2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ballikaymakli cok gecmis olsun. Yasadigin panigi tahmin edebiliyorum. Gecen cuma trafikteyken arkadaki bize vurdu. Sesi duymak yetti tampon boyancak onun disinda bisey yok ama stres oldum bide suriyelilerdi anlasmakta cok zor oldu.. bir onceki ay da biz birine vurmuştuk o zamanda çok stres oldum. Allah daha beterinden korusun...

Okadar cokmu usucez sicak su torbasi koysammi ben cok usurum

Canım benimya çok geçmiş olsun iyi misiniz şimdi?

Çok sağol canım, iyiyiz çok şükür oğlum çok etkilenmedi oto koltuğunda olunca ani fren sarsmadı onu, tepki vermemeye çalıştım bende ama kendimi sıktım sanırım, başım ağrıdı tüm akşam,
Bu kızda kıpır kıpır uyutmuyor beni

Okadar cokmu usucez sicak su torbasi koysammi ben cok usurum

Ya ameliyathanede üşüyoruz sanırım ondan sonra inince o titreme üşüme hali devam ediyor, annemler ayağım çıplak diye kızdığımı hatırlıyorum ama 3kat battaniye örtülüymüş, sıcak su torbasına müsaade ederler mi sormak lazım

Amiiin canım sadaka vermek lazım bol bol büyük tehlike atlattık ama İstanbul trafiği böyle maalesef

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş. .

Araba kullanmak artık tehlikeli değil mi ya kocaman karınla ani bir frende falan allah korusun zaten ayı kaynıyor trafik bir de trafik magandaları var he tabi bir de bayan şoför düşmanı hanzolar (

He he siz yapın kaç ay sonra ayıracaz planlarını o minikler varya hiç boylarına göre değiller bana mı sordun plan yaparken diyecekler onların paşa gönlüne göre tüm planlar değişecek benim koca sıpam bile akşam beni yatağıma göndermedi tüm geceyi arabalı yatakta geçirdim sabah tamamen tutulmuştum şimdi düzelmeye çalışıyorum bu arada oğlum daha 3 ü doldurmadı

Ayy nasıl yatıyosun o yatakta yaa çok zor karnın zorlanmadımı bende gece uyuyamadım hiç sağa sola dönerken çok gaz var karnım davul gibi acıyor gerginlikten ama sanki bebeği eziyormuşum gibi geliyor bebek ezilemez ki dimi:)

Canim biliyorum onu o yuzden diyorum ya aksi bi durum olmazsa :))) Yoksa o bıdiklar bi kesfedince anneyi babayi hayatta gidip yatmazlar yataklarinda
Benim odada yer olsa bi tane baza alirdim sanirim cocuk odasinda baya vakit gecirecegix

Izmir klimasiz olmaz canim,gule gule kullanin,bebekler odada degilken sogutursun,onlar iceride olunca kapatirsin.Havayi kurutuyor ya nemi de ayarlarsin.

Araba kullanmak artık tehlikeli değil mi ya kocaman karınla ani bir frende falan allah korusun zaten ayı kaynıyor trafik bir de trafik magandaları var he tabi bir de bayan şoför düşmanı hanzolar (
Okula mecburen arabayla gitmek zorundayım 10 dk lık yol otobüsle gidersem 45-50 dk oluyor zıplaya zıplaya doğururum valla :) karnım şimdilik bir sorun yaratmadı kaldı 3 hafta şükür kapanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…