaz hazir olmak lazim artik yvastan..

El yapimi olan her sey cok degerli ve anlamli benim icin.Cok guzelmis ve islevsel,bebegin ihtiyacini karsilar.Klasik muzigi simdiden dinletiyorum.Ben de severim,dinlerim.Baby Einstein serisinden bahsediyorlar oyuncaklarda.Klasik muzik dvdsi de varmis.Sen kendin olusturmussun.Ben oyuncak arastirmaya baslamadim daha en sona biraktim.Oyuncak konusunda abartmayacagim.Bebegin cok uyaran almasinin iyi olduguna inanmiyorum.

Bugun trendyola da gelmisti donenceler bakin isterseniz hosunuza giden birsey olabilir belki

Evet canim heyecanli bekliyislerimiz baslayacak bundan sonra insallah canim tum bebekler zamaninda gelir ikiz ya cok beklemez diyor dr.um ama yinede su mu patlamaz biterslik olmazsa bende gidip erkenden aldirmam beklerim.

Ellerine saglik,100 tane kuzu bitti mi?
Ayy 100 tane değil 50 tane yapicam ama 20 tanesi bitti henüz.iplerim istanbuldan gelecek onlari bekliyorum. :)
Ya çok güzel olmuş matbaada mi çıkarttın cnm bir ara tüm yaptıklarını atarmısın maşallah çok güzel çalışmalar yaptin
yok canım ne matbaası fotoğraf kağıdı aldım evdeki yazicidan çıktı aldım.tasarimi da kendim yaptım.normalde 50 tanesi 10 tl ama ben 50 tane fotograf kağıdını 4.5tl ye aldim hepsiburada dan

Aynen canim erkenden isleri bitirmekte fayda var insallah tam zamaninda gelir kuzucuklar evet teyzesi 1+1 2 yi gectiler birazda onden gidiyorlar rabbim bundan sonrasini hayirli eylesin..
Bugun minis bir kediyi annedi terk etmis kordon bagi bile duruyordu esimle dayanamadik veterinerlik hizmetlerine verdik ne agladim sut verdik nasil iciyor ayy iclerim acidi pis annesi birakip gitmis
Neyseki emin ellere verdik aksamustunden beri pek duygusala bagladim bizimkilerde boyle anneye bagli olacak :)

Eline saglik canim yetenekli hanimlari seviyorum :)

aksam yemekten sonra karnim sanki gogsume,kaburgama doğru baski yapiyor,sisiyor. Gazim da cok. :/

masallah helal olsun senin miniklerede sanada iyi bakmissin onlara .. Ben bitaneye kilo aldiramiyorum :-/
Oyy kiyamam bizimkilerde sut icicek anne ineklerden Saglikla gelsinlerde artik ne zaman gelirlerse 30 haftayi gecmeden kimse gelmesin aman aman

Canim ben protein agirlikli besleniyorum karbonhidrati tamamen kestik kasar peyniri muz sut bebege yaradigi soyleniyor dene istersen..tavuk etini cok tavsiye etmiyor dr kirmizi et ve onun yerine gecen bakliyatlari ozellikle oneriyor

aksam yemekten sonra karnim sanki gogsume,kaburgama doğru baski yapiyor,sisiyor. Gazim da cok. :/
Canim bebisler yavastan yukariya dogru cikmaya basliyor midemiz yer degistiriyo sanirim :)) birde tatli cok yersen cok sis ve sert olurmus gobegin sonlara dogru kaburgalarin agricagini soylemisti dr.sirt agrisi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…