- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Oğlum bir odada sabit kalmıyor yerinde durmuyor zaten klimada beni hasta ediyor ilk doğumda 15 gün zor dayandım sonra yaylaya çıktık bu defa öyle bir şansımda yok
Bizim de yer sikintili.Sallanan sandalyeyi oturma odasina alacagim.Aslinda fener gibi bir sey var,onu kapinin arkasina koysam sikinti kalmayacak ama kocam ona cok ozendi.Hevesini alana kadar ilk koydugumuz yerde duracak.Olsun kuzum Allah icine sindirsin odasi olacak yine oyalanirsin evdeyken onlarla bende cok isterdim bir koltuk atayim ama yer kalmadi bebislerle ayni odada uyurdum..anca bi sandalye sigdi odaya..
Odayi alirken sanki cibinlik verdiler diye hatirliyorum.Nevresim takimini acip bakmak lazim da ben takmam sanirim.Zaten pencerede sineklik var.Cibinlik yerine ag taksam, o da bebis icin guvenli olmayabilir.Canım ben cibinlik hastasıyım cok severim cibinlik olan gelin çocuk bebek yataklarını. dediğin gibi nette çok pahalı ama bende kendim yapmayı dusunuyorum yuvarlak kasnak alıp tül taksam onu da tavandan iple sarkıtsam diyorum. Olmadı evlenirken tullerimi perdelerimi yaptırdığım perdeci vardı işim düştüğünde gider konuşurum. Ona da sorarım fikir alışverişi yapıp ucuza getirmeye çalışıcam
Şeker zararlı ben hacmalzemesi satan biyerde zemzem hurma alıp valizi koyacam mantıklı geldi bebeğin kanseri düşünce sarılık oluyormus aç kalincaBen oğlumda yapmıştım sünnet die biliyorum ağzına hurmq vermek yanlış hatırlamıyorsam bazılarıda şekerli su veriyor zaten
Masallah canim,senin isin cok.Biz tek cesit yeriz.Kisin corba olur da yazlari yapmiyorum.Pilavi da kilo aliyoruz diye yapmiyorum.Minik bir salata,yogurt oluyor yemegin yaninda.Evde ilgi bekleyen bir cocuk varken hamile olmak kolay degil ya.Bende 15-16 saat ayaktayım çok şükür bugün evden dışarı çıkmadım sözde 1 saat evde top oynadık 1 saat arabacılık oynadık 1 saat boyama yaptık yemek çorba pilav derken 2 saat mutfakta kaldım onun dışında oturduğum söylenemez ama benimde ağrılarım başladı akşam olunca pert oluyorum
Çok geçmiş olsun canımBugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim
Ankara cok soguk ya,kisin gitmistim de.O duzene alisana zor tabi.Beni de biraksan Bursa ya giderim.Alistigin yer guzel geliyor ,ikinci tercihim de Izmir olurdu.Bornova ya gitmistim,insanlar cok medeniydi.evt canım agırlastıkca enerjm düştu kola da ıctm kahve de ıcıyorum bıkere dedıgın gıbı sarap içenler var yararlı dıye deısık ınsanlar var:) ama ızmır konusuna katılmıyorum medenı oldugunu da dusunmuyorum her cesıt ınsan var sevemedim hıc ben buraya buyuksehır demıyorum gelısmemıs köy burası ulasım kotu hıcbısey gelısmemiş ankaraya gore kotu ıstanbulu da bılıorm ama trafıgı ayrı tabı:) keske eşim ankaradan iş bulsa hemen tayın ıstıcem hamılelerın duası kabul olur dıye bol bıl dua edıorm ama burda klcam galıba ben bu gıdısle malesef :))
Benim annem 35inde 3. Kardesimi dogurdu ben 10 yasindaydim o zaman. Hic hastalik nedir bilmeyen kadin astim oldu once, sonra hipertansiyon oldu sonra şekeri çikti zaten psikolojik destek aliyordu derken en ufağimizi ben büyüttüm sayilir. Acikcasi ayni durumda olmak istemem Allab bilir yine ama 30 a kadar cocuk isini bitirip sonrada iş hayatina geri dönerim diye dusunuyorum cocuklarda buyumus olurlar hem diye. Bakalim artik nasip Kardesim 25 yasinda hamilelikte yuksek tansiyon oldu,bir kuzenimin gozunde sari nokta diye bir rahatsizlik.Masallah ben hasta olmayan,vucut olarak saglikli biriydim,hamilelikte su ana kadar sorunsuz gecti.Psikolojik olarak hassastim hep esimin destegi mi,buradaki yalitilmis hayatim mi bilmiyorum,hic olmadigim kadar iyiyim.
Ankaradalar canim valla asagi yukari 1200 1500 civariydi yanlis hatirlamiyorsam seninkide guzel gidiyorDenizlidemi canım angaradami?bide sen 29 haftwlikken bebekler kaç kg di
Bugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim
Benimde cok hosuma gidiyor canim cok havali oluyor yatagi hemde korumak amacli bende arastiyorum diktirmek perdeciye felan belki daha ucuza mal olurCanım ben cibinlik hastasıyım cok severim cibinlik olan gelin çocuk bebek yataklarını. dediğin gibi nette çok pahalı ama bende kendim yapmayı dusunuyorum yuvarlak kasnak alıp tül taksam onu da tavandan iple sarkıtsam diyorum. Olmadı evlenirken tullerimi perdelerimi yaptırdığım perdeci vardı işim düştüğünde gider konuşurum. Ona da sorarım fikir alışverişi yapıp ucuza getirmeye çalışıcam
Ben yaptirdim canim 2 hafta once 2 sabah 2 aksam olmak uzere 4 doz vuruldum erken dogum riskine karsiİyi akşamlar kızlar celestone ciğer geliştirici iğne yaptıran oldu mu ?
anlamadim sarilik neden oluyor ac kaldigi icinmi sekerli birseymi vermek gerekiyorŞeker zararlı ben hacmalzemesi satan biyerde zemzem hurma alıp valizi koyacam mantıklı geldi bebeğin kanseri düşünce sarılık oluyormus aç kalinca
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş sadaka falan ver yaBugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim
Cok gecmis olsun canim Allah beterinden saklasin iyiki farketmissinBugün oğlumla ciddi kaza atlattık okul dönüşü, göz göre göre adamın biri vuruyordu, sol şeritteyken üstümüze kırdı birden ikimizde hızlıydık hem frene hem kornaya asıldım son anda gördü çok hafif birşekilde değdi inip özür falan diledi ama ben üstümüze kırdığını farketmeseydim düşünmek bile istemiyorum neler olurdu hem de oğlumun koltuğunun olduğu tarafa çarpacaktı, Allah korudu ama çok korktum, bacağıma kramp girdi ani frene asılınca hala kendime gelemedim
Canım benim evim o zamanlar Aladağ daydı canım özellikle yazı geçirmek için gitmedimValla canım yayla benim ruhumu daraltıyor.. Sevmiyorum sevemedim bir türlü.. En fazla 1 gece dayanabiliyorum. Gece klima istisnasız açılıyor ama gündüz o kadar açmam ev az da olsa serin oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?