Anladm cnm alayım ozman bndeYok canım zaten depend giyince ekstra çamaşır giymene gerek kalmıyor, bedenine tam almak lazım yalnızca büyük olmamalı
ayy hadı ya ben kanamanın olacagını bılmıyordum nekadar cahıl oluo ınsan ılk hamılelıgı olunca keske olmasaymıs sıcakta acıylamı ugrascaz yoksa kanamaylamı bebeklemı ıyı oldu sordugum ben de alayım ozman o bezlerden saol canımCanım karnın illa ki kalacak ona göre al. Ben sezaryen oldum canım kanamam vardı.. Hastanede hasta bezi eve gelince de birkaç gün kullandım sonra gece pedine geçtim.. Bebek bezinin yanlarını yırtıp onu da kullanabilirsin evde.. Yani az gelmiyor öyle..
ayy hadı ya ben kanamanın olacagını bılmıyordum nekadar cahıl oluo ınsan ılk hamılelıgı olunca keske olmasaymıs sıcakta acıylamı ugrascaz yoksa kanamaylamı bebeklemı ıyı oldu sordugum ben de alayım ozman o bezlerden saol canım
Bedenini al.Ben de aldım l beden büyük geldi.kendi bedenimi m almalıymışım.Sezeryanda da kanamamız oluyormuş,onu da tam bedenine göre almak lazımmış,sızıntı oluyormuş.Lohusa sepetınden gecelık alan arkdaslar ordan almaya karar verdım ama bedenı nasıo olacak smdı kılo aldık karnm kocaman suankı bedenıme goremı alıcam gormeden alıp elımde kalmasından korkuyorum gecelık mı yoksa pıjama alt ustmu sezeRyanda daha rahat olur? Bır de bu depent kulotlar sezeryan olunca damı lazım oluyor ozman damı kanamamız oluyor
Dortlüleri aç öyle kullan canım,nolacak senden öenmli miGit gel günde 3 saate yakın arac kullaniyorum. Cok zevk alarak kullanirdim ama artik iskence haline gelmeye basladi. Egilip yan aynaya bile bakamiyorum göbegimden. Girdigim stres de cabasi. Daha da 3 haftam var izne cikmaya. Bu gidisle doguma da arabayka gidicem hatta trafikte de dogurabilirim:)))).
Gecen hafta sonu da kirmizi isikta bize arkadan carptilar. Allahtan ben yolcu tarafindaydim da direksiyon gobege girmedi. Ay bi de piskin abi lastikler kabak yagis var duramadim dio.
Elimden gelse arka cama kocaman "icerde hamile var,dikkatli kullanin, takip mesafesini koruyun" yazicam:)))
Ya sorma kıpırdak fırıldak olcak bunlar :)Günaydın canım, bu kıpırdık kızla ne gecemiz belli ne gündüzümüz, doğunca napıcaz bakalım
Birazdan görüşümüz var birimde bakalım 1haftada nekadar almış bizde eşimle iddia ya girdik geçen sefer ikimizde tutturamadık tahminlerimizi geçmişti kaymağım
Boy kilon kaç cnmLohusa sepetınden gecelık alan arkdaslar ordan almaya karar verdım ama bedenı nasıo olacak smdı kılo aldık karnm kocaman suankı bedenıme goremı alıcam gormeden alıp elımde kalmasından korkuyorum gecelık mı yoksa pıjama alt ustmu sezeRyanda daha rahat olur? Bır de bu depent kulotlar sezeryan olunca damı lazım oluyor ozman damı kanamamız oluyor
Canm cok geçmiş olsun Allah beterinden saklasin canm
Ablam sezeryan oldu bu depent kulotlardan kullandı cok rahat oldu diyodu, hemşire mikrop kapmamasi icin bisey surmeye geldiğinde (adi aklıma gelmedi) kulodun yan tarafindan yirtiyordum o sürüp gidiyordu diyo ben yanıma ped aldım ama acaba bundanmi alsam diyorum bilemedim ya
Normal seninki ikiz.Ben daha sığıyorum da dalgınım yoksa yürümekten daha kolay.Ben suremiyorum araba sigmiyorum
Duymadım ama mantıklı gorunuyorkızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Bem koydum ama henuz kaynatmasini yapmadim onlari haziran sonuna filan yapmayi dusunuyorumHastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Sezeryan olursa kullanamıyorsun korse.normal doğumda kullanılıyor.benim ilki sezeryandi ama kalmadı göbek.ikinci doğumdan sonra göbek cok kalıyor diyorlar.bakalim yaşayıp görücez.kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Bende duymamistim ozel bir korsesimi var yoksa normal kirse mi bide normal dogum icin degil mikızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Tunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?