2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben odasina kurdum karyolayi gunduz orda yatiririm gece yatak odamda sepet besikte yatacak .. Gezdirmek gerekirse sepet besigi salona getiririm o kolay tasiniyor karyolayi kaldirmam yerinden yani :-/
Anladm cnm da bzde odasnda uyuması için erken die düşündük yenidoğan çok uyuyo yanmda olsun die sepet beşiği de bi salon bi yatak odası kırılır elmzde dio eşimvalla halen kararszm bu konuda:)

Bebiş bezi:)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar,

Allah korusun hepimizi görünür görünmez tüm kazalardan,
stres yaptım sanırım baş ağrısı tuttu yattım kalktım kendime gelemedim,
Yarına kızımı görüş günümüz, iyi gelecek bana inşallah,
Arabayı bırakamıyorum maalesef, sabahları babası götürüyor okula, öğlenleri ben alıyorum, son bir kaç hafta artık idare etmeye çalışmalıyım, anneme falan gidebilmek için de tek şansım araba, sanırım Doğuma da arabayla kendim gidicem bu gidişe

Anladm cnm da bzde odasnda uyuması için erken die düşündük yenidoğan çok uyuyo yanmda olsun die sepet beşiği de bi salon bi yatak odası kırılır elmzde dio eşimvalla halen kararszm bu konuda:)
Yerin musaitse kalsin salonda benim yer yok zaten salona koymak icin yatsin yerinde ne geziyor salonda orda burda

ayyy ne sicak var klima taktircam sira bekliyorummm gelemediler ayaklarim agriyoooo yaaa dizlerimi kes kopar o derece..bebeklerim uslular masallah sadece akintim artti ondan biraz killaniyorum suyum muyum gelmesin insallah
Toshiba mi taktiracaksin,Izmir de cok kullanirsin,daha az elektrik cekiyormus.Yatak odasi Toshiba 10 bin btu.Sessiz oluyor dediler.Salon,mutfak,hol birlesik acik yani.Mecburen 24 bin btu.Sadece iki ay kullanicam bir de ses orada o kadar onemli degil ama gorsellik onemli.Samsung un su ucgen modelden,virus doktorundan aldik.Umarim tesisatin vardir.Yatak odasindakini duvara gomdurduk de salonda duvar kagidi vardi,kablolar disarida kaldi.Duvar kagidi ile kaplayacagiz boruyu artik.

Kendine ped :)

Ay ne guzel kilo almamissin.Annesi gordun mu iste yakisikliymis oglun yaa :)

Yerin musaitse kalsin salonda benim yer yok zaten salona koymak icin yatsin yerinde ne geziyor salonda orda burda
Yerim müsait cnm :) kalsın ozmn bnm ki salonda koltukta yanı başında ben oraya uzanrm kızım dbmde uyur:) bi hafta bnde salonda uyurum bebişe alısana iyileşene dek.. Bebiş buyudumu odasına alrım tabi bu kışı geçirdikten sonra .. Bide kurban bayramından snra nasip olursa mevlut yapıcm mevlut zamanında bir günlük odasına alrm beşiği .. Beşigimz allahtan tekerlekli:)

İnce bir battaniye yada müslin örtü ekleyebilirsin bence canım,
Bebeğe emzik vermeyi düşünmüyor musun listede görmeyince merak ettim,
Bez alıcam ben 1paket dursun yanımızda,

Birde kendin için depend çamaşırlardan alabilirsin tek kullanımlık ve göğüs pedi koyacam ben farklı olarak yada göğüs kalkanı, bird dudaklarım çok çatlamıştı geçen doğumda oyüzden nemlendirici krem koyucam mutlaka kendim için,
Çorap çok lazım oluyor dediğin gibi ayaklar ısınmıyor ben hem patik hem çorap koyayım diyorum

Canm ped demişsn pedler yetmıo o kanamaya ben bebek bezinin yanlarnı yrtp kullanmstım çok iyi oluyor:) bu arada bugün e bebegin yenıdoganından aldm iki paket yeni çıkmslar insşlah güzeldir 50 adet 12.50 liraydı kndme bimin bebek bznden alcm kanama için

Ben odasina kurdum karyolayi gunduz orda yatiririm gece yatak odamda sepet besikte yatacak .. Gezdirmek gerekirse sepet besigi salona getiririm o kolay tasiniyor karyolayi kaldirmam yerinden yani :-/
Ben de Al_pi gibi düşündüm. Karyola oda takımının zaten odasına kuruldu, anne yanı yatağı gece kendi odamda olacak, gündüz kendi odasına da alışsın diye orda yatacak. Baby phone u yanıma alırım sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ya bir de bagirmiyorlar mi,lastiklerini patlatmak istiyorum

genel anlamda ped dedim yoksa ben depend kilotlardan aldim :) Artik o kisinin seciminr kalmis ped bana normal zamanda yetmiyordu simdi hic yetmez sanirim :)))
E bebege gidersem bende alirim denemek amacli ama ben prima premium care aldim 22li birde huggies aldim. Babamizin eli ayagi birbirine karismasin bez lazim olunca diye iki paket aldim sonrasini zaten aliriz her yerden .. ilk gunler kosusturma olmasin diye ben mama bile alip koyacagim cantama ne olur ne olmaz :)

Doğum hazırlık kursundan hastane çantası listesi vermişlerdi ilk göz attığımda dudak kremi, iki çift kalın çorap, iki bol t-shirt, müsli atıştırmalık fln gördüm. Ne alaka yaz ortası dudak kremi , kalın çorap demiştim demekki lazımmış.insan tecrübeli olunca. O listeyi nereye koyduğumu bulabilirsem çevirip sizlerle paylaşırım kızlar.

Git kocanin yaninda yat niye salonda yatiyorsun :)) Bebisinide sepet besikte yatir gece iste .. Ben 5 aylikken ayirmayi dusunuyorum yoksa zor olur ayirmak cok alismadan bilmeden yerini bilsin kisi kendi odasinda gecirir insallah aksi bi durum olmazsa..

İyi yapmışşn cnmm deli dana gbi kostrmasınlar ortalıkta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…