2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum bir odada sabit kalmıyor yerinde durmuyor zaten klimada beni hasta ediyor ilk doğumda 15 gün zor dayandım sonra yaylaya çıktık bu defa öyle bir şansımda yok

Valla canım yayla benim ruhumu daraltıyor.. Sevmiyorum sevemedim bir türlü.. En fazla 1 gece dayanabiliyorum. Gece klima istisnasız açılıyor ama gündüz o kadar açmam ev az da olsa serin oluyor.

Olsun kuzum Allah icine sindirsin odasi olacak yine oyalanirsin evdeyken onlarla bende cok isterdim bir koltuk atayim ama yer kalmadi bebislerle ayni odada uyurdum..anca bi sandalye sigdi odaya..
Bizim de yer sikintili.Sallanan sandalyeyi oturma odasina alacagim.Aslinda fener gibi bir sey var,onu kapinin arkasina koysam sikinti kalmayacak ama kocam ona cok ozendi.Hevesini alana kadar ilk koydugumuz yerde duracak.

Odayi alirken sanki cibinlik verdiler diye hatirliyorum.Nevresim takimini acip bakmak lazim da ben takmam sanirim.Zaten pencerede sineklik var.Cibinlik yerine ag taksam, o da bebis icin guvenli olmayabilir.

Ben oğlumda yapmıştım sünnet die biliyorum ağzına hurmq vermek yanlış hatırlamıyorsam bazılarıda şekerli su veriyor zaten
Şeker zararlı ben hacmalzemesi satan biyerde zemzem hurma alıp valizi koyacam mantıklı geldi bebeğin kanseri düşünce sarılık oluyormus aç kalinca

Kızlar bugün ağdaya gitmiştim bana ilk çatlaklarımı gösterdi. Altta kaldığı için görmüyordum:) Bugün aldım küçük aynayı evde iyice inceledi. Sonra yağladım.

Bugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim

Masallah canim,senin isin cok.Biz tek cesit yeriz.Kisin corba olur da yazlari yapmiyorum.Pilavi da kilo aliyoruz diye yapmiyorum.Minik bir salata,yogurt oluyor yemegin yaninda.Evde ilgi bekleyen bir cocuk varken hamile olmak kolay degil ya.

Çok geçmiş olsun canım

Ankara cok soguk ya,kisin gitmistim de.O duzene alisana zor tabi.Beni de biraksan Bursa ya giderim.Alistigin yer guzel geliyor ,ikinci tercihim de Izmir olurdu.Bornova ya gitmistim,insanlar cok medeniydi.

Çok geçmiş olsun canım.. Bazı şoförler gerçekten sinir bozucu

Benimde cok hosuma gidiyor canim cok havali oluyor yatagi hemde korumak amacli bende arastiyorum diktirmek perdeciye felan belki daha ucuza mal olur

Bebegin kansek
Şeker zararlı ben hacmalzemesi satan biyerde zemzem hurma alıp valizi koyacam mantıklı geldi bebeğin kanseri düşünce sarılık oluyormus aç kalinca
anlamadim sarilik neden oluyor ac kaldigi icinmi sekerli birseymi vermek gerekiyor

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka falan ver ya

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin iyiki farketmissin

Valla canım yayla benim ruhumu daraltıyor.. Sevmiyorum sevemedim bir türlü.. En fazla 1 gece dayanabiliyorum. Gece klima istisnasız açılıyor ama gündüz o kadar açmam ev az da olsa serin oluyor.
Canım benim evim o zamanlar Aladağ daydı canım özellikle yazı geçirmek için gitmedim

ballikaymakli canım büyük geçmiş olsun. Kramp girmesi de kötü olmuş tabi o an. Rabbim korumuş. E korktuğum şeylerden bi tanesi benimde şu sıralar kaza yapmak. Arabayı artık almıyorum servise döndüm mayıstan beri ama sanki arabayla daha guvendeydim simdi ışıklarda inip karşıya geçmek kabus gibi geliyor.her akşam farklı bi senaryom var biri farketmeyecekte carpacak die ödüm kopuyor kendim için değilde benim zarar görcek die panik oluyorum. Son 15 gün o ışıkları geçerken hep aklımdan bunlr geçiyor. Rabbim yaşatmasın kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…