2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy hadı ya ben kanamanın olacagını bılmıyordum nekadar cahıl oluo ınsan ılk hamılelıgı olunca keske olmasaymıs sıcakta acıylamı ugrascaz yoksa kanamaylamı bebeklemı ıyı oldu sordugum ben de alayım ozman o bezlerden saol canım

Herkes bebeğini odasına taşıyor bizde kızımın odasına taşınacağız. Misafir odamda iki tane tekli bazam vardı onları birleştirdim kocaman yatak oldu. Bebek odası da kuruldu aynı odaya. O odasına alışsın geçeriz bizde odamıza.

Eklentiler

• 20170518_065910.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 93

Rica ederim canım. Doğumda illa ki kanama oluyor. Doğum yöntemi ne olursa olsun. Sancı yaşatan bir kanama değil adet gibi değil yani. Al canım o bezlerden sen rahat edersin :)

Bedenini al.Ben de aldım l beden büyük geldi.kendi bedenimi m almalıymışım.Sezeryanda da kanamamız oluyormuş,onu da tam bedenine göre almak lazımmış,sızıntı oluyormuş.

Dortlüleri aç öyle kullan canım,nolacak senden öenmli mi

Ya sorma kıpırdak fırıldak olcak bunlar :)
Aay çıktın mı görüşten nasılmış neler olmuş iddiayı kim kazandı :)

Boy kilon kaç cnm

Ben suremiyorum araba sigmiyorum
Normal seninki ikiz.Ben daha sığıyorum da dalgınım yoksa yürümekten daha kolay.

ben de migrosa gidip orta boy depend aldim simdi. Minies bebek bakim ortusu vardi, ondan da aldim.

kızlar benim hemoglobin değerim 9,5 düştükçe düştü sizde durum ne hamile anemisiyim

Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?

kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?

Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Bem koydum ama henuz kaynatmasini yapmadim onlari haziran sonuna filan yapmayi dusunuyorum

kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Sezeryan olursa kullanamıyorsun korse.normal doğumda kullanılıyor.benim ilki sezeryandi ama kalmadı göbek.ikinci doğumdan sonra göbek cok kalıyor diyorlar.bakalim yaşayıp görücez.

Bende duymamistim ozel bir korsesimi var yoksa normal kirse mi bide normal dogum icin degil mi

Tunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…