Onun teki 340tlymiş canımEe seninkinden ucuz canim iki tane alinca fiyati yukseliyor.Yoktun bugun,disaridaydin sanirim.
31 hafttaydi canim vuruldugumdaBugun bana da yaptılar iki doz yarında yapılacak iki doz kacıncı haftanızda yaptılar
Toshiba mi taktiracaksin,Izmir de cok kullanirsin,daha az elektrik cekiyormus.Yatak odasi Toshiba 10 bin btu.Sessiz oluyor
Samsung taktircam canim daha once yatak odamda vardi ondan memnun lalfik aynisindan aldikta..havalar sicak olunca bekle suresi varmis siraya koyuyorlarmis
Samsung aldik canim daha oncede diger odamizda vardi memnunuz ondan gelen giden olacak diye birde salonuma gunes cok vuruyor hamam gibi oluyor yazin.Toshiba mi taktiracaksin,Izmir de cok kullanirsin,daha az elektrik cekiyormus.Yatak odasi Toshiba 10 bin btu.Sessiz oluyor dediler.Salon,mutfak,hol birlesik acik yani.Mecburen 24 bin btu.Sadece iki ay kullanicam bir de ses orada o kadar onemli degil ama gorsellik onemli.Samsung un su ucgen modelden,virus doktorundan aldik.Umarim tesisatin vardir.Yatak odasindakini duvara gomdurduk de salonda duvar kagidi vardi,kablolar disarida kaldi.Duvar kagidi ile kaplayacagiz boruyu artik.
Neyseki esim anlasmis yarin gelceklermis btularini anlamiyorum orta halli birsey cok buyuk degil..
Aslinda evim serin oluyor denize cok yakin bebek odasi yapinca salonda oturmaya basladik :) iyi oldu aradan cikti klimada izmirde wc ye bile sart :)) masallah cok sicak var dun oglen dr gittim sonuclarim icin mahfoldum temmuz sicagi i dusunemiyorum
Çamasıra sızma olmuyor DMİ cnm
Okadar cokmu usucez sicak su torbasi koysammi ben cok usurumAynen canım, tecrübe ettikçe öğreniyor insan, ben incecik süslü çorap götürmüşüm ilk Doğumda, ayy o üşümek hiç birşeye benzemiyor, listeyi paylaşırsan çok sevinirim gözden kaçırdıklarımız varsa bakarız
Canım benimya çok geçmiş olsuniyi misiniz şimdi?
Okadar cokmu usucez sicak su torbasi koysammi ben cok usurum
ballikaymakli cok gecmis olsun. Yasadigin panigi tahmin edebiliyorum. Gecen cuma trafikteyken arkadaki bize vurdu. Sesi duymak yetti tampon boyancak onun disinda bisey yok ama stres oldum bide suriyelilerdi anlasmakta cok zor oldu.. bir onceki ay da biz birine vurmuştuk o zamanda çok stres oldum. Allah daha beterinden korusun...
Kuzum seninkide pahaliymis ben iki tane alinca 340 oluyor diye cok geldi gule gule kullan sekerimCanım çok pahalıymış. Biz çilek mobilyada takımınkini aldık yanlış olmasın 194 falandı
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş. .Bugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim
Araba kullanmak artık tehlikeli değil mi ya kocaman karınla ani bir frende falan allah korusun zaten ayı kaynıyor trafik bir de trafik magandaları var he tabi bir de bayan şoför düşmanı hanzolarÇok çok geçmiş olsungeçen gün ben de yaşadım tek yönde giderken karşımdan taksi ters yönden geliyor ve bana bağırdı geç hadi geç konuşma diye. Sinirlerimi alt üst etmişti, hızlı gelsem burun buruna gelicez allah korusun. Nefret ediyorum dikkatsiz şöförlerden
Git kocanin yaninda yat niye salonda yatiyorsun :)) Bebisinide sepet besikte yatir gece iste .. Ben 5 aylikken ayirmayi dusunuyorum yoksa zor olur ayirmak cok alismadan bilmeden yerini bilsin kisi kendi odasinda gecirir insallah aksi bi durum olmazsa..
He he siz yapın kaç ay sonra ayıracaz planlarını o minikler varya hiç boylarına göre değiller bana mı sordun plan yaparken diyecekler onların paşa gönlüne göre tüm planlar değişecek benim koca sıpam bile akşam beni yatağıma göndermedi tüm geceyi arabalı yatakta geçirdim sabah tamamen tutulmuştum şimdi düzelmeye çalışıyorum bu arada oğlum daha 3 ü doldurmadıBende 6 aylıkken ayrcm cnm yanmdan salonda nie yatarm dedim annm ve KV olur yanmda ilk zamanlar yardım ederler die amelytlı olcgm için zor kalkarm bebişin altını degstrmeye falan onlar yardımcı olurlar ben kndmi toparlayana dek sonra tabisi yatak odamda uyucm:))
Ayy nasıl yatıyosun o yatakta yaa çok zor karnın zorlanmadımı bende gece uyuyamadım hiç sağa sola dönerken çok gaz var karnım davul gibi acıyor gerginlikten ama sanki bebeği eziyormuşum gibi geliyor bebek ezilemez ki dimi:)He he siz yapın kaç ay sonra ayıracaz planlarını o minikler varya hiç boylarına göre değiller bana mı sordun plan yaparken diyecekler onların paşa gönlüne göre tüm planlar değişecek benim koca sıpam bile akşam beni yatağıma göndermedi tüm geceyi arabalı yatakta geçirdim sabah tamamen tutulmuştum şimdi düzelmeye çalışıyorum bu arada oğlum daha 3 ü doldurmadı
Canim biliyorum onu o yuzden diyorum ya aksi bi durum olmazsa :))) Yoksa o bıdiklar bi kesfedince anneyi babayi hayatta gidip yatmazlar yataklarindaHe he siz yapın kaç ay sonra ayıracaz planlarını o minikler varya hiç boylarına göre değiller bana mı sordun plan yaparken diyecekler onların paşa gönlüne göre tüm planlar değişecek benim koca sıpam bile akşam beni yatağıma göndermedi tüm geceyi arabalı yatakta geçirdim sabah tamamen tutulmuştum şimdi düzelmeye çalışıyorum bu arada oğlum daha 3 ü doldurmadı
Okula mecburen arabayla gitmek zorundayım 10 dk lık yol otobüsle gidersem 45-50 dk oluyor zıplaya zıplaya doğururum valla :) karnım şimdilik bir sorun yaratmadı kaldı 3 hafta şükür kapanacakAraba kullanmak artık tehlikeli değil mi ya kocaman karınla ani bir frende falan allah korusun zaten ayı kaynıyor trafik bir de trafik magandaları var he tabi bir de bayan şoför düşmanı hanzolar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?